Apostolis1996 8 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλοι μου.. Έχω ήδη αρχίσει να ασχολούμε με το στήσιμο του rio 240 για αφρικάνικες κιχλίδες χωρίς όμως να έχω επιλέξει μεταξύ malawi ή tanganyika. Το πιο πιθανό είδος είναι το labidochromis caeruleus αλλα θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να συνδιαστεί με κάποιο άλλο είδος και ποιό? Επίσης μου αρέσουν παααρα πολύ τα είναι τα demasoni αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί πρώτη φορά ασχολούμε με αφρική.. Ομορφα είναι και τα Melanochromis maingano.. Από εσάς θα ήθελα να μου πείτε πιο είδος προτείνετε και ποιούς συνδυασμούς, λαμβάνοντας υπ όψιν πως δεν έχω ξανασχοληθεί με αφρική και πως θα μου άρεσε κανα ψαγμένο και σπάνιο είδος που πχ θα αναπαράγει ένας συνγχομπίστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2013 απο malawi φιλε μου labido(χαρεμι, 1αρσ./3-4 θηλ.) με demassoni(ομαδα 12+ ατομων) ειναι εξαιρετικός συνδιασμος!! απο tanganyika θα προτεινα ενα ζευγος julidochromis, μια αποικια multis και χαρεμι(1αρσ./5θηλ) cyprichromis! προτεινω την επιλογη της malawi γιατι ειναι ευκολοτερο να στηθει και επιπλεον θα δεις καταπληκτικες συμπεριφορες και χρωματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 9 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2013 απο malawi φιλε μου labido(χαρεμι, 1αρσ./3-4 θηλ.) με demassoni(ομαδα 12+ ατομων) ειναι εξαιρετικός συνδιασμος!! Μπαίνουν 17+ mbuna σε 240 λίτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2013 σε 1,20 χ 40 κλεοβουλε νομιζω οτι ενα χαρεμι και μια ομαδα demasoni μπορει να χωρεσει.. με το αναλογο στήσιμο φυσικα! οι αριθμοι που ειπα μπορει να ειναι το περισσοτερο αλλα γνωμη μου ειναι οτι μπορει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Μπαίνουν 17+ mbuna σε 240 λίτρα? Ας ειναι τα demasoni 8-10 παλι ομαδα ειναι και πεφτουμε 13 με 15 που μαλλον μπαινουν ποιο ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος