Jump to content

Recommended Posts

Πόσα helena μπορώ να βάλω σε 132λιτρα ενυδρείο;Υπάρχει περίπτωη και με 2 που εχω να αυξηθούν;

Μπορείς άνετα να βάλεις 5-6.

Αν και δεν είχα ποτέ μου έχω διαβάσει πως για να αναπαραχθούν χρειάζονται διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη.

http://www.theaquariumwiki.com/Anentome_helena

Μπορείς άνετα να βάλεις 5-6.

Αν και δεν είχα ποτέ μου έχω διαβάσει πως για να αναπαραχθούν χρειάζονται διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη.

http://www.theaquari...Anentome_helena

Ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση...όπότε είμαι είμαι για ακόμα 4....Τι εννοείς διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη;

Να παραθέσω εγώ την εμπειρία μου. Είχα σε ένα 120άρι με ζωοτόκα και άλλα (ψαρόσουπα... ) πέντε helena. Σε λιγότερο από χρόνο είχαν διπλασιαστεί. Φυσικά τρέφονταν από τους πολυάριθμους λαθρεπιβάτες. :)

Ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση...όπότε είμαι είμαι για ακόμα 4....Τι εννοείς διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη;

Είναι σαρκοφάγα οπότε χρειάζονται ανάλογη τροφή.

Να παραθέσω εγώ την εμπειρία μου. Είχα σε ένα 120άρι με ζωοτόκα και άλλα (ψαρόσουπα... ) πέντε helena. Σε λιγότερο από χρόνο είχαν διπλασιαστεί. Φυσικά τρέφονταν από τους πολυάριθμους λαθρεπιβάτες. :)

Οπότε παίρνω αλλα 2 αυριο και βλέπουμε.....τα σαλιγκάρια τα συγκεκριμένα πως γεννάνε;

Είναι σαρκοφάγα οπότε χρειάζονται ανάλογη τροφή.

Exω πολλούς λαθρεπιβάτες για να τραφούν πιστεύω καλά....

Exω πολλούς λαθρεπιβάτες για να τραφούν πιστεύω καλά....

Οσο θα υπάρχουν λαθρεπιβάτες θα τρέφονται από αυτούς, μετά θα πρέπει να φροντίζεις εσύ το μενού τους :)

Οσο θα υπάρχουν λαθρεπιβάτες θα τρέφονται από αυτούς, μετά θα πρέπει να φροντίζεις εσύ το μενού τους :)

Θα πέσει εξτρα μαγείρεμα .....μπριζολάκια,λουκανικάκια αλλα σε ταμπλέτες βυθού :bigemo_harabe_net-75:

Θα πέσει εξτρα μαγείρεμα .....μπριζολάκια,λουκανικάκια αλλα σε ταμπλέτες βυθού :bigemo_harabe_net-75:

:thumbup:

Καληνύχτα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

• 2 weeks later...

οχι πρεπει να εχεις τουλαχιστον 8-10 ατομα για να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις αναπαραγωγη γιατι δεν υπαρχει τροπος να τα ξεχωρισεις.

Έγινε επεξεργασία - tepe

Τα helena ειναι ερμαφρόδιτα ή οχι?

Δεν είναι ερμαφρόδιτα.

εγώ σε 96άρι είχα λαθρεπιβάτες, πολλούς!. Έβαλα 2 (ΔΥΟ)...σε 2 μήνες είχαν εξαφανιστεί οι λαθρεπιβάτες...αλλά τα helena έγιναν 100άδες (εκατοντάδες!!!) έβγαζα κάθε ημέρα 20 από αυτά...μετά από 2-3 μήνες κατάφερα να τα περιορίσω και αυτά, τώρα έχω λίγα, δεν ξέρω πόσα αλλά όταν ρουφάω χαλίκι βρίσκω μέσα 2-3 πάντα, σκάβουν και μπαίνουν βαθιά

οχι πρεπει να εχεις τουλαχιστον 8-10 ατομα για να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις αναπαραγωγη γιατι δεν υπαρχει τροπος να τα ξεχωρισεις.

Καλησπέρα και από εμένα..

Περιτό πιστεύω να βάλεις 8-10 άτομα για να βγει ζευγάρι...

με μια 5άδα πιστεύω πως είσαι καλυμένος.

από εκεί και πέρα παίζει αυτό ανάλογα το πόσο θέλεις να εξαφανίσεις τους λαθρεπιβάτες.

Όσο για το πώς αναπαράγονται που διάβασα πιο πάνω

,αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος,

γεννάνε 1 αυγό κάθε φορά!

Παιδια diy τροφη για τα helena αν εχουν "τελειωσει" ολους τους λαθρεπιβατες ξερετε?

Καλημερα φιλε μου,

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να φτιααξεις τροφη div για τα σαλιγκαρια σου!!!

εγω προσωπικα το βρισκω αρκετα περιτο αυτο...

απο εκει και περα αν ταιζεις τα ψαρακια σου θα τρωνε και αυτα οταν πεφτει τροφη κατω,η το πολυ πολυ αγορασε ταμπλετες και ριχνε κα8ε βραδυ οταν σβηνουν τα φωτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...