Jump to content

Καλησπέρα Σε Όλους - Καλώς Σας Βρήκα.

panosdiver

Recommended Posts

Μόλις γράφτηκα στο forum. Το ενδιαφέρον μου μεγάλο για το αντικείμενο και το site αυτό ειμαι σιγουρος θα είναι ενα πολύ καλό εργαλείο. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή και αυτό με κάνει αισιόδοξο μιας που υπάρχει η δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων και για εξέληξη. Πάντα ειχα το μικρόβιο αλλα πριν απο ενα χρόνο δοκίμασα και εύτιαξα το πρώτο μου 40λιτρο. Διάβασα αρκετα (το forum ήταν τεράστια βοήθεια αλλα και γενικά το internet) και το έστησα με γκαπάκια.. Τώρα έχω αλλο ένα ίδιο με ένα θηλυκό και ένα αρσενικό μονομάχο (χωρισμενα με γυαλί για τους ευνόητους λόγους) ένα μικρο που εφτιαξα πειραματικα με ενσωματομένο φίλτο όπου έβαλα θαλασσινό νερό βραχάκι και άμμο) και τώρα ετοιμάζω ένα 200λιτρο στο οποίο αφιέρωσα πολύ χρόνο και σκέψη.. Μέσα από τη χρήση των ενυδρείων καταλαβαίνω τις απαιτήσεις μου οι οποίες συνεχώς αυξάνονται... Κοινώς έχω κολλήσει..

Κοινώς έχω κολλήσει..

Περαστικά σου και κυρίως περαστικά σε όλους μας! :P:D

Καλώς ήρθες!

Ναι σε τέτοιο βαθμό που δε με πιάνει ο ύπνος το βράδυ :bigemo_harabe_net-111: ... Diy for ever!!!

Καλώς όρισες.

:welcome:

Diy πάνω από όλα

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στα προφίλ σας συνάδελφοι αλλάζω την εμπειρία μου σε αρχάριο μιας που το ότι πολύ αρχαιότεροι χρήστες έχουν αυτή την επιλογή για μένα η χρήση σχετικά καλή αποτελή ύβρη.. Εξάλου η γνώση ειναι άπειρη και εμείς πολύ μικροί... Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.. Χαιρετώ για τώρα .. Καλή συνέχεια..

Αυτά είναι αυξάνεστε και πληθύναισθε καλώς όρισες

Καλώς ήρθες :welcomeXL:

Καλως ηρθες!!!

Ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα. ελπιζω να μπορω να βοηθήσω και εγω καπου thumbup.gif .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...