water fun 8 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2013 πως ανεβαζω βιντεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 8 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα φίλε μου. Εδώ θα βρείε ότι πληροφορίες χρειαστείς, και για τα βίντεο αναλυτικότερα είναι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 9 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησω κατι και εγω... στο θεμα που εχετε φτιαξει λεει oτι στην αρχη βαζουμε αυτο[utube] ενω στο βιντεο στο utube δειχνει ετσι (utube) ποιο ειναι το σωστο? η και τα δυο ειναι το ιδιο?? ΥΓ. δεν εχω ιδεα πως μπηκανε τα κοκκινα γραμματα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Ο ποιό απλός τρόπος, αφού έχεις ανεβάσει το βίντεο στο youtube, είναι να πας στις επιλογές από κάτω που λέει "αποστολή,να αντιγράψεις το link που σου δίνει εκεί και να το κάνεις επικόλιση στον κειμενογράφο εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος