Jump to content

Συνάντηση Θεσσαλονίκης Την Κυριακή 13.1.2013

Alexpsycho

Recommended Posts

Κύριοι αποδείξαμε πόσο όμορφα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν οι σκληροπυρηνικοί της πόλης είμαστε ενωμένοι κάτω από την στέγη του Aquazone...

Ανεπίσημα χωρίς τυμπανοκρουσίες και καμία προετοιμασία διοργανώσαμε το πρώτο frag swap για το 2013.

Το ένα μετά το άλλο τα τραπέζια ενώνονταν και φτιάξαμε μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας γεμάτη αλμύρα...και πολύ ψαρο-κοραλλο-κουβέντα...

Σας υπόσχομαι ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Στάθη η digi...κάθησε πολύ ωραία...σαν να έλειπε από το σετ απ τόσο καιρό...Θωμά τα ζώα σου τέντα...και Κώστα θένκς για το κάλκ φιλαράκι...

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

• Απαντήσεις 125
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ζηλεύω.... Θα κάνω μοντάζ να μπω και εγώ κάπου !!!

Βαλε και μένα ρε συ… με κουτάκι στα χέρια σαν αυτό που τσίμπησε ο κλαζ… :bigemo_harabe_net-82: :bigemo_harabe_net-82:

Τα προσπεκτ δε μοιρασαμε!! :bigemo_harabe_net-88:

Στην επομενη συναντηση θα τα μοιρασουμε σε ολους οσοι βρισκονται στο LaScala ,και καθε φορα..

Τουλαχιστον να πιασουν τοπο ρε Αλεξ!

Μπράβο ρε παιδιά… απίστευτη παρέα είστε και ζηλεύω!

Πολυ καλη συναντηση και η σημερινη.Πολυ swap και τρελο χαβαλε. :lol: :lol: :lol:

ΥΓ Ρε Giova ολα τα δοκιμαστικα σου σε'μενα τα εκανες .Μεχρι και η γυναικα μου γελασε που με ειδε :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Αφου ειπαμε... ΕΠΙΤΙΜΟΣ!!!

Ο επιτιμος ερχετε παντα τελευταιος ρε φιλε!!!

Μια χαρα χαλια εισαι τι εχεις? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

ενημερωνω οτι η Σκυδρα team εφτασε σώα απο το ταξιδι της επιστροφης!! :P

φυσικα ακομα μια φορα ηταν τελεια! ειδικα οταν φυγανε οι πολλοι και μειναμε κανα 6-7 ατομα και μιλουσαμε για παπαγαλους και γατες!!!! χααχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!

ενημερωνω οτι η Σκυδρα team εφτασε σώα απο το ταξιδι της επιστροφης!! :P

φυσικα ακομα μια φορα ηταν τελεια! ειδικα οταν φυγανε οι πολλοι και μειναμε κανα 6-7 ατομα και μιλουσαμε για παπαγαλους και γατες!!!! χααχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!

Σταθη κουβεντα για παπαγάλους χωρίς τον εκπρόσωπο του Fidel,,,,,αποκλειεται να ήταν καλή... :P :P

Σταθη κουβεντα για παπαγάλους χωρίς τον εκπρόσωπο του Fidel,,,,,αποκλειεται να ήταν καλή... :P :P

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Αλήθεια ρε κλαζ ειμαι τόσο τρομακτικός!!!!

Εχουμε τρεις φωτό μαζι, και στις τρεις είσαι σαν να βλέπεις το ενυδρειο σου να ανοίγει.

:-)))))))))

Εσκασα στα γέλια πόντος.

Gio δεν παιζεσαι!!!

δεν φταις εσυ θοδωρε.εγω δεν μπορω ουτε να βγαλω ουτε να βγαινω φωτος.εχω φωτοτρομια... :D

ωραία περάσαμε και σήμερα, μακάρι να μέναμε και λίγο ποιο κοντά, να ερχόμασταν συχνότερα...

δεν πειραζει.καποιες φορες η αποσταση το κανει...πιο γλυκο το ανταμωμα.

Επεξε πολυ κοραλι σημερα!!

Μπουκαλακια περνουσαν απο μπροστα μας συνεχεια, η παρεα με πολυ χαβαλε και ενυδρειακη συζητηση για καμμενους τελειως...

Εχω την υποψια οτι ολοι ειμασταν αλμυροι ή κανω λαθος????

το φιλαρακι σου απο την picteam ειναι αφρικανος ρε gio! :P

Έγινε επεξεργασία - adlib

Αμάν.. ναι σωστά!!!..

Εεε εντάξει... όλοι κάνουν λάθη .. ποτέ δεν είναι αργά... :)

Sent from GiovaTalk...

Ήμουν το πιο "γλυκό" παιδί στην συνάντησή, γύρω γύρω θαλασσα και στην μέση ο Αφρικανός! Πάντως μου πέρασε από το μυαλό να ριξω κάνα κουταλάκι αλάτι στις κιχλιδες.. :P:p:p

Φυσικά Γιώργο θα σε περιμένουμε.Άλλωστε συνάντηση ΑΖ Θεσσαλονίκη χωρίς george13 δεν υπάρχει...

δυστυχώς γύρισα 12 και 30 το βράδυ .ένα μαύρο χάλι δηλαδή .δεν πειράζει τι να κάνουμε την επόμενη .

ωραία περάσαμε και σήμερα, μακάρι να μέναμε και λίγο ποιο κοντά, να ερχόμασταν συχνότερα...

ε όχι ρε φίλε ήρθε και ο σάκης και εγώ έλειπα .φίλε σε περιμένω στην επόμενη έτσι?

Ωραία η συνάντηση χθες και το frag swap, που με τόσους συλλέκτες ούρων πάνω στο τραπέζι έμοιαζε σαν να πηγαίναμε για εξετάσεις οι "καμμένοι".ΜΙά όμορφη στιγμή χαλάρωσης και ανταλλαγής απόψεων, όχι μόνο περί ενυδρείων αλλά και άλλων θεμάτων σχετικά με την φύση πάντα, :bigemo_harabe_net-64:

ε όχι ρε φίλε ήρθε και ο σάκης και εγώ έλειπα .φίλε σε περιμένω στην επόμενη έτσι?

θα το κανονίσουμε φίλε Γιώργο... έχω και καιρό να σε δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...