Alexpsycho 13 Ιανουαρίου 2013 Author #101 Share 13 Ιανουαρίου 2013 (edited) Κύριοι αποδείξαμε πόσο όμορφα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν οι σκληροπυρηνικοί της πόλης είμαστε ενωμένοι κάτω από την στέγη του Aquazone... Ανεπίσημα χωρίς τυμπανοκρουσίες και καμία προετοιμασία διοργανώσαμε το πρώτο frag swap για το 2013. Το ένα μετά το άλλο τα τραπέζια ενώνονταν και φτιάξαμε μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας γεμάτη αλμύρα...και πολύ ψαρο-κοραλλο-κουβέντα... Σας υπόσχομαι ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή... Στάθη η digi...κάθησε πολύ ωραία...σαν να έλειπε από το σετ απ τόσο καιρό...Θωμά τα ζώα σου τέντα...και Κώστα θένκς για το κάλκ φιλαράκι... Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Ιανουαρίου 2013 #102 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Ζηλεύω.... Θα κάνω μοντάζ να μπω και εγώ κάπου !!! Βαλε και μένα ρε συ… με κουτάκι στα χέρια σαν αυτό που τσίμπησε ο κλαζ… :bigemo_harabe_net-82: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Ιανουαρίου 2013 #103 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Τα προσπεκτ δε μοιρασαμε!! Στην επομενη συναντηση θα τα μοιρασουμε σε ολους οσοι βρισκονται στο LaScala ,και καθε φορα.. Τουλαχιστον να πιασουν τοπο ρε Αλεξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Ιανουαρίου 2013 #104 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε παιδιά… απίστευτη παρέα είστε και ζηλεύω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 13 Ιανουαρίου 2013 #105 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Πολυ καλη συναντηση και η σημερινη.Πολυ swap και τρελο χαβαλε. :lol: ΥΓ Ρε Giova ολα τα δοκιμαστικα σου σε'μενα τα εκανες .Μεχρι και η γυναικα μου γελασε που με ειδε :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Ιανουαρίου 2013 #106 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Αφου ειπαμε... ΕΠΙΤΙΜΟΣ!!! Ο επιτιμος ερχετε παντα τελευταιος ρε φιλε!!! Μια χαρα χαλια εισαι τι εχεις? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 13 Ιανουαρίου 2013 #107 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ τον Κλαζ για το χορταράκι και το Ζιοβάννι για το σεριατοπορακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Ιανουαρίου 2013 #108 Share 13 Ιανουαρίου 2013 ενημερωνω οτι η Σκυδρα team εφτασε σώα απο το ταξιδι της επιστροφης!! φυσικα ακομα μια φορα ηταν τελεια! ειδικα οταν φυγανε οι πολλοι και μειναμε κανα 6-7 ατομα και μιλουσαμε για παπαγαλους και γατες!!!! χααχαχαχχαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 13 Ιανουαρίου 2013 #109 Share 13 Ιανουαρίου 2013 ενημερωνω οτι η Σκυδρα team εφτασε σώα απο το ταξιδι της επιστροφης!! φυσικα ακομα μια φορα ηταν τελεια! ειδικα οταν φυγανε οι πολλοι και μειναμε κανα 6-7 ατομα και μιλουσαμε για παπαγαλους και γατες!!!! χααχαχαχχαχαχαχαχαχα!!! Σταθη κουβεντα για παπαγάλους χωρίς τον εκπρόσωπο του Fidel,,,,,αποκλειεται να ήταν καλή... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Ιανουαρίου 2013 #110 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Σταθη κουβεντα για παπαγάλους χωρίς τον εκπρόσωπο του Fidel,,,,,αποκλειεται να ήταν καλή... :P :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Ιανουαρίου 2013 Author #111 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Όντως ο Fidel είναι ειδική περίπτωση πτηνού και χουλιγκάνου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 13 Ιανουαρίου 2013 #112 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Αλήθεια ρε κλαζ ειμαι τόσο τρομακτικός!!!! Εχουμε τρεις φωτό μαζι, και στις τρεις είσαι σαν να βλέπεις το ενυδρειο σου να ανοίγει. :-))))))))) Εσκασα στα γέλια πόντος. Gio δεν παιζεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιανουαρίου 2013 #113 Share 13 Ιανουαρίου 2013 δεν φταις εσυ θοδωρε.εγω δεν μπορω ουτε να βγαλω ουτε να βγαινω φωτος.εχω φωτοτρομια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Ιανουαρίου 2013 #114 Share 13 Ιανουαρίου 2013 bababrilios .... θα σε βλεπει ο klaz και θα αλλλαζει δρομο!!! :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 13 Ιανουαρίου 2013 #115 Share 13 Ιανουαρίου 2013 ωραία περάσαμε και σήμερα, μακάρι να μέναμε και λίγο ποιο κοντά, να ερχόμασταν συχνότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιανουαρίου 2013 #116 Share 13 Ιανουαρίου 2013 δεν πειραζει.καποιες φορες η αποσταση το κανει...πιο γλυκο το ανταμωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Ιανουαρίου 2013 #117 Share 13 Ιανουαρίου 2013 (edited) Επεξε πολυ κοραλι σημερα!! Μπουκαλακια περνουσαν απο μπροστα μας συνεχεια, η παρεα με πολυ χαβαλε και ενυδρειακη συζητηση για καμμενους τελειως... Εχω την υποψια οτι ολοι ειμασταν αλμυροι ή κανω λαθος???? το φιλαρακι σου απο την picteam ειναι αφρικανος ρε gio! Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Ιανουαρίου 2013 #118 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Αμάν.. ναι σωστά!!!.. Εεε εντάξει... όλοι κάνουν λάθη .. ποτέ δεν είναι αργά... Sent from GiovaTalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 13 Ιανουαρίου 2013 #119 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Ήμουν το πιο "γλυκό" παιδί στην συνάντησή, γύρω γύρω θαλασσα και στην μέση ο Αφρικανός! Πάντως μου πέρασε από το μυαλό να ριξω κάνα κουταλάκι αλάτι στις κιχλιδες.. :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 14 Ιανουαρίου 2013 #120 Share 14 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά Γιώργο θα σε περιμένουμε.Άλλωστε συνάντηση ΑΖ Θεσσαλονίκη χωρίς george13 δεν υπάρχει... δυστυχώς γύρισα 12 και 30 το βράδυ .ένα μαύρο χάλι δηλαδή .δεν πειράζει τι να κάνουμε την επόμενη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 14 Ιανουαρίου 2013 #121 Share 14 Ιανουαρίου 2013 ωραία περάσαμε και σήμερα, μακάρι να μέναμε και λίγο ποιο κοντά, να ερχόμασταν συχνότερα... ε όχι ρε φίλε ήρθε και ο σάκης και εγώ έλειπα .φίλε σε περιμένω στην επόμενη έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 14 Ιανουαρίου 2013 #122 Share 14 Ιανουαρίου 2013 Ωραία η συνάντηση χθες και το frag swap, που με τόσους συλλέκτες ούρων πάνω στο τραπέζι έμοιαζε σαν να πηγαίναμε για εξετάσεις οι "καμμένοι".ΜΙά όμορφη στιγμή χαλάρωσης και ανταλλαγής απόψεων, όχι μόνο περί ενυδρείων αλλά και άλλων θεμάτων σχετικά με την φύση πάντα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 14 Ιανουαρίου 2013 #123 Share 14 Ιανουαρίου 2013 ε όχι ρε φίλε ήρθε και ο σάκης και εγώ έλειπα .φίλε σε περιμένω στην επόμενη έτσι? θα το κανονίσουμε φίλε Γιώργο... έχω και καιρό να σε δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 14 Ιανουαρίου 2013 #124 Share 14 Ιανουαρίου 2013 μερικες "πανοραμικες" και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιανουαρίου 2013 #125 Share 14 Ιανουαρίου 2013 Ωραια παρεα.Να περνατε παντα ετσι,με γελια και χαρα σας ευχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος