paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι αρχάριος πηγα στο πετ σοπ να παρω ενα φιλτρο γιατι μου καηκε και μου εδωσαν ενα φιλτρο για 200 λιτρα το ενυδρείο μου ειναι 60 μέσα στο ενυδρείο μοιάζει να ειναι τεράστιο αυτος μου ειπε οτι και αυτος τέτοιο έχει στο δικό του που ειναι ίδιο ενυδρειο πως να το βάλω ωστε να μην πιάνει πολυ χώρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 8 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Φιλε παροτι κ εγω δεν ειμαι και πολυ σχετικως πες μας πιο φικτρο ειναι?το ενυδρειο σου ειναι κυβος η ορθογωνιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Ειναι ορθωγονιο και το φιλτρο λεει f1200 internal filter Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου ειναι απλο το θεμα,το πας πισω και περνεις ενα μικροτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει καμια πατεντα ετσι ωστε να το κρατήσω και να πιάνει λιγότερο χώρο ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην ουτε καν ξερουμε για πιο φιλτρο μιλαμε,εσωτερικο,εξωτερικο? Μετα αν λες οτι ειναι για 200 λιτρα ενυδρειο και το δικο σου ειναι 60 τοτε ειναι τεραστιο για το ενυδρειο σου και αν το βαλεις θα γινει πλυντηριο. Βαλε φωτογραφια η πες μας ποιο μοντελο ειναι ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2013 http://www.aquariumonlinestore.com.au/products-page/aquarium-filters/dolphin-f-1200-internal-filter/ αν ειναι αυτο οπως λες τοτε ειναι μια χαρα για να τα λιτρα σου! ασε που απ'οτι λεει εχει και flow control οποτε μπορεις να το ρυθμισεις!! αν θες κατι που να πιανει λιγοτερο χωρο, το πας πισω φιλε μου και παιρνεις ενα μικρο εξωτερικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 8 Ιανουαρίου 2013 αυτο ειναι ακριβως έχει και ρυθμιστή για τη ροή καπως να το τοποθετήσω ετσι ωστε να μην πιάνει τοσο χώρο δεν υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον δεν υπαρχει φιλε μου,δεν μπορεις να κανεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Θα σου πρότεινα να το επιστρέψεις και να πάρεις ένα εξωτερικό φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Θα σου πρότεινα να το επιστρέψεις και να πάρεις ένα εξωτερικό φίλτρο. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 Author #12 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδια τελικα λέω να βάλω μια μοςς για να το καλυψω τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 8 Ιανουαρίου 2013 σταδιακα θα μπουκωσει την εισαγωγη φιλε μου! καλυτερα βαλε κανα φυτο μπροστα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 Author #14 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Σκεφτόμουν να φτιάξω ενα τετραγωνο απο σιτα λογικα δεν θα περνάει μέσα κ να βαλω μεσα το φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Σκεφτόμουν να φτιάξω ενα τετραγωνο απο σιτα λογικα δεν θα περνάει μέσα κ να βαλω μεσα το φιλτρο Θα σου φάει ακόμα περισσότερο χώρο έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 8 Ιανουαρίου 2013 Author #16 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Θα ειναι ομορφο ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 8 Ιανουαρίου 2013 η μοςς αναπτύσσεται ακανονιστα! οπου μπορει θα απλωθει! αν την βολευει να περασει μεσα απο την σιτα θα το κανει! με μια valisneria καθαρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος