Jump to content

Το Ενυδρειάκι Μου!

Lena_Lr

Recommended Posts

Μια χαρά ! Τα ψαράκια που πήρες όμως θέλουν διαφορετικό νεράκι από τα guppies. :)

Aαααα πέρνω τηλ αμέσως να τα ακύρωσω! Τα αγάπάω τα ψαράκια μου :)

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου?

2μισή μήνες περίπου!

Aαααα πέρνω τηλ αμέσως να τα ακύρωσω! Τα αγάπάω τα ψαράκια μου :)

:thumbup:

Αν θες,μπορεις οταν κλεισεις 3μηνο να βαλεις μερικες γαριδες red cherry,αν φυσικα σου αρεσουν.

Ειναι ευκολες γαριδες και αναπαραγωνται παρα πολυ ευκολα,οπωτε παιρνοντας 10 γαριδες συντομα θα εχεις εναν μεγαλο πλυθησμο!

Αν θες,μπορεις οταν κλεισεις 3μηνο να βαλεις μερικες γαριδες red cherry,αν φυσικα σου αρεσουν.

Ειναι ευκολες γαριδες και αναπαραγωνται παρα πολυ ευκολα,οπωτε παιρνοντας 10 γαριδες συντομα θα εχεις εναν μεγαλο πλυθησμο!

Ναι γαριδούλες σκέφτομαι να βάλω γιατί απ'ότι διάβασα απορροφούν και πολλές αρρώστιες! :)

Ναι γαριδούλες σκέφτομαι να βάλω γιατί απ'ότι διάβασα απορροφούν και πολλές αρρώστιες! :)

Θα ηθελα να το διαβασω αυτο!Ειναι λαθος αυτο που διαβασες και ελπιζω να μη το διαβασες εδω μεσα...

Τις γαριδες στις προτεινα για το λογο οτι ειναι ομορφα ζωντανα,κατα την γνωμη μου,αν και ειναι καλητερα να μπαινουν σε ενυδρειο μονες τους γιατι τα ψαρια ολο και καποιο μικρο γαριδακι τσιμπουν.

Επειδη απ οτι καταλαβαινω εισαι νεα στο χομπι,θα ηθελα να σε βαλω σε αυτο με σωστα βηματα και αντιληψεις οσον αφορα τους ζωντανους οργανισμους που βαζουμε στο ενυδρειο μας.Γι αυτο θα σου πω,οτι τα ζωντανα που βαζουμε τα βαζουμε γιατι μας αρεσουν και θελουμε να ασχοληθουμε μ αυτα,δεν τα βαζουμε ουτε για να μας καθαριζουν,ουτε για να απορροφουν αρρωστιες,αυτες ειναι δυστοιχος λαθος αντιληψεις που τις περνανε καποιοι στο χομπι μας και μερικοι απο αυτους ειναι και τα πετ σοπ.Ελπιζω να μη παρεξηγεις τα λογια μου γιατι στα λεω για να μαθεις σωστα καποια πραγματα.:)

μήπως η φίλη μας ήθελε να πει ότι καταναλώνουν ό,τι περίσσιο μένει από τροφή και από υπολείμματα και απλά δεν το διατύπωσε σωστά?...

μήπως η φίλη μας ήθελε να πει ότι καταναλώνουν ό,τι περίσσιο μένει από τροφή και από υπολείμματα και απλά δεν το διατύπωσε σωστά?...

Πανο μπορει,αλλα αν οντως διαβασε κατι τετοιο για αρρωστιες θα ηθελα πολυ να το διαβασω και εγω.

Και ελπιζω να μην το διαβασε εδω μεσα,:)

Πανο μπορει,αλλα αν οντως διαβασε κατι τετοιο για αρρωστιες θα ηθελα πολυ να το διαβασω και εγω.

Και ελπιζω να μην το διαβασε εδω μεσα, :)

κι εγώ θα ήθελα να το μάθω..

χε χε τι θα φαμε σημερα? θα φαμε ενα fin rott και ενα ick

μαλλον λαθος διατυπωση ηταν ολα καλα δεν νομιζω να παρχει τετοια εγγραφη εδω μεσα και να μην εχει γινει best seller

χαχαχα

Και ελπιζω να μην το διαβασε εδω μεσα, :)

κι εγώ θα ήθελα να το μάθω..

Όχι οχι σίγουρα αυτο διάβασα αλλα δε θυμάμαι που! Έχω διαβάσει τόσα πολλα πραγματα αυτο το καιρό που δυστυχώς δε μπορω να θυμηθώ όλες τις σελίδες.Θα ψάξω να το βρώ πάντως.

Λενα το διαβασες εδω μεσα αυτο?

Θα ηταν πολυ ενδιαφερων αν το εβρισκες γιατι θελω να το διαβασω και εγω.

Λενα το διαβασες εδω μεσα αυτο?

Θα ηταν πολυ ενδιαφερων αν το εβρισκες γιατι θελω να το διαβασω και εγω.

Νομίζω πώς το διάβασα στο Greek Aquarist's Board.Δεν είμαι σίγούρη όμως....το ψάχνω!

Επειδη αυτο ειναι αλλο φορουμ και δεν επιτρεπεται η αναπαραγωγη θεματων απο αλλα Ελληνικα φορα ,οπωτε μη το ποσταρεις.

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Μπράβο σου, καλή η προσπάθεια σου, είναι ομορφο

Επειδη αυτο ειναι αλλο φορουμ και δεν επιτρεπεται η αναπαραγωγη θεματων απο αλλα Ελληνικα φορα ,οπωτε μη το ποσταρεις.

στείλε το μας σε pm

Παιδιά το ψάχνω! Συγχωρέστε με για την καθυστέρηση αλλα όπως προείπα έχω διαβάσει τοσα πολλά που είναι λίγο δύσκολο να το βρώ με την πρώτη.Μόλις το βρώ θα σας το στείλω σε pm.

Μπράβο σου, καλή η προσπάθεια σου, είναι ομορφο

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Ενταξει μη τρελενεσαι,απλα μου εκανε εντυπωση αυτο που διαβασες.Παντως να ξερεις οτι δεν ισχυει και ευτυχος που δεν το ειχες διαβασει και εδω μεσα.:)

Ενταξει μη τρελενεσαι,απλα μου εκανε εντυπωση αυτο που διαβασες.Παντως να ξερεις οτι δεν ισχυει και ευτυχος που δεν το ειχες διαβασει και εδω μεσα. :)

Όποιος το είχε γράψει εδώ θα τον είχαμε :ballistic: :ballistic: xaxaxaxaxa!!

Ενταξει μη τρελενεσαι,απλα μου εκανε εντυπωση αυτο που διαβασες.Παντως να ξερεις οτι δεν ισχυει και ευτυχος που δεν το ειχες διαβασει και εδω μεσα. :)

Όποιος το είχε γράψει εδώ θα τον είχαμε :ballistic: :ballistic: xaxaxaxaxa!!

:) :)

Καινούργιες φωτό! Περιμένω τις παρατηρήσεις σας!

post-52152-0-76288400-1358074729_thumb.jpg

καλά το πας... ;)

μπορείς βέβαια να γεμίσεις κι άλλο με φυτά και άφοβα!

:) :) Απο φυτά δόξα το θεό! Περιμένω να μου ρθουν! Η πίσω πλευρά θα γεμίσει όλη σιγούρα!Μπορείς να μου πείς Κάποιο έυκολο φυτό που να ψηλώνει αρκετά??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...