Jump to content

Το Ενυδρειάκι Μου!

Lena_Lr

Recommended Posts

Δεν ξερω πως λειτουργει αυτο που πηρες αλλα κανονικα το co2 πρεπει να λειτουργει καθε μερα για οσες ωρες ειναι τα φωτα του ενυδρειου αναμενα.

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω πως λειτουργει αυτο που πηρες αλλα κανονικα το co2 πρεπει να λειτουργει καθε μερα για οσες ωρες ειναι τα φωτα του ενυδρειου αναμενα.

Οι οδηγείες του αυτό ακριβώς γράφουν '' Η χρήση συνίσταται κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου τα φυτά πράγουν οξυγόνο'' εγώ το βάζω κανα 40λέπτο αργότερα αφού έχω ανάψει τις λάμπες.

Ναι συμφωνω αλλα γιατι κανεις χρηση καθε 3 μερες και οχι καθημερινα?

Δε ξέρω :((( Οι οδηγίες αυτό λένε! Το καλύτερο είναι να βάζω κάθε μέρα?

Δε ξέρω :((( Οι οδηγίες αυτό λένε! Το καλύτερο είναι να βάζω κάθε μέρα?

Θα βάζεις κάθε μέρα την προτεινόμενη δόση διαιρεμένη δια τρια, για καλύτερη αφομίωση.

Θα βάζεις κάθε μέρα την προτεινόμενη δόση διαιρεμένη δια τρια, για καλύτερη αφομίωση.

Σωστότατος ο Σωτήρης!! :bigemo_harabe_net-64:

Χμμμ να ρωτήσω και κάτι άλλο ή θα φάω ξύλο? :waaa:

Πολύ καλό το αισθητικό αποτέλεσμα Λένα. Με τα ζωοτόκα ειδικά που έχεις (όπως και εγώ) θα αντιμετωπήσεις ευχάριστες συγκινήσεις.. Καλή επιτυχία απο μένα και καλή συνέχεια..

Πολύ καλό το αισθητικό αποτέλεσμα Λένα. Με τα ζωοτόκα ειδικά που έχεις (όπως και εγώ) θα αντιμετωπήσεις ευχάριστες συγκινήσεις.. Καλή επιτυχία απο μένα και καλή συνέχεια..

Σε ευχαριστώ πολυ!Αν και θα αλλάξει ολή η διακόσμηση...Θα ανεβάσω νεες φωτό λίαν συντόμως!

Σε ευχαριστώ πολυ!Αν και θα αλλάξει ολή η διακόσμηση...Θα ανεβάσω νεες φωτό λίαν συντόμως!

Χμμμ να ρωτήσω και κάτι άλλο ή θα φάω ξύλο? :waaa:

Δεν βαραμε εδω αγαπητη μου και ειδικα γυναικες! :)

Μπορεις να ρωτησεις οτι θες!

Δεν βαραμε εδω αγαπητη μου και ειδικα γυναικες! :)

Μπορεις να ρωτησεις οτι θες!

Εεεε απλά σας έχω πεθάνει στις ερωτήσεις! Όσον αφορά για γλείφτη τι προτείνεις να πάρω??

Εεεε απλά σας έχω πεθάνει στις ερωτήσεις! Όσον αφορά για γλείφτη τι προτείνεις να πάρω??

Δεν υπάρχει αυτό το ψάρι που λες. Αν εννοείς κάποιο πλεκόστομο, πρέπει να γνωρίζεις ότι γίνονται τεράστιοι και είναι απαγορευτική η προσθήκη τους σε μικρά ενυδρεία. :)

Δεν υπάρχει αυτό το ψάρι που λες. Αν εννοείς κάποιο πλεκόστομο, πρέπει να γνωρίζεις ότι γίνονται τεράστιοι και είναι απαγορευτική η προσθήκη τους σε μικρά ενυδρεία. :)

Δηλαδή στο δικό μου δε παίζει ε? Στο πέτσοπ έχουν πάντου ετικέτες με το όνομα ''γλύφτες'' και είναι διάφορα ψαράκια μέσα γι'αυτο πώτησα.Κάντε λίγο υπομονή αρχάρια είμαι ακόμη !

Δεν το είπα για να σε προσβάλω.

Στην αρχή όλοι είμαστε γεμάτοι απορίες. (πάντα έχουμε απορίες βασικά όχι μόνο στην αρχή ).

Κάνε μια αναζήτηση εδώ για τους pleco για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. :)

Δεν το είπα για να σε προσβάλω.

Στην αρχή όλοι είμαστε γεμάτοι απορίες. (πάντα έχουμε απορίες βασικά όχι μόνο στην αρχή ).

Κάνε μια αναζήτηση εδώ για τους pleco για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. :)

Δε τίθεται θέμα προσβολής απλά σας νιώθω και σας που σας κατακλύζω με τις ερωτήσεις μου! Υπομόνη θα μεγαλώσω και θα στρώσω . :P

Κάνε μια αναζήτηση όμως για τους pleco αν δεν έχεις κάνει.

Το να σου πει κάποιος "όχι δεν κάνει να βάλεις τέτοιο ψάρι" δεν λέει κάτι, καλό είναι να μαθαίνουμε και το γιατί. ;)

Κάνε μια αναζήτηση όμως για τους pleco αν δεν έχεις κάνει.

Το να σου πει κάποιος "όχι δεν κάνει να βάλεις τέτοιο ψάρι" δεν λέει κάτι, καλό είναι να μαθαίνουμε και το γιατί. ;)

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37104&st=0&p=326784entry326784 σωστά κοιτάω??

Καταρχην να σου πω οτι δεν μας ζαλιζεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος,γι αυτο ειμαστε εδω,για να βοηθαμε σε οτι ξερουμε!:)

Να πας στο πετσοπ και να τους πεις οτι 'γλυφτες' ειναι αυτοι που γλυφουν,σαν τους πολιτικους ενα πραμα,τα ψαρια δεν ειναι ουτε γλυφτες,ουτε καθαριστες ουτε δουλοι!:)

Αν θες να βαλεις καποιο ειδος πλεκο θα μπορουσες να βαλεις ενα ζευγαρακι ancistrus sp3 που μενουν μικρα και θα εχεις και γεννες.

Παντως αν θελεις να τους βαλεις για να σου καθαριζουν το ενυδρειο,θα σου πω οτι ο καλητερος καθαριστης ειναι το χερι μας!:)

Τα ψαρακια τα βαζουμε γιατι μας αρεσει να τα βλεπουμε και οχι για να μας κανουν δουλειες,ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω.:)

Οτι αλλο χρειαστεις μας ρωτας αφοβα,δεν τρωμε!:P

Καταρχην να σου πω οτι δεν μας ζαλιζεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος,γι αυτο ειμαστε εδω,για να βοηθαμε σε οτι ξερουμε! :)

Να πας στο πετσοπ και να τους πεις οτι 'γλυφτες' ειναι αυτοι που γλυφουν,σαν τους πολιτικους ενα πραμα,τα ψαρια δεν ειναι ουτε γλυφτες,ουτε καθαριστες ουτε δουλοι! :)

Αν θες να βαλεις καποιο ειδος πλεκο θα μπορουσες να βαλεις ενα ζευγαρακι ancistrus sp3 που μενουν μικρα και θα εχεις και γεννες.

Παντως αν θελεις να τους βαλεις για να σου καθαριζουν το ενυδρειο,θα σου πω οτι ο καλητερος καθαριστης ειναι το χερι μας! :)

Τα ψαρακια τα βαζουμε γιατι μας αρεσει να τα βλεπουμε και οχι για να μας κανουν δουλειες,ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να σου πω. :)

Οτι αλλο χρειαστεις μας ρωτας αφοβα,δεν τρωμε! :P

Λοιπόν καταρχάς ευχαριστώ για όλααα και κατα δευτερον σήμερα αγόρασα μάυρο πλαστικό χρώμα για να βάψω την πλάτη του ενυδρείου μου,ακόμα ένα ξύλο πιο μικρό αυτη τη φορά,παρήγγειλα Java Moss και Java moss ball( μου αρέσουν τρελά) καθώς και Hygrophila polysperma! Ρώτησα για αλλάγη balast (xα χα χα ναι το έκανα) αλλα οι απαντήσεις που πήρα ήταν ότι να'ναι όποτε πρός ο λοταχώς για πατέντες! Το απόγευμα θα έχω και ένα ancistrus sp3 και ελπίζω σύντομα να αποκτήσω ακόμη ένα! Πήρα και τροφή ειδική για γατόψαρα και πλεκο sera Wels-chips! Και το καλύτερο??? Μια απο τις γκαπυνούλες γέννησε και στο ενυδρείο μου έχω και αλλά μωράκια! :P:)

Μια χαρά ! Τα ψαράκια που πήρες όμως θέλουν διαφορετικό νεράκι από τα guppies. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...