ΜΑΝ 7 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά σε όλους μας. Υγεία και περισσότερη ελπίδα για το μέλλον! Έχω ένα τεσσάρων μηνών ενιδρύω, είναι το πρώτο μου, οπότε έχω κάνει κάποια λαθάκια καθώς άρχισα το διάβασμα σχετικά με το σπορ, αφού το είχα τελειώσει και είχα βάλει και τα ψάρια μέσα. Συγκεκριμένα: Το ενιδρύω είναι 100χ40χ60 εκ. από ότι υπολόγισα δλδ. είναι 150λιτρα, σωστά; Μέσα έχω, ένα Pseudotropheus socolofi(Albino), δύο (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό)Labidochromis caeruleus, ένα Metriaclima callainos και δύο (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό) Hemichromis guttatus (Jewelfish). Και τα φυτά είναι Vallisneria. Βάζω φωτογραφία γιατί δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά για όλα τα παραπάνω. http://imageshack.us.../40/0128zn.jpg/ http://imageshack.us...s/42/0108t.jpg/ είναι λίγο θολές. Παρακαλώ για τις συμβουλές σας, και επίσης Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας, αλλά και το τι έχετε συνδιάσει εσείς μαζι με τις αφρικάνικες Κιχλίδες, εννοώντας γατόψαρα, γλύφτες, σαλιγκάρια ή γαρίδες για να "υπηρετούν" τα παραπάνω ψάρια... Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝ 7 Ιανουαρίου 2013 Author #2 Share 7 Ιανουαρίου 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/268/0121g.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες! δυστυχως εχεις ξεκινησει λαθος φιλε μου! εκτος οτι εχεις πολλα ψαρια για τα λιτρα σου, εχεις και λαθος αναλογιες! επισης με τις αφρικανες κιχλιδες δεν μπαινει τιποτα αλλο εκτος απο τα αφικανικα γατοψαρα και αυτα στα πολλα λιτρα! ξερω, σε πηρα παο τα μουτρα ακομα δεν ηρθες!! χαχααχαχαχαχαχαχα!!! ανοιξε ενα θεματακι στο θεματικο της αφρικης να μας πεις και περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδριεο σου(εξοπλισμός κ.τ.λ) και θα την βρουμε την ακρη!! καλη διαμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 7 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες φίλε και καλή διαμονή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 7 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Καλως ηρθες φιλε ωραιο το ενυδρειο σου αλλα οι διστασεις που γραφεις 100χ40χ60 δεν ειναι 150 λιτρα αλλα 240 λιτρα !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝ 7 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 7 Ιανουαρίου 2013 καλως ηρθες! δυστυχως εχεις ξεκινησει λαθος φιλε μου! εκτος οτι εχεις πολλα ψαρια για τα λιτρα σου, εχεις και λαθος αναλογιες! επισης με τις αφρικανες κιχλιδες δεν μπαινει τιποτα αλλο εκτος απο τα αφικανικα γατοψαρα και αυτα στα πολλα λιτρα! ξερω, σε πηρα παο τα μουτρα ακομα δεν ηρθες!! χαχααχαχαχαχαχαχα!!! ανοιξε ενα θεματακι στο θεματικο της αφρικης να μας πεις και περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδριεο σου(εξοπλισμός κ.τ.λ) και θα την βρουμε την ακρη!! καλη διαμονη! καλός σας βρήκα! πολλά ψάρια; ωχ και εγώ ήθελα να βάλω κι'αλλα..Αναλογίες δλδ; ποοο! δεν μπορώ να βάλω τπτ που να περπατάει στον βυθό; Ετοιμάζω θέμα με περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝ 7 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Καλως ηρθες φιλε ωραίο το ενυδρείο σου αλλα οι διαστάσεις που γράφεις 100χ40χ60 δεν ειναι 150 λιτρα αλλα 240 λιτρα !!!!!!! Καλός σας βρήκα, 1 μέτρο μήκος 40 φάρδος 60 ύψος, δεν είναι 150; σίγουρα; τότε θέλω άλλο φίλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Σίγουρα ειναι 240 λίτρα! Τι φίλτρο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Το ενυδρειο σου φιλε μου ειναι 240 λιτρα. Για οτι αποριες εχεις ανοιξε νεο θεμα στη καταλληλη κατηγορια του φορουμ γιατι εδω ειναι η ενωτητα του καλωσορισματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 9 Ιανουαρίου 2013 καλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts