Lena_Lr 6 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα πριν 3 ημέρες έβαλα στο ενυδρειό 2ρίζες κερατόφυλλου,δε το φύτεψα απλά το άφησα να επιπλέει.Σήμερα όμως η 1 ρίζα είναι συνεχως στον πάτο και η αλλή πιάστηκε σε ενα φυτό.Τη ξεμπλέκω επιπλέει για λίγο αλλα πάλι καταλήγει στο αλλο φύτο.Τι να κάνω?Είναι φυσιολογικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα, φυσιολογικό είναι ναι να περιφέρεται το φυτό. Αν δεν θέλεις να κάνει έτσι , μπορείς να το στερεώσεις κάπου να μην το παίρνει το ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Αυτη ακριβως ειναι η ομορφια του κερατοφυλλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noutsman 7 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα σου πρότινα να το φυτέψεις, μιας και απο πολλά "πειράματα" που έχω ασκήσει πανω σ'αυτο το φυτο τους τελευταίους μήνες έχω πλέον σιγουρευετεί πως το κερατόφυλλο αν το φυτέψεις ΔΕΝ σαπίζει και ΔΕΝ κιτρινίζει σε καμία περίπτωση. "Ζεί" και μεγαλώνει με φυσιολογικούς, γι'αυτό το είδος, ρυθμούς χωρίς κανένα πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena_Lr 7 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να το δέσω στο ξύλο αλλα φοβάμαι γιατι είναι πολύ ευαίσθητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να το δέσω στο ξύλο αλλα φοβάμαι γιατι είναι πολύ ευαίσθητο Καλητερα να μη το δεσεις στο ξυλο.Αν σε ενοχλει που επιπλεει δεστο με ενα κομματι πετονιας σε καποιο σημειο του ενυδρειου,Το κερατοφυλλο για να ζησει θελει αρκετα νιτρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena_Lr 7 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Τα νιτρικά μου εχθές ήταν στο 25! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Καλα εισαι,προσεχε μονο μην ανεβουν πολυ γιατι μετα θα εχεις προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena_Lr 7 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος