Κωστας Τ 6 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2013 (edited) καλησπερα σε ολους.στα τζαμια του ενυδρειου μου οπως και να τα εχω καθαρισει(μαγνητης,ξυστρα) φαινεται σαν να εχει τρεξει κατι και εχει ξεραθει.σαν αλατα,ας πουμε που δεν φευγουν με τιποτα και θαμπωνουν τα τζαμια.ειναι σαν να ειναι μεσα στο σωμα του τζαμιου.καποια ιδεα κανεις? Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2013 (edited) βαλε μερικες σταγονες ξυδακι σε χαρτι και καθαρισε τα.ειναι ξεραμενα αλατια που τα θαμπωνουν.για εξωτερικη χρηση μιλαω. αλλιως για εσωτερικη,ξυραφι. Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 6 Ιανουαρίου 2013 (edited) εγω λεω για μεσα και με ξυστρα το εχω κανει και τιποτα. Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2013 για μεσα ξυραφι.οχι ξυστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 6 Ιανουαρίου 2013 οκ.θα κανω μια προσπαθεια και με ξυραφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Κωθτακηηη ρίξε βιακαλ ρε συ!! Χαχαχα Χωρίς πλάκα αυτό μου είχε συμβεί και μένα στο παλιό ενυδρείο αλλά με καλο καθαρισμα με τον μαγνήτη έφυγε.. Από τότε καθαρίζω κάθε 2 μέρες ΟΛΑ τα τζάμια με τον μαγνήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Γιαννη οχι και τιποτα αλλο εχω ξεμεινει και απο ξυραφια μια και εχω να τα χρησιμοποιησω κανα 3μηνο :D . παντως με το μαγνητη δεν εχω δει αποτελεσμα μιας και εγω καθε δυο μερες καθαριζω τα τζαμια και δεν φευγει. οποτε βουρ για ξυραφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος