Jump to content

Καλώς Σας Βρήκα

giorgos21

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλος σας βρικα καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανο απο ολα! Γιωργος λεγομαι απο αθηνα ειμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ και την δευτερα που μας περασε εβαλα μπρος το ενυδριακι μου που ειναι 55 λιτ. τις aquantlantis! Μια αεραντλια, εριξα κατο αμο οχι λεπτη εγω την χαρακτηριζω ως ''χοντρη αμο'' αρχισα με μια ανουμπια(την φυτεψα για αρχη αλλα αργοτερα διαβασα εδο μεσα απο διαφορους φορουμιστες οτι επρεπε να την δεσω και την εδεσα την παρασκευη, επειδη ειχε αρχισει και μου εβγαζε καφε σημαδακια και λιγη ασπρη αλγη και προβληματιστικα μπηκα εδο κ εριξα μια ματια και νομιζω πος εκανα το σωστο) μια βαλισνερια αυτη την φυτεψα κανονικα! βακτιρια 5 ml ανα ημερα 30 στο συνολο(bactoActive)το σαββατο εριξα την τελευταια δοση και 15 ml ΜΟΝΟ την πρωτη ημερα απο αντιχλοριο(esklarin με αλοε βερα)..

Την τεταρτη επισκεφτηκα το πετ σοπ και πηρα εναν μονομαχο και ενα μιδι(μου ειπαν αυτοι οι ιδιοι απο το πετ σοπ οτι δεν υπαρχει προβλημα ωστε να ξεκινησω με αυτα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Την πεμτη αγορασα 2 πρασινες μπαλιτσες η μια εωρειτε στην μεση του ενυδριου την κραταει πετονια και βαρακι και την αλη την αφησα κατο χυμα δεν ηταν ιδιες(δεν θυμαμαι τις ονομασιες τους :P)

την παρασκευη αγορασα εναν κορμο που δεν θυμαμαι παλη ονομασια αλλα χαρακτηριστικο του ειναι οτι η μια μερια ειναι πολυ σκουρο καφε κ η αλη πιο ανοιχτοχρομο καφε οπου εκει εδεσα την ανουμπια που σας προ ανεφερα! Διαβαζοντας για το μπολι πηγα σε εναν θειο μου που δουλευει 3 χρονια ενα υγειεστατο 80λιτρ. και του ''εκλαιψα'' λιγη ''βρομια'' απο το φιλτρο του :P...

Σημερα Κυρακη διεκρηνα πανο στο ξυλο, πανο στις ριζες της ανουμπια και σε μερικα σημεια εκει τριγιρο ενα πραγμα σαν ζελε ασπρο...! φαι ριχνω μια φορα την ημερα λιγουλακι ισα-ισα για τον μονομαχο μου....ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ :) ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΝΤΩΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ..ΣΥΓΧΟΡΙΣΤΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ...

Α!και και ποσες ωρες να δουλευω και ΑΝ πρεπει την αεραντλια και ποσες την λαμπα μου και ποιεσ ωρες συγκεκριμενα

ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ...

καλώς ήρθες και καλη χρονια... φιλτρο έχεις; και τι εχει μεσα;θερμοστατη έβαλες;διοτι δεν τον αναφέρεις επίσης πριν βάλεις το ψάρι μεσα τη μετρήσεις είχες; το ξύλο το έβαλες όπως το πηρες μεσα η το εβρασες;;

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

Και φιλτρο πανο πανο το ασπρο φσουγκαρακι απο κατο το μπλε πιο κατο κατι μαυρες μπαρουλες και τελευταιο κατο κατο κατι ασπρεσ μπαλες...στα λες ετσι γιατι δεν θυμαμαι καλα τις ονομασιες τους εσεις σαν πιο εμπηροι θα καταλαβατε πηστευω!! και θερμοστατη στους 26 και θερμομετρο :)

Και φιλτρο πανο πανο το ασπρο φσουγκαρακι απο κατο το μπλε πιο κατο κατι μαυρες μπαρουλες και τελευταιο κατο κατο κατι ασπρεσ μπαλες...στα λες ετσι γιατι δεν θυμαμαι καλα τις ονομασιες τους εσεις σαν πιο εμπηροι θα καταλαβατε πηστευω!! και θερμοστατη στους 26 και θερμομετρο :)

μετρισεις δεν ακανα ακομα αυριο θα πας σε εξιδικεβμενο μαγαζι να μου δηξουν ακριβος πος και τι θα μετραω...παντος ειναι κινιτηκοτατος ο μονομαχος μου ...και το ξυλαρακι το εβρασα ισα με 8 φορες....

καλως ηρθες φιλε μου!!!!!!

εχεις αρκετα πραματακια στα οποια ισως να βιαστηκες αλλα ολα θα λυθούν! ;)

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

θα πρότεινα να ξεκινήσεις ένα καινούργιο θέμα στην κατηγορία των λαβυρινθοψαρων για να συζητήσουμε εκεί τις όποιες απορίες έχεις μιας που η συγκεκριμένη ενότητα είναι μόνο για το καλώς όρισες και καλό είναι να αρκεστούμε σε αυτό!

Καλή συνέχεια!

καλος οκ..κατσε ομως γιατι ακομα ψαχνομαι εδο στο φορουμ δεν ξερω που βρισκομαι σιγα σιγα ολα :P εχω κ φοτο να βαλω και δν ξερω πως..αλλα θα τα βρω που θα μου παει !!!!!!!!!!!!!

Οδηγίες για τα νέα μέλη.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76267

Καλώς όρισες.

:welcome:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...