Jump to content

Νεος Μονομάχος

mister13

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω εναν μονομαχο σε αραια φυτεμενο ενυδρειο 20 λιτρων με φιλτρο και θερμοστατη αλλα χωρις λαμπα?επισης θεωρειτε καλο λιγο κερατοφυλο στην επιφανεια?ευχαριστω και καλη συνεχεια σε ολους

Δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το ψάρι αν ο χώρος που το έχεις είναι φωτεινός. Αλλά τα φυτά που έχεις το χρειάζονται απαραίτητα.

Οπότε πρέπει να βάλεις έστω και κάποιο πρόχειρο φωτιστικό. Το κερατόφυλλο μόνο καλό κάνει, αλλά και αυτό χρειάζεται φως.

ευχαριστω πολυ.δηλαδη απο οτι καταλαβα φυτα και κερατοφυλλο χωρις λαμπα δε παιζει ε? μονο κερατοφυλο και να ειναι σε φωτεινο μερος χωρις λαμπα κανει δουλεια?

Φυτά χωρίς τον απαραίτητο φωτισμό δυστηχώς δεν γίνεται.

τα φυτα χρειαζονται να κανουν φωτοσυνθεση! για ποιο λογο δεν θελεις φωτισμο;

ευχαριστω.απλα γιατι το ενυδρειο που θελω να τον βαλω δεν εχει φωτισμο.ειναι ενα απλο 20αρι με φιλτρο και θερμοστατη.αν δεν βαλω καθολου φυτα κανω δουλεια?

βαλε ενα μικρο πορτατιφ τοτε! αν μπεις στο youtube σιγουρα θα δεις κατι! τα φυτα κανουν το ψαρακι να νοιωθει πιο ανετα και βαλτιωνουν την ποιοτητα του νερου!

Παρε ενα φωτισικο γραφειου με μια λαμπα 10 βατ και εισαι αρχοντας.

Φυτα καλο ειναι να υπαρχουν στο ενυδρειο για να αισθανεται το ψαρακι.

Το ενυδρειο σου το εχεις στρωσει?

ευχαριστω.ναι ειναι ετοιμο στρωμενο απο τα αλλα ενυδρεια μου.να κανω μια χαζη ερωτηση,τις ωρες που θα ειναι η λαμπα αναμενει με το φωτιστικο γραφειου το καπακι πρεπει να το εχω βγαλει?

ευχαριστω.ναι ειναι ετοιμο στρωμενο απο τα αλλα ενυδρεια μου.να κανω μια χαζη ερωτηση,τις ωρες που θα ειναι η λαμπα αναμενει με το φωτιστικο γραφειου το καπακι πρεπει να το εχω βγαλει?

Ωπ εχεις καπακι?

Αν εχεις ναι,θα πρεπει να το εχεις βγαλει..πως θα περναει το φως μεσα?

Εγω θα το εβγαζα τελειως το καπακι παντως!

να ρωτησω, αυτο το ενυδρειακι δεν ειχε απ την μανα του λαμπα η εχει χαλασει;

οχι δεν ειχε καθολου απο την αρχη λαμπα.ειναι ενα 20λιτρο με φιλτρο και θερμοστατη αλλα χωρις φωτισμο.

ναι αλλα ειναι εργοστασιακο, σωστα; καποια πατεντα θα υπαρχει για λαμπα η λεντ!

μπορεις να μας διαφωτισεις με φωτο εξωτερικα και εσωτερικα;

αυριο θα παει το καπακι σε ενα φυλο που ασχολειται με φτιαξιμο ενυδρειων να δουμε τι θα γινει για καμια πατεντα.πως ανεβαζω φωτο εδω? δεν ξερω καθολου.ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις απαντησεις.καλη συνεχεια

λοιπον παιδια εχω 1μονομαχο 1ας ημερας και ειχε ικ ,του εκανα θεραπεια και περασε σχεδον τελειως.Οταν λοιπον του βαζω φαι'ι' το τρωει και μετα το φτυνει. κολυμπαει πλαγια και πολλες φορες μενει ακινητος για πολλη ωρα. Ειναι αρρωστος΄???

Τι εχει???

Σας παρακαλω βοηθηστε με να σωσω το ζωακι μου!!! :(

λοιπον παιδια εχω 1μονομαχο 1ας ημερας και ειχε ικ ,του εκανα θεραπεια και περασε σχεδον τελειως.Οταν λοιπον του βαζω φαι'ι' το τρωει και μετα το φτυνει. κολυμπαει πλαγια και πολλες φορες μενει ακινητος για πολλη ωρα. Ειναι αρρωστος΄???

Τι εχει???

Καλησπέρα Κατερίνα!

Σε παρακαλώ άνοιξε "Νέο Θέμα" εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=38 στη σχετική κατηγορία για να το δουν περισσότεροι και να έχεις απαντήσεις.. :thumbup:

Εδώ και το θέμα του φίλου mister13 χαλάμε και δε θα το δουν αρκετοί για να σε βοηθήσουν...

Στο νέο θέμα που θα ανοίξεις χρησιμοποίησε αυτή τη φόρμα που θα βρεις εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 (copy-paste)

Τι εχει???

Ανοιγεις ενα νεο θεμα στις ασθενειες γλυκου νερου και συμπληρωνεις την φορμα και βαζεις καθαρες φωτογραφιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...