magganas 5 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2013 το ειδα να γλυστραει στο τζαμι και νατον τσιμπαει ο νεμο...αλλα αυτο τιποτα,,,ξερει κανεις τι ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2013 περιμενε λιγο τον δια. αυτος εχει παθει ανοσια μετα τα τερατα του τρουπη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 5 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2013 ακομα μια φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι και τόσο καλή η φωτογραφία. Μπορείς καλύτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Αυτο φιλε μου ειναι nudibranch. Εχεις ζωανθους φανταζομαι ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2013 μπραβο στρατο.να μαθαινουμε και εμεις οι ψαρακες.πρωτη φορα βλεπω και εγω τετοιο ζωο φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 5 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Ελα ρε στρατο μου,ο πετρος ειμαι απο το λιμανι!!!!!ακριβως αυτο εχω,,,,τι πρεπει να κανω!!!!ειναι επικυνδινα για το ενυδρειο μουυυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Πετρο,δε βαζεις κοραλι και πολυ περισσοτερο ζωανθους αν δεν τα απολυμανεις (dip). Προμηθευσου ενα καλο σκευασμα και ξεκινα,αλλιως δε θα σου μεινει κουμπι. http://www.seaslugforum.net/showall/palyfeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Προτεινω το CoralRX Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Αιολεεεεεεε κανε μια μεταφορα στις αναγνωρισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 5 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 5 Ιανουαρίου 2013 ενταξει ...ευχαριστω....κινδυνευουν και τα ζωντανα μου!!?/?/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Πετρο ποια ζωντανα εννοεις;Γινε συγκεκριμενος. Σου ειπα.Αν εχεις ζωανθους θα τους φανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Όντως,είναι ένα nudibranch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 5 Ιανουαρίου 2013 Author #14 Share 5 Ιανουαρίου 2013 ενταξει ...εχω ζωανθους!!!!!και απο οτι καταλαβα, θα επηρεασει αυτους και μονο...!!!το σκευασμα αυτο το εχει ο νινταλ!!??ξερεις που θα το βρω!! ευχαριστω στρατο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 5 Ιανουαρίου 2013 http://aquario.gr/coral-rx-pro-190415-30-ml-30ml.html#.UOiW52-6d8E Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 5 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Είδα ένα τεράστιο τέτοιο στην Παραλία της Καλλικράτειας Χαλκιδικής περίπου στην σημαδούρα.Πότε δεν είχα ξανακούσει ότι υπάρχουν στις ελληνικές θάλασσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Είδα ένα τεράστιο τέτοιο στην Παραλία της Καλλικράτειας Χαλκιδικής περίπου στην σημαδούρα.Πότε δεν είχα ξανακούσει ότι υπάρχουν στις ελληνικές θάλασσες εε,τωρα υπαρχουν....ειναι ξακουστος ο μεγαλος υφαλος της καλλικρατειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 5 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο είδος αλλά άλλο παρόμοιο που είχα εγώ πολλαπλαστιάστικε με τραγικούς ρυθμούς. Αφαίρεσα μέσα σε ένα μήνα 2 φορές βραχάκια με 300-400 αυγά. + manual 20-30 απο αυτά. 5 βραχάκια με zoa και ένα σαρκόφυτο XXL με χεραίτησαν. Το βραδάκυ με το που δείς κανένα μην τεμπελιάσεις, χέρι μέσα και βγάλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Οσα και να βγαλεις με το χερι αν δεν γινουν επαναλαμβανομενα dips δεν διορθωνεται το κακο.Θα εκλειψουν μονο οταν δεν εχουν με τι αλλο να τραφουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Οι γυμνοσάλιαγκες είναι πολύ επικίνδυνοι για όλα τα ζοάνθους όπως και τα αυγά τους.... Γενικά με όλα αυτά τα παράσιτα είναι ένας καλός λόγος για να στήσουμε το επόμενο ενυδρείο με νεκρό βράχο και μικρά καθαρά κοράλλια και ας κάνει και πιο πολύ για να ζωντανέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 6 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Είχα μεγάλο πρόβλημα με Nudibranch κάποτε και έχασα αρκετές και μεγάλες αποικίες από ζωανθούς. Αυτό που πραγματικά δούλεψε σε εμένα ήταν η προσθήκη ενός Wrasse Pseudocheilinus evanidus αν θυμάμαι καλά και μέσα σε λίγες μέρες δεν άφησε τίποτα και είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα ήταν πάρα πολλά. Ένα link με φωτογραφίες από Nudibranch στην Ελλάδα. http://www.nudipixel...ons/country/gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Ιανουαρίου 2013 Author #22 Share 6 Ιανουαρίου 2013 dips....δεν εχω κανει...ξερει κανεις να μου πει πως...!!!!ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kGe_WZ-9w5g Link to comment Share on other sites More sharing options...
magganas 6 Ιανουαρίου 2013 Author #24 Share 6 Ιανουαρίου 2013 στρατο σε νερο απο οσμωση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιανουαρίου 2013 #25 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος