Jump to content

30Λίτρα - Προτάσεις;

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά και Καλή ενυδρειακή Χρονιά!

Προχθές μου χάρισε ένας φίλος ένα 30λιτρο ενυδρειάκι με ένα πολύ καλό φιλτράκι μέσα. Το έχω ετοιμάσει σχεδόν με μπόλι απο το μεγάλο που έχω, έχω κλαδέψει ανούμπια και την φύτεψα και αυτήν απο το δικό μου και αύριο θα βάλω το θερμοστάτη του. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω να πάρω κάνα ψαράκι μαζί και λίγο java moss...

Τι μου προτείνετε πέρα απο betta και γαριδούλες;;; Σκέφτομαι 4,5 γκάπυ

Κρίμα είναι να το αφήσω έτσι άδειο...

Ξέρω πως θα μου πείτε οτι είναι λίγα τα λίτρα μου αλλά απευθύνομαι σε εσάς , μήπως γνωρίζεται κανενα ψαράκι άλλο...

Καλή χρονιά Θοδωρή !

Την ανούμπια καλύτερα να μην την φυτέψεις γιατί θα σαπίσει.

Τα 30 λίτρα όντως είναι λίγα για να βάλεις κάτι άλλο εκτός από μονομάχο και γαρίδες όπως λες. :)

Αν βάλεις γκάπυ και από τα 2 φύλα πολύ σύντομα θα έχεις πρόβλημα υπερπληθυσμού δυστυχώς.

Εγώ θα πρότεινα αυτά που δεν θέλεις να βάλεις. :)

Περίμενε και άλλα μέλη να πουν τις γνώμες τους όμως. ;)

Εαν θα βαλεις γκαπυ βαλε μονο αρσενικα.

Καλή χρονιά Θοδωρή !

Την ανούμπια καλύτερα να μην την φυτέψεις γιατί θα σαπίσει.

Τα 30 λίτρα όντως είναι λίγα για να βάλεις κάτι άλλο εκτός από μονομάχο και γαρίδες όπως λες. :)

Αν βάλεις γκάπυ και από τα 2 φύλα πολύ σύντομα θα έχεις πρόβλημα υπερπληθυσμού δυστυχώς.

Εγώ θα πρότεινα αυτά που δεν θέλεις να βάλεις. :)

Περίμενε και άλλα μέλη να πουν τις γνώμες τους όμως. ;)

Ναι όταν λέω φύτεψα εννοώ έδεσα σε μοπάνι :) χαχα!

Αυτό φοβάμαι τις γέννες... ίσως καταλήξω στον μονομάχο... απλά ψάχνω κανέναν Crowntail γιατί στα petshop που έχω πάει έχουν κάτι μικρούληδες σαν ψόφιους, τους βλέπεις και λυπάσαι... :(

Φίλε stav πιστεύω πως και ο petshopas είναι άσχετος με τα φύλα. Όταν πήρα τα serpae tetra μου έδωσε 5 αρσενικά και 1 θηλυκό κατα τύχη, ενώ του είχα πει 3 και 3...

Θοδωρή , τα αρσενικά guppies είναι από τα πιο εύκολα ψαράκια στην αναγνώριση. :)

Μόλις διάβαζα αυτό :) είναι πιο μικρά και λεπτά απο ότι βλέπω. Τότε βρήκα τη λύση μου :) Θα κάνω ενα gay guppy ενυδρείο! Ευχαριστώ παίδες!

κι όμως, τα ψάρια αλλάζουν φύλλο μετά την ενηληκιώση τους. Τα μικρά Anthias, γεννιούνται θηλυκά, χρώματος συνήθως ροζ ή ανοιχτού πορτοκαλί. Ορισμένα από αυτά, τα πιο μεγαλόσωμα, μεταμορφώνονται σε αρσενικά κι έχουν πιο λαμπερά χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή βιολετί.

http://www.tampouloukia.gr/2012/02/blog-post_2354.html

Άκου γκέυ ψάρια..δεν υπάρχεις :bigemo_harabe_net-74:

κι όμως, τα ψάρια αλλάζουν φύλλο μετά την ενηληκιώση τους. Τα μικρά Anthias, γεννιούνται θηλυκά, χρώματος συνήθως ροζ ή ανοιχτού πορτοκαλί. Ορισμένα από αυτά, τα πιο μεγαλόσωμα, μεταμορφώνονται σε αρσενικά κι έχουν πιο λαμπερά χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή βιολετί.

http://www.tampoulou...-post_2354.html

Άκου γκέυ ψάρια..δεν υπάρχεις :bigemo_harabe_net-74:

Γειά σου γείτονα Συκιώτης και εγώ! Δεν το γνώριζα αυτό! Αυτό το ενυδρείο που λέω παιδιά θα το κάνω δώρο στην μανούλα... και διάλεξε μονομάχο μόλις τώρα που της έδειξα τα δύο αυτά ψαράκια bettas vs guppies. Ο μονομάχος νίκησε το gay ενυδρείο...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...