IliasZL 4 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Πόσα Ancistrus να βάλω σε ένα ενυδρείο 180l? Δεν έχω ασχοληθεί πάλι με αυτα τα ψαρακια καια δεν έχω εικόνα....! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 5 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2013 (edited) 6 με 8 ancistrus sp3 πίστεύω είναι μια χαρά φίλε μου! είναι καταπληκτικά ψαράκια, θα ξετρελαθείς μαζί τους διάβασε κι εδώ για πληροφορίες http://www.aquazone....showtopic=36765 Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 5 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Μπορώ να βάλω και 2 albino? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 5 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2013 έχω την εντύπωση πως ναι (συμπεριλαμβάνονται στα 6-8 ψάρια) αλλά καλύτερα να περιμένεις να στο επιβεβαιώσει και κάποιος πιο έμπειρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλι θα σου ελεγα να βρεις ενα ζευγαρακι και να βαλεις και θα εχεις και δικες σου αναπαραγωγες.Δεν βρισκω τον λογο να βαλεις τοσα πολλα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 5 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλι θα σου ελεγα να βρεις ενα ζευγαρακι και να βαλεις και θα εχεις και δικες σου αναπαραγωγες.Δεν βρισκω τον λογο να βαλεις τοσα πολλα ψαρακια :thumbup: Για τα λίτρα σου βάζεις ένα (1) ζευγάρι, τους δίνεις τις συνθήκες που χρειάζονται και μια σπηλίτσα και σύντομα θα έχεις πληθώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 5 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Τέλεια! Μια τελευταία ερώτηση, τα λμπινο ζευγαρώνουν άραγε με τα κανονικά?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλάς για το ίδιο ενυδρείο που θέλεις να βάλεις τους δίσκους , καλύτερα να μην προσθέσεις κάποιον άλλο συγκάτοικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 5 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς βυθοψαρα?! Αλγη και βυθό ποιος θα την αναλάβει? Πάλι την καθαρίστρια θα κάνω? :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 5 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2013 δεν πιστευω να τα θες κι αυτα με τους δισκους στα 180 λτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς βυθοψαρα?! Αλγη και βυθό ποιος θα την αναλάβει? Πάλι την καθαρίστρια θα κάνω? :-p Αν τα θελεις γι αυτο το λογο,τοτε καλητερα να μην τα παρεις.Ψαρια ειναι φιλε μου,οχι δουλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 5 Ιανουαρίου 2013 Author #12 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Προφανέστατα έκανα πλάκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος