Jump to content

Tι Μπορει Να Σημαινει?

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ο κυριοσ λογοσ που ανοιγο αυτο το θεμα ειναι για να βοηθισουμε τουσ νεουσ συνχομπιστεσ με οποιοδιποτε ογκο νερου ενυδρειο να εχουν ολοκλιρομαινω κυκλο αζωτου.η αφορμη ειναι ενα τεστ νερου που εκανα σμρ σε ενα μαγαζι με ενυδρειακα.προσ μεγαλη μ εκπληξη αμωνια νιτροδι και νιτρικα ηταν στο μηδεν.λεω οτι με εξεπληξε καθοσ τρ τελευτεα(περιπου 1 μηνα και ισωσ παραπανω) λογο εληψησ χρονου δν εχω κανει ουτε μια αλαγη νερου.αρα τι λετε για τα μηδενικα αποτελεσματα?

δεν πηρα χαμπαρι τιποτα

Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου?

Σε ενα στρωμενο ενυδρειο παντα μετραμε μηδεν αμμωνια και νιτρωδη.

Τωρα οσο αφορα τα ΝΟ3=0, δεν ειναι κατι το οποιο δεν το συνανταμε συχνα πυκνα.

Θες οτι η τροφη που ριχνεις ειναι λιγη, θες οτι εχεις καποιο φυτο που αποροφα τα ΝΟ3 ή ακομα και οι αλγες και ολα μηδενιζουν.

Το ενυδρειο τρεχει 1χρονο περιπου κ ειναι γυρο ςτο 45 λιτρα καθαρα.μεςα το μονο φυτο π εχω για τν ωρα ειναι ενα ςανςετ πολυςπερμα.το οτι τα NO3 ειναι 0 τι ςημαινει?ενοω πρεπει απο δω κ περα να κανω αλαγες νερου η ειναι ενα ολοκληρομενο ςυςτημα?

Το ενυδρειο τρεχει 1χρονο περιπου κ ειναι γυρο ςτο 45 λιτρα καθαρα.μεςα το μονο φυτο π εχω για τν ωρα ειναι ενα ςανςετ πολυςπερμα.το οτι τα NO3 ειναι 0 τι ςημαινει?ενοω πρεπει απο δω κ περα να κανω αλαγες νερου η ειναι ενα ολοκληρομενο ςυςτημα?

Φιλε μου συγνωμη αλλα ετσι οπως γραφεις εγω προσωπικα δεν βγαζω ακρη..

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις σωστα Ελληνικα για να μπορουμε να καταλαβαινουμε τι θελεις να πεις!

Ευχαριστω!

Το πολυσπερμα ειναι ενα απο τα φυτα που ειναι ρουφιχτρα νιτρικων, οποτε δεν ειναι καθολου παραξενο το ολο φαινομενο. Τις αλλαγες νερου οπως και να εχει τις κανουμε παντα για να αποτοξινονουμε το νερο και για να ανανεωνουμε τα διαφορα ιχνοστοιχεια που ειναι χρησιμα οπως και να εχει για τα φυτα μας τα ζωντανα μας ακομα και για τα διαφορα βακτηρια και μικροοργανισμους.

Απο εκει και περα καλο ειναι να γραφεις ελληνικα για να μην μας βγαινουν τα ματια μια που ειναι και κανονας του φορουμ.

Καλη σου μερα.

Αν θέλεις πες μας και τι ψάρια έχεις μέσα.

Παιδια μπορει να μν γραφω ορθογραφιμενα αλλα μιλαω μια χαρα ελληνικα!στο τελευτεο μ ποστ απλοσ απαντισα στισ ερωτησεισ που ειχαν υποθει!!Και για να απαντησω και στο εμπενο μεσα στο ενυδρειο εχω 1 γκουραμι 1 πλεκο 4 ροδοστομουσ 2 ζεμπρακια και μερικεσ γαριδεσ

Πληθυσμός υπάρχει οπότε ρίξε μια ματιά αν το τεστ νιτρικών έχει λήξει η δοκίμασε με κάποιο άλλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...