Sforitana 4 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλοι μου. Χθες το βράδυ τοποθέτισα ένα ξύλο διακοσμητικό στο ενυδρείο μου κάποιο είδος ρίζας που αγορασα απο μαγαζί με είδη ενυδρείου. Το έβρασα και το έπλινα κάτω απο καυτό νερό αρκετές φορες και οταν το τοποθέτησα το ξύλο δεν βυθίστηκε οπότε το άφησα στο ενυδρείο για να τραβίξει νερό και να βουλιάξει. To πρωί όλα ήταν οκ και τώρα πριν λίγο που γύρισα απο την δουλειά βρήκα μια θολούρα στο ενυδρείο (ελαφρά θολό νερό) και γύρο απο το ξύλο ύπάρχει ένα πράγμα σαν βλένα... Δεν ξέρω πως αλλοιώς να το περιγράψω... Τι είναι αυτό; Πως αντυμετοπίζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ενας ακακος μυκηταςειναι.αν δεν θελεις να περιμενεις να φυγει απο μονο του,αφαιρεσε τον μηχανικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Οριστε http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80879&view=findpost&p=739265 Καλο διαβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sforitana 4 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Άρα να μην ανυσηχώ!? Και το ξύλο θα πάρει πολύ καιρο για να βυθιστει; Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sforitana 4 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Οριστε http://www.aquazone....ndpost&p=739265 Καλο διαβασμα! Ευχαριστώ! Ήταν κατατοπιστικότατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Άρα να μην ανυσηχώ!? Και το ξύλο θα πάρει πολύ καιρο για να βυθιστει; Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση! Αυτο εξαρταται.Τι ξυλο ακριβως ειναι;Εχεις καποια φωτογραφια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sforitana 4 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Όχι δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να κανεις καποια πατεντα με πετρες, ειτε να δεσεις στην βαση του ξυλου ειτε να τις βαλεις ετσι ωστε να το κρατανε κατω! Αν ειναι καλο ξυλο σε κανα δυο βδομαδες θα κατσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 5 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Διάβασε και τη δική μου ακριβώς ίδια περίπτωση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80712 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Κατι αλλο που μπορεις να κανεις με το ξυλο σου,ειναι να του βαλεις απο πανω μια πετρα μεγαλη και να την αφησεις μεχρι να βουλιαξει.Τα ξυλα για να βουλιαξουν μπορει να κανουν απο 1 εβδομαδα μεχρι και 1 μηνα+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος