Jump to content

Μια Μικρή Αναδρομή…

Recommended Posts

Από τον Νοέμβριο του 2007 (ως Vega τότε) και από τον Μάιο του 2009 ως Aiolos, έκανα μια βόλτα στο παρελθόν και διαπίστωσα ότι υπήρχε τότε πολύ περισσότερος ελεύθερος χρόνος και διάθεση για δημιουργία.

Η διάθεση δεν έχει χαθεί αλλά αισθάνομαι «εγκλωβισμένος» από το ζήτημα χρόνος, και όχι ότι δεν μπορώ να τον διαθέσω, αλλά «αναλώνομαι» όπως και η υπόλοιπη συντονιστική ομάδα να προσπαθεί να κρατήσει το φόρουμ καθαρό από άσχετες ή και ακατάλληλες δημοσιεύσεις, μεταφορές θεμάτων κλπ που πραγματικά αυτά δεν μας ενοχλούν… είναι μέσα στις υποχρεώσεις του κάθε συντονιστή.

Αυτά όμως που ενοχλούν είναι οι επιθέσεις, οι «ίντριγκες», οι παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών και αναγκάζεται το σύνολο της συντονιστικής ομάδας να σπαταλά πολύτιμο χρόνο για να κρατηθούν οι ισορροπίες, κουβαλώντας το «στίγμα» του κακού, του αστυνομικού, του δικαστή και ένα σωρό κοσμητικοί τίτλοι που ακούγονται κατά καιρούς.

Και γιατί όλα αυτά?.. γιατί μια μικρή μερίδα (ευτυχώς) δεν μπορεί να «συμβιβαστεί» με τους όρους χρήσης και καλής συμπεριφοράς του φόρουμ…. πράγμα αυτονόητο που πρέπει να συμβαίνει σε οργανωμένες κοινωνίες έστω και «εικονικές»

Αν νομίζεται ότι υπάρχουν αδικίες, ότι δεν γίνεται σωστά ο συντονισμός θα θέλαμε να ακούσουμε την γνώμη σας και τις προτάσεις σας.

Το θέμα όπως βλέπετε είναι ανοιχτό και καθαρά δημοκρατικό.

οταν βγαινει φορα παρτιδα ενας γενικος συντονιστης ο οποιος σαν μελος της ενυδρειακης μας κοινοτητας ειναι και παντα προθυμος να βοηθαει οχι μονο με τα ''γαλονια'' του,αλλα παντα με ενα χαμογελο και σαν ενα απλο μελος αναμεσα σε μελη ,παντα με χαρα για το χομπι,τοτε θα πρεπει να αναλογιστουμε ολοι εμεις οι κατοικοι αυτου του Πανεμορφου πλανητη του ΑΖ,τι κανουμε λαθος....

ολοι εμεις.

ναι συμβαινουν πολλα εκει εξω,ναι ισως καποιες φορες θελουμε να εκτονωσουμε τα νευρα μας,το πληκτρολογιο ξαφνου παιρνει φωτια..παρεξηγησεις κλπ....αλλα...ΓΙΑΤΙ?

ολα εχουν το μονοπατι τους.θα μπορουσες να πας στο γηπεδο να φωναξεις και να εκτονωθεις,η μια ωραια βολτιτσα στη φυση θα μπορουσε να σε καλμαρει....

οχι αλλες αντιδικιες,παρεξηγησεις,μαλωματα ρε παιδια εδω μεσα.στο φιναλε μην σκεφτεστε μονο τον εαυτο σας σε ενα κοινοβιο.υπαρχουν και αλλοι τριγυρω σας.

λαζαρου κωστας.

ολα καλα ειναι βαγγελη!

και αν ξεφευγει πουθενα και κανεις μας δεν ειναι κακο!δινει ζωντανια στο φορουμ! :bigemo_harabe_net-82:

αλλωστε ειμαστε 16.000+ ατομα...που να τα βρουμε ολοι,εδω με τις οικογενειες μας που ειμαστε 3-4 ατομα θα πεσει καμια φωνη η παρεξηγηση!

παντα θα τα βρουμε ομως!

ετσι κ εδω που ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια!

το θεμα ειναι να μη γινεται με κακια και φθονο!

γιατι απο κοντρες πολλες φορες εχουμε καταληξει σε σημαντικα συμπερασματα οσον αφορα το χομπυ και

αυτα που το αφορουν.

οι παρεξηγησεις λυνονται ειδικα οταν βρεθουμε που ξερεις πως θα πει ο αλλος κατι και θα τον βλεπεις!

ε και αν στην τελικη δεν ταιριαζεις με καποιον απλα αδιαφορεις και δεν ασχολεισαι! :bigemo_harabe_net-64:

εαν θεωρεις ομως οτι καποιοι βγαινουν εκτος οριων σε μεγαλο βαθμο και ανημουν σε αυτη τη μικρη μεριδα οπως ειπες,μπορεις να πεις και ονοματα εδω να βρεθει μια λυση.....

ολα καλα ειναι βαγγελη!

και αν ξεφευγει πουθενα και κανεις μας δεν ειναι κακο!δινει ζωντανια στο φορουμ! :bigemo_harabe_net-82:

αλλωστε ειμαστε 16.000+ ατομα...που να τα βρουμε ολοι,εδω με τις οικογενειες μας που ειμαστε 3-4 ατομα θα πεσει καμια φωνη η παρεξηγηση!

παντα θα τα βρουμε ομως!

ετσι κ εδω που ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια!

το θεμα ειναι να μη γινεται με κακια και φθονο!

γιατι απο κοντρες πολλες φορες εχουμε καταληξει σε σημαντικα συμπερασματα οσον αφορα το χομπυ και

αυτα που το αφορουν.

οι παρεξηγησεις λυνονται ειδικα οταν βρεθουμε που ξερεις πως θα πει ο αλλος κατι και θα τον βλεπεις!

ε και αν στην τελικη δεν ταιριαζεις με καποιον απλα αδιαφορεις και δεν ασχολεισαι! :bigemo_harabe_net-64:

εαν θεωρεις ομως οτι καποιοι βγαινουν εκτος οριων σε μεγαλο βαθμο και ανημουν σε αυτη τη μικρη μεριδα οπως ειπες,μπορεις να πεις και ονοματα εδω να βρεθει μια λυση.....

Το θεμα φιλε μου ειναι να μην γνετε συστημα ολο αυτο!Το να εχεις μια διαφονια με καποιον ειναι λογικο,δεν μπορεις να συμφωνεις με ολους και με ολα.Ουτε γινετε να να τα πηγαινεις καλα με ολους τους ανθρωπους.

Το θεμα εινα οτι ολο αυτο εχει καταντησει κουραστικο και για την συντονιστικη ομαδα αλλα και για τα ιδια τα μελη που διαβαζουν θεματα τα οποια καταληγουν σε καυγαδες.Αν ολη αυτη την ενεργια την διναμε στα θεματικα του φορουμ θα ειχαμε εκτοξευσει πυραυλο!

σκοπός δεν είναι να στοχοποιηθούν μέλη και καταστάσεις... σκοπός είναι η λειτουργία του φόρουμ να γίνεται σωστά.

Φυσικό είναι είναι να υπάρχουν κόντρες, είναι και υγιές μάλιστα, δεν είμαστε πρόβατα.... αλλά άλλο κόντρες και άλλο επιθέσεις και "βεντέτες"

Βαγγέλη όντως και εμένα με στεναχωρεί...δεν είσαι μπαμπούλας και ποτέ δεν θα γίνεις :bigemo_harabe_net-74:

απλά και εγώ σε βλέπω προβληματισμένο πολλές φορές με θέματα που είναι πολύ λεπτά.

Δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους είναι ουτοπία...

Πάντως η θέση του Γενικού συντονιστή είναι ανθυγιεινή εργασία..βλάπτει σοβαρά την υγεία...ειδικά αν έχεις συνείδηση και είσαι από την φύση σου καλός άνθρωπος.

Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα δεν είναι έτσι, είναι και η θέση μου τέτοια, αλλά και ο χαρακτήρας μου που δεν γίνεται να αδιαφορήσω.

rasta δεν διαφωνουμε σε τιποτα,τα ιδια πραγματα πιστευω και εγω.δεν υποστηριζω το οτι πρεπει να υπαρχουν καυγαδες.

αλλο τα να υποστηριζεις την αποψη σου και να τη λες και αλλο να προσπαθεις να κανεις κανποιον να υιοθετησει την αποψη σου σωνει και καλα

για να δειξεις οτι εχεις τις περισσοτερες γνωσεις και οτι εισαι ο καλυτερος και ο "the man" και ο αλλος ειναι λαθος.

επειδη ομως ξαναλεω ειμαστε πολλοι εδω (αν ειμασταν 50 ατομα καπως θα τα βρισκαμε,αλλα μετα θα ειμασταν μονοι,προτιμαω 16.000)

νομιζω πως το πιο σωστο δεν ειναι να σας πουμε τι ειναι στραβο αλλα να ακολουθησει ο καθενας το δρομο που νομιζει οτι δεν θα τον οδηγει

σε αντιπαραθεσεις

προσωπικα ειχα χαλαστει πολυ πριν λιγο καιρο για τα θεματα που ανεφερες βαγγελη(και καποια αλλα) και αρχικα ειχα σκοπο να μην

ξαναμπω αλλα στη συνεχεια επειδη απο εδω μεσα εχω κανει μερικους παρα πολυ καλους φιλους και δεν θελω να χασω

επικοινωνια και επαφη μαζι τους κατεληξα στο συμπερασμα οτι για να μη χαλιεμαι και εκνευριζομαι θα ασχολουμαι μονο

με αυτους που τα λεω καλα και οι εριστικοι και προκλητικοι ας κανουν δουλεια μονοι τους.

προσωπικα αυτο εκανα για να μην ερχομαι σε κοντρες(οσο μπορω)

τωρα ο καθενας μπορει να ακολουθησει τη δικη του τακτικη για να αποφευγει τσακωμους

Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα δεν είναι έτσι, είναι και η θέση μου τέτοια, αλλά και ο χαρακτήρας μου που δεν γίνεται να αδιαφορήσω.

εγω που αδιαφορω ειμαι αλητης ρεεε???? :hysterical: :hysterical: :hysterical:

τη θεση αστη βαγγελη,ετσι κ αλλιως κανετε καλη δουλεια ολα τα παιδια

υπαρχουν γραπτοι και αγραφοι κανονες συμπεριφορας...αλλοι τους τηρουν αλλοι οχι.

αυτο εξαρταται απο τι ανθρωπος ειναι ο καθενας μας

οποιος ξεφευγει μπορειτε με ενα π.μ με καλο τροπο να εξηγειτε καποια πραγματα και με οποιον

εσυ εχεις καποιο θεμα μπορεις να τα λες τηλεφωνικα η με π.μ και να τα βρισκετε.

ειναι λιγο δυσκολο παντως το θεμα γιατι ειμαστε ξαναλεω πολλοι και ο καθενας εχει το χαρακτηρα του

Σε καταλαβαίνω Βαγγέλη .

Και με στεναχωρεί που συνεχίζει η ίδια κατάσταση ( με άλλους ανθρώπους θέλω να πιστεύω ) , υπομονή ................................ ............................................................... αλλιώς .............................. θα περιμένεις να βρείς τον αντικαταστάτη σου !!!

Σταμάτη το θέμα δεν είναι να αλλάζουν πρόσωπα και θέσεις.. νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοί σαν νοήμονες άνθρωποι και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά πρώτα τον εαυτό μας, αν θέλουμε να υπάρχει σωστή επικοινωνία και σωστή λειτουργία του φόρουμ.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα τα καθήκοντα όλων των συντονιστών να είναι καθαρά για τον συντονισμό του φόρουμ και όχι για τον συντονισμό των μελών...

Εγώ προσωπικά θα ήθελα τα καθήκοντα όλων των συντονιστών να είναι καθαρά για τον συντονισμό του φόρουμ και όχι για τον συντονισμό των μελών...

Κι εγώ αυτό ήθελα ..... αλλα ξέρεις .... τα ζείς !!!

Ξέρεις πολύ καλά (πέρασες απ αυτό το στάδιο), είναι πολύ εύκολο να βάλω τη μάσκα του γενικού συντονιστή και καλυμμένος πίσω από τους όρους του φόρουμ να ρίχνω καμπάνες αβέρτα... αλλά δεν είναι αυτός τρόπος... ζούμε στον 21ο αιώνα και κάποια πράγματα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο και την σωστή επικοινωνία.

ειναι λογικο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις. οταν θα τυχει με το ιδιο μελος να εχεις 2 φορες αντιπαραθεση τοτε γινεται βεντετα, με ολα τα γνωστα επακολουθα. παρα πολλες φορες το χιουμορ του γραπτου λογου το παιρνουμε στραβα γιατι και δεν γνωριζεις τον αλλο, αλλα και δεν τον βλεπεις. η πιεση που εχουμε ολοι αυτο τον καιρο, καλως ή κακος περναει και στα γραφομενα μας. φιλοι συντονιστες το εργο σας ειναι δυσκολο, αλλα καντε λιγη περισσοτερη υπομονη και μην μας κακιωνεται.

Ξέρεις πολύ καλά (πέρασες απ αυτό το στάδιο), είναι πολύ εύκολο να βάλω τη μάσκα του γενικού συντονιστή και καλυμμένος πίσω από τους όρους του φόρουμ να ρίχνω καμπάνες αβέρτα... αλλά δεν είναι αυτός τρόπος... ζούμε στον 21ο αιώνα και κάποια πράγματα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο και την σωστή επικοινωνία.

Συμφωνώ μαζί σου .......... και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα ........ φτάνει να μην αρχίσουν να σου λένε οτι κάνεις διακρίσεις και δεν προσέχεις να τηρούνται οι όροι και κανονισμοί του φόρουμ .!!! ;)

Έγινε επεξεργασία - ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Δεν νομίζω ότι έκανα καμιά διάκριση...προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός με όλους... είναι άλλωστε κάτι που με χαρακτηρίζει κιόλας σαν άνθρωπο.

.... και μην μας κακιωνεται.

μα δεν έχουμε σκοπό να τα βάζουμε με κάποιους.... δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Μέλη είμαστε και εμείς όπως όλοι σας με τις ίδιες ανοχές αλλά και αντοχές.

Δεν λέω οτι δεν είσαι , λέω οτι κάποιοι θα σε παρεξηγήσουν και θα πούν οτι στο τάδε κόμα του κανονισμού που έπεσε κάποιος , εσυ δεν λειτούργησες συμφωνα με το κανονισμό !!!! ................. πιας τ αυγό και κούρευτο !!!

αν αρχίσουμε να κουρεύουμε και αυγά μέσα σε όλες αυτές τις ευθύνες τι να πω χε χε χε.... δεν είμαστε και Θεοί, κάποια πράγματα μπορεί να ξεφεύγουν και από την προσοχή μας, ειδικά σ αυτή τη φάση που η συντονιστική ομάδα απαρτίζεται από πολύ λίγα άτομα και μοιράζονται όλες τις ευθύνες του φορουμ

Βαγγέλη αυτό το ποστ σου δεν με αρέσει γιατί από την στιγμή που αναγκάστηκες να πεις αυτά δημόσια πάει να πει ότι άρχισε η κούραση.

Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις το χόμπι σου και ξέρω πως από την θέση του γενικού πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις κάτι παραπάνω.

Όταν όμως καταναλώνεσαι και δευτερεύοντα πράγματα και όχι ουσιαστικά και σχετικά με το χόμπι ξέρω ότι αυτά κουράζουν και ξέρω ότι κάνεις δεν έχει απεριόριστη υπομονή και αντοχή, εκτός και αν είναι αναίσθητος και έχει τον τίτλο του γενικού μόνο για το ψώνιο. Ξέρω επίσης ότι δεν έχεις τον τίτλο για το ψώνιο και για αυτό εύκολα μπορείς σε κάποια φάση την μαγική λέξη ‘’για σας’’.

Ειλικρινά δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό γιατί είναι ακόμη νωρίς, κάτσε να περάσουν 3 χρόνια στην θέση του γενικού και βλέπουμε.

Με αυτό το ποστ θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη πως και οι συντονιστές και οι γενικοί είναι άνθρωποι που πρωτίστων θέλουν να κάνουν το χόμπι τους και όχι τον αστυνόμο, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό κάποιον ανθρώπων που περιμένουν σαν της ύαινες να κάνη κάποιος συντονιστής κάποιο λάθος για να αρχίσουν το κράξιμο, και αν δεν κάνει το λάθος που περιμένουν τότε ξεσπούν στο πρώτο λάθος που θα δουν μπροστά τους από κάποιο μέλος.

Νομίζετε ότι αδικηθήκατε, νομίζετε ότι σας θίξανε, ποιος ο λόγος να κάνετε δημόσια αναφορά γιατί δεν λύνετε την παρεξήγηση με πμ τη θέλετε να δήξετε μα το δημόσιο λόγο;

Χρήστο έχω όρεξη και τη διάθεση να προσφέρω, και ναι η αλήθεια είναι ότι με κούρασαν όλες αυτές οι ανούσιες ίντριγκες ... του στυλ "του είπα μου την είπε και τι θέλει να πει ο ποιητής" !!

Μα δεν το καταλαβαίνουν ότι έτσι κάνουν περισσότερο κακό στο χόμπι και στο ΑΖ !!! Αν αυτός είναι ο σκοπός να το ξέρουμε στην τελική.

Η αλήθεια είναι ότι όντως ακόμα κι εγώ παρατηρώ αρκετές παρεξηγήσεις, ψιλο-τσακωμούς και γενικά ότι κυκλοφορούν σωματίδια μπαρουτιού στην ατμόσφαιρα...

Συμφωνώ μαζί σας ότι ένα ποσοστό αυτών γίνεται επί τούτου (πάντα και παντού θα υπάρχουν οι "κακοπροέραιτοι") αλλά σχετικά με το υπόλοιπο ποσοστό όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει, ο οποίος είτε θα πηγάζει από μέσα είτε από εξωτερικούς παράγοντες (προφανώς και ως συντονιστική ομάδα σας ενδιαφέρει να λύσετε αυτά που προκαλούνται εσωτερικά στο φόρουμ)..

Σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και αυτή καλό θα ήταν να την ανακαλύψουμε που και σε πόσα σημεία "καίει"..

Έγινε επεξεργασία - nospanos

To θεμα με αφορα δυστυχως,και λεω δυστυχως διοτι χτες εβαλα το χερακι μου να ηλεκτρισω την ατμοσφαιρα,και μετα απο μια διερευνηση που εκανα,και καποιες διασταυρωσεις σκεψεων,καταλαβα οτι ημουν λαθος 100%.Και μιλω για το θεμα της pic team το οποιο ανοιξα.

Βαγγελη ειχες δικιο σε οτι ανεφερες,και απαντησα σε καποια πραγματα χωρις να γνωριζω καποια αλλα.Τουλαχιστον εχω το σθενος να το παραδεχτω.

Και φυσικα δεχομαι και τις οποιες συνεπειες.

:)

Στράτο δεν είμαστε δικαστές και τιμωροί... μέλος όπως είσαι και εσύ είμαστε όλοι μας... και μάλιστα ως πολύ παλιότερος από μένα (και συντονιστής παλιότερα) γνωρίζεις πολύ καλά τη θέση μας.

Σε τιμά πάντως η στάση σου... εγώ θέλω να είμαι φίλος με όλους και το έχω αποδείξει άπειρες φορές μέσα εδώ.. φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που το αισθάνομαι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...