sfedonas 4 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, μου ήρθαν κάποια loc-line που είχα παραγγείλει 1 μήνα πριν από Αμερική. Το πρόβλημά μου είναι οτι τα σπειρώματα είναι αμερικάνικα και δεν κάνουν στα αγγλικά που έχει η επιστροφή στο ενυδρείο. Αυτα που είχα πάρει είναι τα μαύρα καθώς αυτά ήξερα οτι είνια για ενυδρειακή χρήση αλα είναι πολύ δυσκολο να βρεθούν εντώς Ευρώπης. Γνωρίζει κανείς αν τα πορτοκαλί και τα μπλέ είναι κατάλληλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 5 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2013 γιατι να μην ειναι καταληλα? πλαστικο ειναι http://www.fish-street.com/dual_nozzle_loc_line_y_shape_with_connector?category_id=97 τα εχουν μαγαζια με επαγγελματικα εργαλεια τσεκαρε τιμη μπορει να σε συμφερει να τα παρεις απο ελλαδα εδω με ενα προχειρο ψαξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 5 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2013 (edited) Από Ελλάδα έχω άκρη να τα έχω την επόμενη μέρα στο γραφείο μου τα ένχρωμα απλά με προβληματίζει οτι στα μαύρα λεεί οτι είναι για φαρμακευτική και ενυδρειακή χρήση. Πλαστικό είναι αλλά αν είναι κανένα χαμηλής ποιότητας παράγωγο πετραιλαίου και αφήνει στο νερό κατάλοιπα?? Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2013 - sfedonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 5 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Η αλήθεια είναι οτι τώρα πρόσεξα οτι το link είναι ενυδρειακό και προμηθεύει τα μπλέ/πορτοκαλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 5 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Η αλήθεια είναι οτι τώρα πρόσεξα οτι το link είναι ενυδρειακό και προμηθεύει τα μπλέ/πορτοκαλί. :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος