ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ 22 Φεβρουαρίου 2007 #26 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Μαλον θελει να τα προστατευσει.Νομιζει οτι τα αλλα ψαρια θα του πειραξουν τα μωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUTSI 22 Φεβρουαρίου 2007 #27 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 τα λιγοτερα λιτρα που μπορει να μπει ενα ζευγαρι κανονικα κονβικτ ποσα ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 23 Φεβρουαρίου 2007 #28 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 τα λιγοτερα λιτρα που μπορει να μπει ενα ζευγαρι κανονικα κονβικτ ποσα ειναι; 80 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTOS222 23 Φεβρουαρίου 2007 Author #29 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχω αλλα ψαρια! μονο το ζευγαρι εχτες ομως αρχισε να επιτιθεται στο θηλυκο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 9 Μαρτίου 2007 #30 Share 9 Μαρτίου 2007 θελει να ξαναζευγαρωσει αυτος... χωρισε τον αρσενικο απο το θηλυκο για λιγο καιρο για να μην εχεις ασχημα αποτελεσματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τεο2 2 Απριλίου 2007 #31 Share 2 Απριλίου 2007 έχω διαβάσει σε μια άλλη ιστοσελίδα ότι τα παπαγαλόψαρα είναι μεταλαγμένα και ότι το σχήμα τους δεν είναι έτσι από την φύση . Μπορεί να είναι ένα από τα ψάρια που ενώθηκαν για να φτιάξουν τα παπαγαλόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 2 Απριλίου 2007 #32 Share 2 Απριλίου 2007 Συνημμένο thumbnail(s) Τις φοτογραφιες θα πρεπει να τις τραβας χωρις φλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 2 Απριλίου 2007 #33 Share 2 Απριλίου 2007 έχω διαβάσει σε μια άλλη ιστοσελίδα ότι τα παπαγαλόψαρα είναι μεταλαγμένα και ότι το σχήμα τους δεν είναι έτσι από την φύση . Μπορεί να είναι ένα από τα ψάρια που ενώθηκαν για να φτιάξουν τα παπαγαλόψαρα Oλα ειναι πιθανα φιλε μου μια και δεν γνωριζουμε απο ποιες διασταυρωσεις προερχονται, μπορουμε και να το συνδιασουμε, μιας και το Αλμπινο Convict φερνει λιγο Παπαγαλοψαρο. αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη, χωρις να εχω διαβασει καποιο σχετικο αρθρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 3 Απριλίου 2007 #34 Share 3 Απριλίου 2007 τα πρωτα ψαρια που χρησιμοποιηθηκαν για να γινει το παπαγαλοψαρο ηταν σεβερουμ και κιτρινελουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος