Jump to content

Νεος Στα Βαθεια ... 500 Lt.

mixalis-veroia

Recommended Posts

Φιλε AQUAZ σιγουρα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε... πρεπει να βρω ατομο να τα δωσω τα ΚΟΙ αν και γιαυτα ξεκινησα να ασχολουμαι με το ενυδρειο... κριμα κριμα κριμα... παντος το εχω στο προγραμμα και θα γινει... ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας!!!!

Φιλε AQUAZ σιγουρα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε... πρεπει να βρω ατομο να τα δωσω τα ΚΟΙ αν και γιαυτα ξεκινησα να ασχολουμαι με το ενυδρειο... κριμα κριμα κριμα... παντος το εχω στο προγραμμα και θα γινει... ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας!!!!

δες το φίλε μου να τα δώσεις σε χομπίστα που να έχει λίμνη... ακόμα καλύτερα θα είναι :bigemo_harabe_net-64:

Παρτε και ενα βιντεακι ... οπως βλεπετε ολα ειναι πολυ ειρηνικα!!! :)

και μια απορια... τα χρυσοψαρα καθε πρωι κανουν τρελο παιχνιδι μεταξυ τους...ποιος ο λογος??

[utube]FLKCPdoIN2Kp5pIDvF-92qdg[/utube]

Έγινε επεξεργασία - mixalis-veroia

Εκτος οτι το βιντεο που εβαλες δεν φαινεται,το ειρηνικα εμενα προσωπικα δεν μου λεει κατι,τα ψαρια σου δεν ταιριαζουν μεταξυ τους.

Αν θες να ανεβασεις βιντεακι,κανε ενα λογαριασμο στο youtube,ανεβασε το βιντεο εκει και βαλε εδω το λινκ του.:)

το εκανα ηδη φιλος... :) αλλα μαλλον πλεον δεν λειτουργει ο τροπος με τον οποιο λετε στις οδηγιες για τα καινουρια uploads... θα δοκιμασω με απλο link αποστολης απο youtube...
http://www.youtube.com/watch?v=Kx5NMupq5Vs&feature=share&list=FLKCPdoIN2Kp5pIDvF-92qdg

Για την διακοσμηση μην μου πειτε τπτ... ειναι ενα χαος!!! ετοιμαζω 3D BG και σκεφτομαι να το στησω ολο απο την αρχη... απλα χρειαζομαι πολυ χρονο...

• 3 months later...

σε βλεπω σε ενα χρονο με το οσκαρ να εχει μεγαλωσει και να εχει φαει το μισο ενυδριο και τα κοι να μην χωρανε καλα καλα κουνηθουν... αποφασισε αν θες χρυσοψαρα η τροπικα και δωσε αυτα που δεν ταιριαζουν. εδω καλα καλα κιχλιδες απο malawi, tanganyka και victoria εχουν προβλημα στο ιδιο ενυδριο δεν θα εχουν νομιζεις ψαρια απο ασια σε αμερικη; ξυλωσε τα ολα και ξεκινα απ'την αρχη.

και μια απορια... τα χρυσοψαρα καθε πρωι κανουν τρελο παιχνιδι μεταξυ τους...ποιος ο λογος??

Φιλε μου καλησπερα!

Απ οτι φενεται στο βιντεο σου μηπως κανουν παιχνιδεια ζευγαρωματος?

• 3 weeks later...

Γεια σου φιλε Μιχαλη!

Που εχεις καφετερια ρε συ?

Αν θελεις βοηθεια μου λες. :bigemo_harabe_net-64:

Γεια σου Γαβριλε!

στην Βεροια εδεσσης 23 εχω το καφε.

Βασικα το προβλημα μου το βασικο ειναι που να δωσω τα ΚΟΙ ... ακομα δεν βρηκα κανενα...

και ενα αλλο προβλημα ειναι πως δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια ψαριων εδω Βεροια... :(

Οποτε θελεις ερχεσαι για καφεδακι... :)

Οποτε βρω χρονο θα περασω! :bigemo_harabe_net-53:

Πως λεγετε το μαγαζι?

Για τα κοι θα ψαξω λιγο και θα σου πω.

Γιατι δεν κρατας το οσκαρ και να βαλεις και ενα ακομα?

Έγινε επεξεργασία - Γαβριλος

Οποτε βρω χρονο θα περασω! :bigemo_harabe_net-53:

Πως λεγετε το μαγαζι?

Για τα κοι θα ψαξω λιγο και θα σου πω.

Γιατι δεν κρατας το οσκαρ και να βαλεις και ενα ακομα?

HOT SPOT Λεγεται το καφε...

το Οσκαρ εννοειτε πως θα το κρατησω... πηρα και ενα ακομα βασικα Οσκαρ Lutino ... και ψαχνω και για Albino...

Αντε ωραια αν ειναι οταν μπορεσω στα κοντα θα περασω για ενα καφεδακι αν θελεις σου φερνω και κανα κλαδεμα.

Αντε ωραια αν ειναι οταν μπορεσω στα κοντα θα περασω για ενα καφεδακι αν θελεις σου φερνω και κανα κλαδεμα.

με τα ΚΟΙ μεσα τζαμπα θα παει το κλαδεμα... οτι και αν εχω δοκιμασει απο φυτα μεσα στο ενυδρειο πανε στραφι... :/ τα τσαλακωνουν ολα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...