cgrig1981 3 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Μετά από 3 χρόνια επέστρεψα και εγώ στο γλυκό μιας και το θαλασσινό το έδωσα και είπα να κάνω μια παρουσίαση του νέου ενυδρείου. Λοιπόν έχουμε και λέμε ενυδρείο DIY 75χ55χ55 φωτισμός 2 λεντομπαρες white 14.4 watt 1 χ metal halide 150 watt 6.500 kelvin (μου έμεινε από το θαλασσινό άλλαξα λάμπα και το κράτησα) φίλτρο rena xp2 θερμοστάτης jager και κάποιες φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Κωστα καλοριζικο Κυκλους κανει η ζωη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 3 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) Κωστα καλοριζικο Κυκλους κανει η ζωη..... σευχαριστω φίλε μου Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - cgrig1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 3 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος!!! Αντε καλη αρχη και καλοριζικο. Το βλεπω οτι μπορει να γινει ενα ωραιο φυτεμενο (χαχαχα οχι δε σου βαζω ιδεες) :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 3 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος!!! Αντε καλη αρχη και καλοριζικο. Το βλεπω οτι μπορει να γινει ενα ωραιο φυτεμενο (χαχαχα οχι δε σου βαζω ιδεες) :bigemo_harabe_net-64: αυτό είναι σίγουρο! είναι ακόμα στην αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλη αρχη φιλε.οχι μονο τα φοντΑ.εχει και κατι παραπανω.η γνωμη μου.ασε κατα μερος φυτα οπως ανουμπιες και βαλισνεριες και πανε κατευθειαν σε χαλια στυλ κουμπα η οποιο αλλο αντιστοιχο σου αρεσει.μινιμαλιστικο ακουασκειπινγκ με ενα και μοναδικο φυτο-χαλι.παραδεισος θα γινει. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 6 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Με την metal halide μεσα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Κράτα μας ενημερους, περιμένουμε νέα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Καλως ηρθες και παλι στο γλυκο. Βασικα απο φωτισμο εισαι μια χαρα αλλα προσεχε τις αλγες και σιγουρα σε τοσα βατ χρτειαζεσαι και διοξειδιο συν πολλα φυτα αλλιως τζαμπ καιει η λαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 6 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 6 Ιανουαρίου 2013 καλώς σας βρήκα. Το διοξείδιο έχει παραγγελθεί και το περιμένω φυτακια μπαίνουν καινούργια οπότε μπορώ κοστίζουν βλέπετε και αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 7 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Σωστος ο rik! Εχε τον νου σου μην σκασει καμια αλγη και δε προλαβαινεις, αν ειναι και φρεσκο στημενο θα εμφανιστει αλλα τουλαχιστον να την προλαβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος