Jump to content

Αγγελόψαρα Σε Νέο Ενυδρείο!

Recommended Posts

Kαι ναι! μόλις έβαλα 5 γκαπάκια στο ενυδρείο μου!!!! Το ένα μου είπε ο πετσοπάς ότι είναι και έγγυος! είναι όντως φουσκωμένο!4 θυληκα κι ενα αρσενικό έβαλα!Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα κανω ραστα φιλε το απογευμα που θα σχολασω γιατι ειμαι στη δουλεια! Φωτα δεν αναψα χθες καθολου! Τα ψαρακια υλτα βλεπω μια χαρα παντως! Παιχνιδιαρικα! :)

Καλα ρε συ δουλευεις των Φωτων? :P

Καλα εκανες και δεν αναψες φωτα χθες,περιμενουμε και μετρησεις.

Αφου υπαρχει δουλεια δοξα το θεο να λεμε! Και πρωτοχρονιες και χριστουγεννα και τα παντα ολα! Θα κανω μετρησεις το απογευματακι ραστα και θα γραψω! Τα φωτα θα αναψουν σημερα 4 η ωρα! Υπερχει προβλημα;

Μια χαρά Δημήτρη , περιμένουμε ! Και μετά εάν είναι όλα καλά , δεν θέλω να δω ποστ για καμιά εβδομάδα για να κάτσεις να το απολαύσεις !!!

Χαχαχα! Μακαρι να ειναι ολα καλα! :) αν και τα γκαπακια μου (περαν του αρσενικου) δεν βλεπω να εχουν χρωματιστες μεγαλες ουρες οπως στις φωτογραφιες! :/

Ευτυχώς Δημήτρη , γιατί αν είχαν όλα θα ήταν όλα αρσενικά. ;)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μόλις έκανα μετρήσεις! ΝΗ3 0 ΝΟ2 0 και ΝΟ3<10 mg Θερμοκρασία 27 C (δεν ξέρω αν είναι καλά) Τα γκάπυ δείχνουν να το απολαμβάνουν το ενυδρείο και δε σταματούν να κολυμπούν!Το ένα θυληκό (που μου είπε ο πετσοπας ότι είναι έγγυος) είναι φουσκωμένο αλλά δεν καταλαβαίνω πιο είναι το τριγωνάκι που λέτε ότι σχηματίζει από κάτω! Ταισα σήμερα κανονικά για όσο μπορούν να φάνε σε 1 λεπτό!

Δημήτρη , διάβασε μια γρήγορη αυτό αν δεν το έχεις διαβάσει. Κοίτα επίσης και το προφίλ των guppies εδώ μέσα στην Κατηγορία Προφίλ Ψαριών. Επειδή έχει αυξηθεί ο πληθυσμός των ψαριών προσοχή με το τάισμα αλλά μην "τρελαίνεσαι".

Κάτσε και απόλαυσέ το... :)

Ναι , έτσι ακριβώς όπως κάνεις ! :)

//edit Και κανένα βιντεάκι φωτογραφία δεν είναι κακό να ανεβάσεις στις προσεχείς ημέρες ... :)

Έγινε επεξεργασία - dpap

Οι μετρησεις σου ειναι κανονικοτατες φιλε μοου! Τα καταφερες μια χαρα!Αντε και καλα γεννητουρια τωρα!:)

Αααααα απο ζωοτοκα ειμαι ασχετος,ποτε δεν ειχα.Παντως αν δεν κανω λαθος θα τις τιμησουν ολες!

Αααααα απο ζωοτοκα ειμαι ασχετος,ποτε δεν ειχα.Παντως αν δεν κανω λαθος θα τις τιμησουν ολες!

:thumbup:

Καλησπέρα φίλε ράστα! Τα ψαράκια φαίνεται να το απολαμβάνουν!δείχνουν μια χαρά! Απλά το ένα το θυληκό που είναι ετοιμόγεννο (τούμπανο) έχω την εντύπωση ότι είναι λιγακι κόκκινο στα βραγχια του! Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου επειδή είναι κίτρινο το ψαράκι! Η μπορεί να γίνονται λόγω εγκυμοσύνης έτσι!

έκανα και είναι οκ! το ενυδρείο φαίνεται να έστρωσε! :/ Η είναι έτσι λόγω εγκυμοσύνης η μας το έδωσε άρρωστο! Μη φανταστείς πολύ κόκκινο! απλά τωρα επειδή τα κοιτάζω και επίμονα μου φαίνεται τοσο! :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...