rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #101 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Δωσε μου λιγο τις μετρησεις που πηρες γιατι αν δεν τις δω δεν μπορω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #102 Share 9 Ιανουαρίου 2013 το μεσημέρι μέτρησα αμμωνία 0 ΝΟ2 0 και ΝΟ3 <10! :/ να ξαναμετρήσω τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #103 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Οχι μια χαρα εισαι!Τις εβδομαδιαιες αλλαγες νερου να μην ξεχνας και τωρα στην αρχη να ριχνεις και λιγα βακτηρια σε καθε αλλαγη νερου,για κανα μηνα,μετα τα σταματας και θα ριχνεις μονο οταν καθαριζεις το φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #104 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Φίλε ράστα μόλις ξαναέκανα μετρήσεισ! ΝΗ3 0 ΝΟ2 0 και ΝΟ3 0,25! Σα να είναι λίγο τσιμπιμένα τα νιτρικά! έχω και κερατόφυλλο μέσα και έπρεπε να τα τραβάει λίγο! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #105 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Επίσης κάτι για τα ταίσματα! Ταίζω 1 φορά τη μέρα όσο μπορεί να φαγωθεί για 2 λεπτά περίπου! Πάντως τα ψάρια ακόμη και μετά το γεύμα δείχνουν για κάνα 10λεπτο να πεινάνε! είναι φυσιολογικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #106 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Ναι ειναι λερμαγα ψαρια,οσο τους ριχνεις τοσο θα τρωνε,ταιζε 2 φορες την ημεα απο λιγο. Ποτε εκανες τελευταια φορα αλλαγη νερου,για θυμησε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #107 Share 9 Ιανουαρίου 2013 τελευταία αλλαγή νερού έκανα την Παρασκευή (50% πρώτη μετά από 2 μήνες κοντά που έστρωνα το ενυδρείο) και Σάββατο έβαλα 5 γκάπυ συν τον πλέκο που είχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #108 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Οπωτε την Παρασκευη (μεθαυριο) κανε μια αλλαγη 30% με προετοιμασμενο νερο και σε κοντινη θερμοκρασια με το νερο του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2013 #109 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλε ράστα! Τα ψαράκια φαίνεται να το απολαμβάνουν!δείχνουν μια χαρά! Απλά το ένα το θυληκό που είναι ετοιμόγεννο (τούμπανο) έχω την εντύπωση ότι είναι λιγακι κόκκινο στα βραγχια του! Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου επειδή είναι κίτρινο το ψαράκι! Η μπορεί να γίνονται λόγω εγκυμοσύνης έτσι! έκανα και είναι οκ! το ενυδρείο φαίνεται να έστρωσε! :/ Η είναι έτσι λόγω εγκυμοσύνης η μας το έδωσε άρρωστο! Μη φανταστείς πολύ κόκκινο! απλά τωρα επειδή τα κοιτάζω και επίμονα μου φαίνεται τοσο! :ρ Είχα ακριβώς το ίδιο θηλυκό. Τα βράγχια τους φαίνονται όντως λίγο κόκκινα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #110 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Γεια σου συνονόματε παλλίκαρε! Βασικά τα δικά μου γκαπάκια δεν έχουν εκείνες τις μεγάλες ουρές που βλέπω στις φωτογραφίες άλλων φίλων! μπορεί να είναι η ράτσα τους τέτοια! :/ Ράστα θα κάνω αλλαγή μεθαύριο αν και πρέπει το κερατόφυλλο να αρχίσει να ρουφάει νιτρικά!Πήρα και αντιχλωριο ΡRIME (εχω και aquasafe). Δημήτρη σήμερα παρατηρώ ότι ο αρσενικός κυρίως πειραζει την θυληκια που είναι ετοιμόγεννη! Στον ποπο τους όλες είναι μαυρισμένες! Απλά η ξανθια είναι πολυ φουσκωμένη και ο πετσοπας είπε ότι θα γεννήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2013 #111 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Θα πέφτει πολύ κυνήγι , μην αγχώνεσαι , είναι στη φύση τους !: ) Με το καλό να τα δεχτείς ! Και για να μην ψάχνεσαι όταν έρθει η στιγμή : Τα μικρά θα βρίσκουν καταφύγιο στο κερατόφυλλο που έχεις. Για τροφή, θα τρίβεις καλά αυτή που δίνεις στα μεγάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #112 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Ακολουθηε τις συμβουλες του Μητσου,ξερει απο ζωοτοκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #113 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Δημητρη αγόρασα και μια ειδικη τροφη σε σκονη απο το πετσοπ για τα μικρα! Να ειχνω καλυτερα αυτη; Μην ερχονται και τα μεγαλα στο κερατοφυλλο φοβαμαι γιατι ηδη τα βλεπω να το τσιμπολογανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2013 #114 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Αφού αγόρασες και τροφή για τα μικρά, τότε να ρίχνεις αυτή. Έχεις κάνει τα πάντα για να δημιουργήσεις ένα καλό περιβάλλον για τα ψαράκια που θα φιλοξενείς. Τα υπόλοιπα τώρα είναι στο χέρι της φύσης... Κάτσε και χάζεψέ το και μην αγχώνεσαι και το πολυπασπατεύεις που λένε και στο χωριό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #115 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Δικιο εχεις Δημητρη! Ο,τι απορια εχω θα σε ενοχλησω να ξερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2013 #116 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Εννοείται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #117 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω παρα πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 11 Ιανουαρίου 2013 Author #118 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Μόλις γεννήσαμε!!!! δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσα περίπου 10! Δεν τ αείδα όμως να τρέχουν στο κερατόφυλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2013 #119 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Θα πάνε , μην αγχώνεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 11 Ιανουαρίου 2013 Author #120 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Έριξα λίγη τροφή για μικρά που έχω σε σκόνη! Ο πετσοπας είπε ότι τα γκάπυ που μου πούλησε είναι μαθημένα και δεν τρώνε τα μωρά! όντως δεν είδα επιθετικότητα! Την τροφή να την ρίχνω στο κερατόφυλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2013 #121 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρίξε εκεί δίπλα στο νερό επάνω και θα το πάρουν χαμπάρι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 11 Ιανουαρίου 2013 Author #122 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 11 Ιανουαρίου 2013 Author #123 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Kαι κάτι ακόμη! Ενώ έχω 4 θυληκα μέσα ο αρσενικός κυνηγάεισυνεχεια αυτη που γέννησε! απ'οταν ήταν έγγυος! λες να στρεσαριστει που όλο την τρεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2013 #124 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει θέμα , με τόση παρακολούθηση μου φαίνεται ότι θα στρεσαριστείς εσύ περισσότερο από αυτή... Όλα στο πρόγραμμα είναι , εσύ τις ρουτίνες σου και να το απολαύσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 11 Ιανουαρίου 2013 Author #125 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σωστά τα λες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος