dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #76 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Kαι ναι! μόλις έβαλα 5 γκαπάκια στο ενυδρείο μου!!!! Το ένα μου είπε ο πετσοπάς ότι είναι και έγγυος! είναι όντως φουσκωμένο!4 θυληκα κι ενα αρσενικό έβαλα!Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Ιανουαρίου 2013 #77 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Δημητρη,με την πρωτη ευκαιρια κανε μετρησεις να δουμε που βρισκεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 6 Ιανουαρίου 2013 Author #78 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Θα κανω ραστα φιλε το απογευμα που θα σχολασω γιατι ειμαι στη δουλεια! Φωτα δεν αναψα χθες καθολου! Τα ψαρακια υλτα βλεπω μια χαρα παντως! Παιχνιδιαρικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Ιανουαρίου 2013 #79 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Καλα ρε συ δουλευεις των Φωτων? Καλα εκανες και δεν αναψες φωτα χθες,περιμενουμε και μετρησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 6 Ιανουαρίου 2013 Author #80 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Αφου υπαρχει δουλεια δοξα το θεο να λεμε! Και πρωτοχρονιες και χριστουγεννα και τα παντα ολα! Θα κανω μετρησεις το απογευματακι ραστα και θα γραψω! Τα φωτα θα αναψουν σημερα 4 η ωρα! Υπερχει προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Ιανουαρίου 2013 #81 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Καλα κανεις και δουλευεις ρε συ. Οχι δεν υπαρχει προβλημα με τα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2013 #82 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά Δημήτρη , περιμένουμε ! Και μετά εάν είναι όλα καλά , δεν θέλω να δω ποστ για καμιά εβδομάδα για να κάτσεις να το απολαύσεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 6 Ιανουαρίου 2013 Author #83 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Χαχαχα! Μακαρι να ειναι ολα καλα! αν και τα γκαπακια μου (περαν του αρσενικου) δεν βλεπω να εχουν χρωματιστες μεγαλες ουρες οπως στις φωτογραφιες! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2013 #84 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ευτυχώς Δημήτρη , γιατί αν είχαν όλα θα ήταν όλα αρσενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 6 Ιανουαρίου 2013 Author #85 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μόλις έκανα μετρήσεις! ΝΗ3 0 ΝΟ2 0 και ΝΟ3<10 mg Θερμοκρασία 27 C (δεν ξέρω αν είναι καλά) Τα γκάπυ δείχνουν να το απολαμβάνουν το ενυδρείο και δε σταματούν να κολυμπούν!Το ένα θυληκό (που μου είπε ο πετσοπας ότι είναι έγγυος) είναι φουσκωμένο αλλά δεν καταλαβαίνω πιο είναι το τριγωνάκι που λέτε ότι σχηματίζει από κάτω! Ταισα σήμερα κανονικά για όσο μπορούν να φάνε σε 1 λεπτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2013 #86 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Δημήτρη , διάβασε μια γρήγορη αυτό αν δεν το έχεις διαβάσει. Κοίτα επίσης και το προφίλ των guppies εδώ μέσα στην Κατηγορία Προφίλ Ψαριών. Επειδή έχει αυξηθεί ο πληθυσμός των ψαριών προσοχή με το τάισμα αλλά μην "τρελαίνεσαι". Κάτσε και απόλαυσέ το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 6 Ιανουαρίου 2013 Author #87 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ συνονόματε! Εννοείς να τα ταίζω λίγο τις πρώτες μέρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2013 #88 Share 6 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ναι , έτσι ακριβώς όπως κάνεις ! //edit Και κανένα βιντεάκι φωτογραφία δεν είναι κακό να ανεβάσεις στις προσεχείς ημέρες ... Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2013 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 6 Ιανουαρίου 2013 Author #89 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Θα ανεβάσω και βιντεο τις επομενες μέρες και φωτογραφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #90 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Οι μετρησεις σου ειναι κανονικοτατες φιλε μοου! Τα καταφερες μια χαρα!Αντε και καλα γεννητουρια τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 7 Ιανουαρίου 2013 Author #91 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε ράστα! τα ψαράκια δείχνουν μια χαρά! Κανονική συμβίωση και με τον πλεκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 7 Ιανουαρίου 2013 Author #92 Share 7 Ιανουαρίου 2013 και κάτι άλλ! ποια τροφή προτίνετε για καλή για τα γκάπυ? έχω μια supervit 8mix της τρόπικαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #93 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Αααααα απο ζωοτοκα ειμαι ασχετος,ποτε δεν ειχα.Παντως αν δεν κανω λαθος θα τις τιμησουν ολες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 7 Ιανουαρίου 2013 Author #94 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Άρα θα σε συμβουλευτώ στο επόμενο βήμα που θα κάνω με άλλα ψαράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Ιανουαρίου 2013 #95 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Αααααα απο ζωοτοκα ειμαι ασχετος,ποτε δεν ειχα.Παντως αν δεν κανω λαθος θα τις τιμησουν ολες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #96 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #97 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Δημητρη πως πανε τα ψαρακια?Ειχαμε τιποτα περιεργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #98 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλε ράστα! Τα ψαράκια φαίνεται να το απολαμβάνουν!δείχνουν μια χαρά! Απλά το ένα το θυληκό που είναι ετοιμόγεννο (τούμπανο) έχω την εντύπωση ότι είναι λιγακι κόκκινο στα βραγχια του! Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου επειδή είναι κίτρινο το ψαράκι! Η μπορεί να γίνονται λόγω εγκυμοσύνης έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2013 #99 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Χμμμμμ...δεν ξερω αν ειναι απο αυτα.Κανε μια μετρηση αμμωνις καλου κακου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 9 Ιανουαρίου 2013 Author #100 Share 9 Ιανουαρίου 2013 έκανα και είναι οκ! το ενυδρείο φαίνεται να έστρωσε! :/ Η είναι έτσι λόγω εγκυμοσύνης η μας το έδωσε άρρωστο! Μη φανταστείς πολύ κόκκινο! απλά τωρα επειδή τα κοιτάζω και επίμονα μου φαίνεται τοσο! :ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος