rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #51 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Εγω λεω να περιμενεις να δουμε τι θα δειξουν οι μετρησεις και μετα να παρεις ψαρακια.Ειναι κριμα να παει κατι στραβα και μετα να τρεχεις. Η υπομονη στο χομπυ μας ειναι το παν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2013 #52 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να κατεβω μια για τα τεστ και το κερατοφυλλο στην θες/νικη και μια για τα ψαρακια! Βεβαια ειμαι ικανος αν κανω το τεστ αμμωνιας και ειναι 0 (εφοσον και τα αλλα ειναι οκ) να ξανακατεβω να παρω ενα χαρεμακι! Γι αυτό είπα , λόγω απόστασης ... Είναι και η βενζίνη εκεί που είναι ... για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε Δημήτρη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #53 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Γι αυτό είπα , λόγω απόστασης ... Είναι και η βενζίνη εκεί που είναι ... για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε Δημήτρη ; Μητσε εγω δεν θα το ρισκαρα φιλε!Και να σου πω το γιατι?Αν κατι δεν παει καλα και τα ψαρια εχουν προβλημα μετα θα πρεπει να ξαναπαει για φαρμακα κτλ..οπωτε περισσοτερη βενζινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2013 #54 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ Κώστα ! Απλώς κρίμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 4 Ιανουαρίου 2013 Author #55 Share 4 Ιανουαρίου 2013 90 χλμ πηγαινε 90 ελα ειναι! 2ο ποδι! :/ μαλλον δε θα παρω παιδια γιατι ηδη εχω τον πλεκο 2 μηνακια και ταλαιπωρηθηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2013 #56 Share 4 Ιανουαρίου 2013 90 χλμ πηγαινε 90 ελα ειναι! 2ο ποδι! :/ μαλλον δε θα παρω παιδια γιατι ηδη εχω τον πλεκο 2 μηνακια και ταλαιπωρηθηκε... Δεν έκανες ένα θαλασσινό να αλλάζεις και νεράκι από τη θάλασσα απευθείας ! Αστειεύομαι ! Ωραίος Δημήτρη , περιμένουμε νέα σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #57 Share 4 Ιανουαρίου 2013 90 χλμ πηγαινε 90 ελα ειναι! 2ο ποδι! :/ μαλλον δε θα παρω παιδια γιατι ηδη εχω τον πλεκο 2 μηνακια και ταλαιπωρηθηκε... Πωπω τι μου θυμησες τωρα!Καλοκαιρι 2005,Σαρτη 15 μερες και γυρισα ολο το 2ο ποδι!Απο τις καλητερες διακοπες εντος Ελλαδας πυ εχω κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 4 Ιανουαρίου 2013 Author #58 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Ωραια η χαλκιδικη με ωραιες παραλιες και ομορφιες! Οπως και ολα τα μερη στην ελλαδα! επρεπε να κανω θαλασσινο τελικα! Λιγοτερος κοπος! :ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2013 #59 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Πωπω τι μου θυμησες τωρα!Καλοκαιρι 2005,Σαρτη 15 μερες και γυρισα ολο το 2ο ποδι!Απο τις καλητερες διακοπες εντος Ελλαδας πυ εχω κανει! Έτσι φίλε Κώστα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #60 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Παλια στο Τεξας ομως αυτα..τωρα ουτε για ενα μπανιο στον Ωροπο δεν τα καταφεραμε να παμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 4 Ιανουαρίου 2013 Author #61 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Ραστα μ'αρεσει που ξερεις το τεξας! :ο εγω παντως την βαρεθηκα την θαλασσα! Εζησα και 2 χρονακια αθηνα και ομολογω οτι δεν την αλλαζω με τπτ! Η ιδανικη πολη να ζεις, αν εχεις λεφτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #62 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι! Αγόρασα κερατόφυλο και υγρό τεστ αμμωνίας της ΣΕΡΑ καθώς ΑΡΙ δεν βρήκα! Η μέτρηση βγήκε 0! οπότε είμαι ξανά έτοιμος να πάω να πάρω ένα χαρεμάκι γκάπυ για αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #63 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Χαχαχαχαχαχ δεν κρατιεσαι ετσι? Τις αλλες μετρησεις τις ξαναεκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #64 Share 5 Ιανουαρίου 2013 τώρα μόλις έκανα και ΝΟ2 0 και ΝΟ3 0! ΝΟ3 δεν έπρεπε να έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #65 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Ναι κανονικα θα επρεπε να εχει και no3...εγω θα ελεγα να περιμενει μεχρι Δευτερα για να δουμε πως θα παει,μην τρεχεις μετα παλι αν κατι παει στραβα. Να σου πω,οταν εκανες την αλλαγη νερου,εριξες βακτηρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #66 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν έριξα γιατί δεν είχα! επί 1 μήνα όμως πριν έριχνα κάθε μέρα αυτά τισ ΜΙΚROBE LIFT που μυρίζουν σαν βόθρος! Επρεπε να πάρω και αλλα βακτήρια να έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #67 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Καλο θα ηταν να ειχες και να εριχνες μια ποσοστητα.Μεχρι το ενυδρειο μας να ωριμασει και να εχουμε σταθερες μετρησεις,καλο ειναι σε καθε αλλαγη νερου να ενισχυουμε την βιολογια μας με υγρα βακτηρια.Επεισης τα βακτηρια πρεπει να υπαρχουν στο ντουλαπι μας γιατι οταν χρειαστει να πλυνουμε τα υλικα του φιλτρου μας με νερο ενυδρειου,σιγουρα θα χασουμε καποιες αποικιες βακτηριδιων,οπωτε ριχνουμε υγρα βακτηρια για ενισχυση παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #68 Share 5 Ιανουαρίου 2013 πφφφφ δεν το ήξερα αυτο ρε φίλε! αλλιώς θα έπερνα! θα πάρω όταν πάω για τα ψαράκια! ο πλέκο που είναι περίπου 12 εκ δεν θα τα φάει τα μικρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #69 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Οχι ρε συ,δεν θα τα πειραξει,αλλα να ξερεις οτι ο πλεκο γινετε τεραστιοσ και δεν θα χωραει σε λιγο καιρο στο ενυδρειο σου,οπωτε θα πρεπει να σκεφτεις τι θα τον κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #70 Share 5 Ιανουαρίου 2013 λένε ότι κάποια είδη πλέκο δεν μεγαλώνουν πολύ! Αυτός είναι 2 χρόνια σ'αυτο το ενυδρείο και ο φίλος που μου το χάρισε μου είπε ότι δεν μεγάλωσε πολύ! η αλήθεια είναι ότι πλέον δε θέλω να τον δώσω σε πετ σοπ και να τον έχουν με αλλουσ 5 σε ένα μικρό ενυδρειακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #71 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να τον βγαλεις μια φωτο να τον δουμε ρε Δημητρη?Μπορει να μην ειναι κοινος πλεκο και να ειναι ancistrus που οντως δεν μεγαλωνει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #72 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά! Aυτός είναι αν βγάζεις άκρη γιατί τώρα τα φώτα είναι σβηστά! και κάτι ακόμη! το κερατόφυλλο καλυψε την μισή ανούμπια και ίσως της κάνει σκια στα φύλλα! Υπάρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #73 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορω να τον δω ρε συ,δε φαινεται τιποτα.Για κοιτα,μοιαζει μ αυτον? Οσο για το κερατοφυλλο που λες,δεν πειραζει,ετσι και αλλιως η ανουμπια πρεπει να μπαινει σε σκιερο μερος γιατι αλλιως τα φυλλα της πιανουν αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s 5 Ιανουαρίου 2013 Author #74 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Στο χρώμα δεν μοιάζει σίγουρα! ούτε έχει μουστάκια! 2 σαν μουστάκια έχει και είναι σκούρο καφέ το χρώμα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Ιανουαρίου 2013 #75 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Μια καλητερη φωτογραφια σιγουρα θα βοηθουσε να καταλαβουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος