Jump to content

Recommended Posts

Αν ειχες διαβασει οπως λες δεν θα εκανες τετοιες ερωτησεις και να παραλειπεις το συμαντικοτερο απο ολα,αν και στο εχω τονισει απειρες φορες!

Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα λοιπον μηπως και απαντησεις,με την καθημερινεη εξατμιση του νερου τι θα κανεις?Με τι νερο θα αναπληρωνεις?

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια καλή ιδέα είναι να έχω 7 μπουκάλια του 1.5λ τα οποία θα τα ετοιμάσω όπως κάνω με νερό του ενυδρείου και κάθε μερά θα αδειάζω και θα γεμίζω αυτό που άδειασα...

Ορίστε το απάντησα.

Βρύσης το οποίο θα έχω προσθέσει αυτό για να διώχνει το χλώριο και να δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα...

Εμ ειδες που λεω οτι δεν διαβαζεις καθολου?

Σου ειπα απειρες φορες οτι οι γαριδες που θες να βαλεις θελουν μαλακο νερο,πως θα το πετυχεις?

Αν εσυ συμπληρωνεις με νερο βρυσης οι σξκηροτητες θα πανε στο θεο και θα χασεις τις γαριδες..

Ε, οκ τότε τι να πω, θα βάζω μέσα στο κάθε μπουκάλι λίγο τύρφη την οποία θα την έχω τυλιγμένη με καλσόν!!

Τότε θα στείλει την σκληρότητα από εκει που ήρθε.. :bigemo_harabe_net-64:

Καλα δεν ξερω τι αλλο να σου πω,ειληκρινα!

Η τυρφη μη περιμενεις να δουλεψει ετσι..

Δεν μπορω να πω τιποτα αλλο,εχω εξαντλησει τα παντα και δεν θες να ακουσεις...εσυ αποφασιζεις.

Καλη συνεχεια απο μενα,δεν εχω να πω τιποτα αλλο

Οκ σε ευχαριστώ πολύ!!

Για μενα το καλυτερο ειναι να κανεις λιγη υπομονη ακομη, να μαζεψεις κανα 50-60 ευρω και να ψαξεις στις αγγελιες για αντιστροφη οσμοση.Θα σου ειναι χρησιμη και σε πιο απαιτητικά ειδη αν θελησεις πιο μετα ;) ..

Στο χομπυ μας σε καποια ζωτικης σημασιας θεματα δεν χορανε επιπολαιες κινησεις γιατι στο τελος καταληγεις να δινεις διπλασια και τριπλασια χρηματα, απο οτι θα εδινες στην αρχη, και ξενερομενος..

Οπως δεν θα παρεις μια ferrari να την τελικιασεις σε χωματοδρομο ή ακομη καλυτερα-οπως ανεφερες σε ενα θεμα σου-για τα σαρκοφαγα φυτα δεν θα τα βαλεις σε μερος που εχει μηδενικη υγρασια ετσι και το ειδος της γαριδας που θελεις δεν μπορει να αντεξει τις συνθηκες που πας να προσφερεις..

φιλικα παντα

Πιθανόν να έχετε όλοι δίκιο. Εκτός των άλλων μάλλον θα "βολευτώ" με όσα υπάρχουν στο ενυδρείο, αφού το καλοκαίρι παίρνω καινούριο ενυδρείο 300-400λ και βάζω μέσα θηρευτές!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Και τελειώνοντας θα ήθελα να ρωτήσω από τη στιγμή που έχω 5 τσέρυ και έναν μονομάχο, πόσες τσέρυ να βάλω ακόμα??? Έχω μοςς και 1 ανούμπια νάνα....

Ωραίος! Τσίμπα και οσμοση μέχρι τοτε θα σου χρειαστεί και εκεί χεχε

Rythor on the move via tapatalk

:bigemo_harabe_net-64::bigemo_harabe_net-64:

Από γαρίδες??

Για μένα άφησε το ενυδρειακι ως έχει. Αν έχεις σωστές συνθήκες δεν θα αργήσεις να βλέπεις γέννες..

Rythor on the move via tapatalk

Οκ ευχαριστώ!

• 3 weeks later...

bamboo shrimp είναι εύκολες??

Το ξέρω ότι δεν αναπαράγονται σε γλυκό νερό...

Αν έπαιρνα για να βάλω στο ενυδρείο μου?? 1ή2 ίσως????

Μέχρι τώρα έχω 10 τσέρυ... :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...