Jump to content

Ωφελημα Βακτηρια Ειναι Αεροβια Η Αναεροβια?

Recommended Posts

προχθες κανω την εβδομαδιαια αλλαγη νερου με νερο που παρασκευαζω με τυρφη (η τυρφη ηταν καινουργια).δεν εκανα καμια αλλη ρουτινα. χθες επιστρεφω σπιτι και παω να ταισω τα ψαρια και ηταν στην επιφανεια και αναπνεαν, επειδη την εχω πατησει πριν λιγους μηνες που ειχε ανεβει η αμμωνια και δεν το πηρα χαμπαρι και εχασα ενα ψαρι κανω μετρηση το νερο και εχω 0 αμμωνια και 0,25 no2. κανω παλι αλλαγη νερου εβαλα και βακτηρια σημερινες μετρησεις αμμωνια 0 no2 0. τα ψαρια αναπνεουν δυσκολα. κοιταζω το πεχα ειναι 6,75 εχει ανεβει κατα 0,15 μονο απο εχθες. το πεχα προτου κανω αλλαγη νερου με νερο παρασκευασμενο με την καινουργια τυρφη ηταν με ανοιχτα φωτα 7,13 και με κλειστα 6,95 το ενυδρειο ειναι φουλ φυτεμενο και δεν εχω αυτην την στιγμη διοξειδιο. το φιλτρο ειναι εσωτερικο και εχω να το καθαρισω 2 μηνες. μηπως επειδη εχει πεση η ροη χανεται βιολογια καθως δεν τραβαει πολυ νερο? μηπως το πεχα μενει χαμηλα επειδη δεν εχω αναταραξη επιφανειας και παρα πολλα φυτα? μηπως δεν οξυγονονεται η αποικια?

Καθαρισμα του φιλτρου με νερο απο το ενυδρειο και καλη αναταραξη της επιφανειας του νερου.Εαν εχεις αεραντλια βαλε την να

δουλευει.

σημερα τα ψαρια επανηλθαν στις φυσιολογικες αναπνοες και το νερο ειναι ενταξη εβαλα παλι βακτηρια καλου κακου και σκεφτομαι να αλλαξω φιλτρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...