Sforitana 3 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Θα ειναι οκ να βαλω borneo sucker σε δισκοενυδρειο? Τα ειδα σε ενα πετ σοπ και τα λατρεψα!,, Ευχαριστω και καλη χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Παρακαλω λιγο προσοχη που ανοιγουμε τα θεματα! Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 3 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) Δυστυχώς δεν θα είναι εντάξει, εκτός ότι δεν είναι από τον ίδιο βιότοπο θα ενοχλούν τους πάρα πολύ όπως και τα SAE όπως και οι otocinclus... Κατάλληλα για δίσκους είναι κάποια είδη Pleco, Μου αρέσουν πάρα πολύ οι Loricaria και οι farlowella... Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - Aquadominus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sforitana 3 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Σορρυ για την λαθος τοποθετιση του ποστ! Ancistrus μπορω να βαλω?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 3 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Σορρυ για την λαθος τοποθετιση του ποστ! Ancistrus μπορω να βαλω?! ναι μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sforitana 3 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Που μπορώ να βρώ ancistus σε νορμάλ τιμές ξέρουμε; Στο pet city μου είπαν 10-12€/ψάρι είναι καλά ή ακριβό; Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - Sforitana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 3 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλά αυτοί είναι.... ας μην τους χαρακτηρίσω. Είναι πολύ ακριβά δες και κάπου αλλού νομίζω κάποιο παιδί εδώ είπε ότι του ζευγάρωσαν μήπως τα δίνει και πάρεις μικρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Οι μπορνεο για να συμπληρωσω θελουν και αρκετα δροσερο νερο σε θερμοκρασια αρα ειναι εντελως διαφορετικες οι συνθηκες με τουα δισκους.πληροφοριακα ολα αυτα βεβαια. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sforitana 4 Ιανουαρίου 2013 Author #9 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Γενικά στο pet city παίζει εκμετάλευση κάργα απο ότι έχω δεί... Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Ολα τα ψαρια με βεντουζα στομα ενδεχεται να βεντουζαρουν πανω στους δισκους, ιδιως με κλειστα φωτα. Ψαξε στο youtube για βιντεο με οτο, ανσιστρους και πλεκο κολλημενα πανω σε δισκους και θα παρεις μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Γενικά στο pet city παίζει εκμετάλευση κάργα απο ότι έχω δεί... Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα παρακαλουσα σχολια για καταστηματα που δεν εχουν βημα στο φορουμ να λειπουν! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 4 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Κατα περιόδους διάφοροι φίλοι μας πουλάνε ανσίστρους σε πολύ συμβολικές τιμές, όπως ο klipitiklopos,και τα ψάρια είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση. Κάνε λίγο υπομονή και ψάξε αρκετά για να πάρεις κάτι που αξίζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 4 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Τα Borneo suckers θέλουν πολύ δροσερό νερό και με πολύ γρήγορη ροή (ζούν στην ασία σε ρυάκια με σχετικά πολύ γρήγορα νερά) ...κάτι που έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τους δίσκους. Είχα κάνει ο ίδιος το πείραμα και απορίφθηκε παταγωδώς. Τα ancistrus sp3 που με συμβούλεψαν τα παιδιά εδώ μέσα είναι πολύ ηρεμα ψάρια και πιστεύω μία καλή επιλογή. Εχουν παιδιά στο Φόρουμ που έχουν κάνει δική τους παραγωγή σε πολύ καλές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Τα Borneo suckers θέλουν πολύ δροσερό νερό και με πολύ γρήγορη ροή (ζούν στην ασία σε ρυάκια με σχετικά πολύ γρήγορα νερά) ...κάτι που έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τους δίσκους. Είχα κάνει ο ίδιος το πείραμα και απορίφθηκε παταγωδώς. προφανως δεν ειχες διαβασει αρχαια μου ποστ εδω μεσα για να αποφυγεις τετοια πειραματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 5 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 5 Ιανουαρίου 2013 προφανως δεν ειχες διαβασει αρχαια μου ποστ εδω μεσα για να αποφυγεις τετοια πειραματα.. Που να το ήξερα ο έρμος. Τα είχα βάλει μέσα στο ενυδρείο πρίν μπώ στο site του ΑΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 5 Ιανουαρίου 2013 χεχε.ποτε δεν ειναι αργα.να φανταστεις καποτε με......εσωσα διαβαζωντας με αφου το ειχα ξεχασει πως το ειχα πραγματοποιησει καποτε..)και δεν μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος