IliasZL 3 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά! Παιδες μου έφερε ένας φίλος αυτό το αλγοφάγο! Δεν έχω ασχολήθει ποτέ με κάτι πέρα των pleco και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος απο εσάς να με ενημερώσει που μπορώ να βρώ μερικές πληροφορίες για αυτά τα ψαράκια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Μήπως βοηθάει αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 3 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Προσεξε το ειναι επιθετικο ψαρι και μην περιμενεις να καθαρισει την αλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 4 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 4 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2013 το είχα στο 100άρι και μου τα είχε ρημάξει τα ψάρια στο κυνήγι. Τώρα το έχω στο 240άρι και εκεί δεν τον παίρνει με τα σκαλάρια...και είναι μια χαρά κύριος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2013 το είχα στο 100άρι και μου τα είχε ρημάξει τα ψάρια στο κυνήγι. Τώρα το έχω στο 240άρι και εκεί δεν τον παίρνει με τα σκαλάρια...και είναι μια χαρά κύριος! Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει "ράβδος" xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliasZL 4 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Σωστός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος