mike1247 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα σας αγαπητοι μου φιλοι.. θα ηθελα παρακαλω να μαθω τι ειναι αυτο? αν βλαφτει στο ενυδρειο μας? βρεθηκε σε λιμναζοντα νερα παρεα με κουνουποψαρα.. το εβαλα στο ενυδειο μου για φωτογραφιση αλλα το εχασα.. τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 2 Ιανουαρίου 2013 Author #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) το πλασματακι εχει μεγεθος περι το ενα εκατοστο ηταν ενα λευκο και ενα πρασινο σαν αυτο.. το λευκο το ξεσκησαν οι αρλεκινοι μου που την ειδαν σκαλαρια Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - mike1247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Για λιβελούλα μου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 και εμενα μου ειχαν βγει στον ενυδρειο, ειναι προνυμφες λιβελουλας και ειναι πολυ καλα απαρπακτηκα και μπορουν να πιασουν ευκολα νεογγενητα ψαρακια , αλλα και μικρες γαριδες(αν εχεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Προνύμφη λιβελούλας. http://www.bumblebee.org/invertebrates/Odonata1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 2 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 2 Ιανουαρίου 2013 κερδισαμε απο χερι δηλαδ εχω μονο μικρα ψαρακια και γαριδες θα το θανατωσω με τιν πρωτη ευκαιρια δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2013 νομιζω πως θα ηταν το καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Ποτε δεν βαζουμε στο ενυδρειο μας οτι οργανισμο βρισκουμε στην φυση,μπορει να ειναι επικυνδινο για τα ψαρακια μας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ με τον Rastafarian! Δεν υπήρχε λόγος να βάλεις κάτι τέτοιο μέσα στο ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 4 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Ποτε δεν βαζουμε στο ενυδρειο μας οτι οργανισμο βρισκουμε στην φυση,μπορει να ειναι επικυνδινο για τα ψαρακια μας. +100000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk 16 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 16 Ιανουαρίου 2013 κερδισαμε απο χερι δηλαδ εχω μονο μικρα ψαρακια και γαριδες θα το θανατωσω με τιν πρωτη ευκαιρια δλδ? οχι φίλε να μην το θανατώσεις, να το επιστρεψεις εκει που το βρηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodworms 21 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 21 Οκτωβρίου 2014 ^+1.αλλα γιατι να το βαλεις στο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος