lingistis 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Αν και δεν υπάρχουν πολλές… νομίζω πως καλό είναι να πεις ο καθένας μας τι χρησιμοποιεί και για ποια είδη… και την γενική κριτική του ώστε να έχουμε μια εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Στις cherry που εχω δινω τις εξης τροφες. Dennerle Crusta Gran-> Την τρωνε σαν τρελες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Hikari shrimp cuisine-> Δεν την χρησιμοποιω πολυ καιρο αλλα την τρωνε μια χαρα Diy γαριδοτροφη του Raven-> Την χρησιμοποιουσα και στις blue pearl που ειχα!Με το που ριχνω ενα κομματακι γινετε πανικος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 2 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Dennerle Crusta Gran...κατα την γνωμη μου η καλυτερη..και εγω αυτη ταιζω τις δικες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Dannerle crusta gran. Πραγματικά τους αρέσει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 3 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον εγω χρησιμοποιω ποικιλια , δεν βλεπω καποια διαφορα στις τροφες , οι γαριδες μου φαι να ναι και οτι να ναι , δεν μενει τιποτα... CARIDINA NANO STICKS TROPICAL SUPER SPIROULINA FORTE 36% GRANULAT tropical Mikrovit High-Protein Tropical VegeTabin A Tropical Green Algae Wafers Crusta Sticks TROPICAL D-ALLIO PLUS GRANULAT Tropical Cichlid Spirulina Medium Sticks Sera shrimps natural Hickari shrimp cuisine Sκονη σπιρουλινας Bloodworms Α εχω φτιάξει και την συνταγη του Αλέξανρου ( Raven) και καθε κυριακή μαρουλάκι και αρακά. Καποιες πάλι ξεχνάω... πανω κάτω μόνο αυτές ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος