Makisperama 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα και καλη χρονια εχω ενα πακου παιδια και δεν θελω να το βλεπω να ταλαιπωρειτε αλλο εχει μεγαλωσει αρκετα εχεις κανεις καμια αποψη τι μπορω να κανω για να τον δωσω και που? να σαε πω οτι δεν εχω ιδεα πωσ να τον βγαλω απο το ενυδρειο ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Λιγο προσοχη παρακαλω να ανοιγουμε τα θεματα στις σωστες κατηγοριες! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 2 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 συγνωμη εχετε δικιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Σε τι ενυδρείο βρίσκετε το ψάρι και πόσο μεγάλο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 2 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ειναι 200 λιτρα το ενυδρειο και ειναι πολυ μεγαλο το ψαρι αλλα δεν χωραει του το εχω αδειασει τελειως αλλα και παλι ειναι μικρο το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 2 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Μάκη δυστυχώς κι εγώ λόγω άγνοιας έκανα το ίδιο λάθος(γιατί δεν είχα κάνει μια σωστή μελέτη) για το τι χρειάζεται ένα πακού για να ζήσει σωστά. Από τη στιγμή που και συ έκανες το ίδιο λάθος με μενα,βάλε μια αγγελία εδώ ,στη χρυσή ευκαιρία και σε άλλα site,μήπως βρεθεί κάποιος άνθρωπος να έχει μεγάλο ενυδρείο ή κατασκευή,να το πάρει. Μην κάνεις κανα λάθος να το ρίξεις σε κανένα ποτάμι και συ ή να του κάνεις ευθανασία ή να το φας!!!!!!!!!!! όπως διάβαζα κάπου αλλού... Από τη στιγμή που έγινε το λάθος,θεωρώ ότι πρέπει να κινηθείς αστραπιαία για να το πάρει κάποιος που θα μπορεί να του προσφέρει... Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη,ελπίζω να μην παρεξηγηθεί από κανέναν,ίσως κάποιος εμπειρότερος έχει να σου πει κάτι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 2 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 2 Ιανουαρίου 2013 δεν εχω κανενα τετοιο σκοπο το μονο που θελω ειναι να παει καπου να ειναι καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Είμαστε υπεύθυνοι για το τι ζώα επιλέγουμε να φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας. Το άλλοθι της άγνοιας δεν το έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις μιας που οφείλουμε να πληροφορηθούμε σχετικά με τον καινούργιο μας συγκάτοικο! Όπως και να έχει προσπάθησε να βάλεις μια αγγελία η απευθύνσου και σε κάποιο κατάστημα μήπως μπορεί να το διαθέσει! Πάντως δύσκολα θα βρεις κάποιον να το πάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 2 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορώ να βοηθήσω.. Μπορεί να το θέλει ένας φίλος μου. Μην σταματάς την έρευνα για να το δώσεις σε κάποιον.. Θα σε ενημερώσω αν είναι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 2 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 2 Ιανουαρίου 2013 οκ φιλε μου αμα θελεις σου στελνω και φωτο.... ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 3 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 3 Ιανουαρίου 2013 φίλε καλησπέρα βάλε μια φώτο να την προωθήσω σε έναν φίλο που έχει pet-shop στην Λυκοβρυση μήπως και το πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makisperama 4 Ιανουαρίου 2013 Author #12 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος