Jump to content

Βοηθεια Με Πακου

Makisperama

Recommended Posts

Καλησπερα και καλη χρονια

εχω ενα πακου παιδια και δεν θελω να το βλεπω να ταλαιπωρειτε αλλο εχει

μεγαλωσει αρκετα εχεις κανεις καμια αποψη τι μπορω να κανω για να τον δωσω και που?

να σαε πω οτι δεν εχω ιδεα πωσ να τον βγαλω απο το ενυδρειο

ευχαριστω πολυ

Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Λιγο προσοχη παρακαλω να ανοιγουμε τα θεματα στις σωστες κατηγοριες!

Ευχαριστω!

Σε τι ενυδρείο βρίσκετε το ψάρι και πόσο μεγάλο είναι?

ειναι 200 λιτρα το ενυδρειο και ειναι πολυ μεγαλο το ψαρι αλλα δεν χωραει του το εχω αδειασει τελειως αλλα και παλι ειναι μικρο το ενυδρειο

Μάκη δυστυχώς κι εγώ λόγω άγνοιας έκανα το ίδιο λάθος(γιατί δεν είχα κάνει μια σωστή μελέτη) για το τι χρειάζεται ένα πακού για να ζήσει σωστά.

Από τη στιγμή που και συ έκανες το ίδιο λάθος με μενα,βάλε μια αγγελία εδώ ,στη χρυσή ευκαιρία και σε άλλα site,μήπως βρεθεί κάποιος άνθρωπος να έχει μεγάλο ενυδρείο ή κατασκευή,να το πάρει. Μην κάνεις κανα λάθος να το ρίξεις σε κανένα ποτάμι και συ ή να του κάνεις ευθανασία ή να το φας!!!!!!!!!!! όπως διάβαζα κάπου αλλού...

Από τη στιγμή που έγινε το λάθος,θεωρώ ότι πρέπει να κινηθείς αστραπιαία για να το πάρει κάποιος που θα μπορεί να του προσφέρει...

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη,ελπίζω να μην παρεξηγηθεί από κανέναν,ίσως κάποιος εμπειρότερος έχει να σου πει κάτι άλλο...

Είμαστε υπεύθυνοι για το τι ζώα επιλέγουμε να φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας. Το άλλοθι της άγνοιας δεν το έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις μιας που οφείλουμε να πληροφορηθούμε σχετικά με τον καινούργιο μας συγκάτοικο!

Όπως και να έχει προσπάθησε να βάλεις μια αγγελία η απευθύνσου και σε κάποιο κατάστημα μήπως μπορεί να το διαθέσει!

Πάντως δύσκολα θα βρεις κάποιον να το πάρει!

Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορώ να βοηθήσω.. Μπορεί να το θέλει ένας φίλος μου.

Μην σταματάς την έρευνα για να το δώσεις σε κάποιον..

Θα σε ενημερώσω αν είναι..

• Like 1

φίλε καλησπέρα βάλε μια φώτο να την προωθήσω σε έναν φίλο που έχει pet-shop στην Λυκοβρυση μήπως και το πάρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...