hoffnung1989 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : εδω και μια εβδομαδα παρατηρω ξεθωριασμενα χρωματα και ελαφρως αλλοιωμενες ουρες σε αρσενικα γκαπυ..σημερα βρε8ηκα εαν θηλυκο γκαπυ και ενα αρσενικο πλατυ νεκρα ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:110λ - Φίλτρανση - Ιστορικό (1χρονος - Ψάρια χαρεμι γκαπυ ,χαρεμι πλατυ ,2 ancistrus,γαριδες - Ρουτίνες 2φορες τη μερα ταισμα ,1 φορα τη βδομαδα συμπληρωμα νερου ,καθε δυο βδομαδες αλλαγη νερου 20λ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:7,5-8 - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): 0 - ΝΟ2 (νιτρώδη): 0 - ΝΟ3 (νιτρικά): 10-25 - Θερμοκρασία:25 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: τετρα -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού: γκαπυ - Ιστορικό Ψαριού:- - Συμπτώματα που παρουσιάζει τα ψαρακια τρωνε κανονικα ειναι κινητικα εκτος απο ενα αρσενικο που μαλλν ειναι και αυτο που αρχισαν τα χρωματα του στην ουρα και στα πρερυγια να ξεθωριαζουν πρωτο ,εχω την εντυπωση πως εχει καπως πρησμενη κοιλια,τωρα πλεον ολα τα αρσενικα εχοθν αρχισει να ξεθωριαζουν ... - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:- ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) 1. (img) ...photo1... (/img) 2. (img) ...photo2... (/img) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: υπαρχει περιπτωση να ειναι φινροτ??αν ειναι να χρησιμοποιησω μελαφιξ μηπως πειραζει τις γαριδες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Φωτογραφίες υπάρχουν? Θα βοηθούσαν αρκετά! Αρχικά κάνε μια αλλαγή νερού 50% και βαλε στο πρόγραμμα σου πιο συχνές από μια φορά κάθε δυο εβδομάδες και λίγο περισσότερα λίτρα! Ας πούμε 30-35 είναι καλά μια φορά την εβδομάδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 2 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ειναι πολυ δυσκολο να βγαλω φωτογραφιες εχω πολλα φυτα και τα ψαρια κουνιουνται συνεχεια .φαντασου οτι τα αρσενικα γκαπυ ειχαν εντονα πορτοκαλι χρωματα και τωρα εχουν ξεθωριασει τοσο που παει προς το λευκο-διαφανες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Κάνε την αλλαγή νερού που σου είπα βαλε και μια αεραντλία να δουλεύει για καλύτερη οξυγόνωση και ταΐσε και με λίγες βιταμίνες! Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο προς ώρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 3 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2013 ok δοκιμαζω για μερικες μερες και σας ξαναστελνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Πόσος καιρός έχει περάσει απ όταν έβαλες το τελευταίο Γκάμπυ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 15 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 15 Ιανουαρίου 2013 δεκα μερες μετα τα ψαρακια ειναι στα ιδια.εριξα βιταμινες προσθεσα καταπα.οι μετρησεις κομπλε.τα ψαρακια ειναι ενεργητικα και μονο τα αρσενικα γκαπυ εχουν ξεθωριασμενα ψρωματα και ψιλολιωμενες ουρες.ενα δε φαινεταιι χαλια.τι αλλο να κανω?τα υπολοιπα ψαρια και γαριδες φαινονται ενταξει..τα ψαρακια τα εχω μαζι 8μηνες και δεν εχω προσθεσει καποιο νεο.τα περισσοτερα εχουν γεννηθει στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 15 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 15 Ιανουαρίου 2013 και μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 16 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 16 Ιανουαρίου 2013 φώτο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ποσα ψαρια εχει συνολικα στο ενυδρειο σου μαζι με τιε γεννες? Φιλτρανση επανω δεν αναφερεις? Δεν εχεις φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 16 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 16 Ιανουαρίου 2013 η φωτο δεν ανεβαινει θα ξαναπροσπαθησω ...εχω φιλτρο 400λ/ω σε ενυδρειο 110λ ..συνολικα τα ψαρια ειναι τωρα 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 16 Ιανουαρίου 2013 Author #12 Share 16 Ιανουαρίου 2013 rτο πιο αρρωστο ψαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 16 Ιανουαρίου 2013 Author #13 Share 16 Ιανουαρίου 2013 δεν νλανεβαινει παιδθα η φωτι με τπτ...τι να κανω για τα ψαρια καποιο φαρμακο ισως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος