s2000nos 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 σήμερα το απόγευμα παρατηρώντας το ενυδρείο μου είδα έναν άγνωστο οργανισμό σαν σκουλήκια. οποίος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 bristeworms ισως...καλο κανουν κακο δεν κανουν (αναλογα βεβαια με το μεγεθος τους) σαπροφαγοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) Προσεξες αν εχει καποια μικρη λωριδα πισω απο το κεφαλι; Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 2 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ακούς τίποτα τακ τακ το βράδυ; Εμένα στη δεύτερη φωτογραφία μου φαίνεται ο κ....ος από μια γαριδούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2000nos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2013 τακ τακ ακούω. αλλά λωρίδα δεν πρόσεξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Εισαι σιγουρος πως ειναι σκουλικι;Αν μπορεις βαλε μια καλυτερη φωτογραφια. Ο Νικος υποπτευεται γαριδα Mantis γι'αυτο σε ρωτησε αν ακους τακ-τακ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος