Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ανοιχτε και ένα θεμα να μπορούμε να πούμε ποιος κανει περισσότερο διαφήμιση Παρόλο που σου έγιναν συστάσεις απ όλους μας για τον εριστικό τρόπο συμπεριφοράς σου, δεν έλαβες υπ όψιν σου ούτε τον Θανάση ούτε το σύνολο της συντονιστική ομάδας. Έχεις 5 μέρες απαγόρευση εισόδου στο ΑΖ μήπως και μπορέσεις να σκεφτείς κάποια πράγματα για την συμπεριφορά σου γενικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) Παντως φωτιστικο χωρις ντιζες ρε παιδια πρωτη φορα το ακουω,ετσι για να σπαμαρω στο θεμα για τα σπαμ :hysterical: Εδω πριν κανα μηνα πηρα ενα πλυντηριο,και ειχε μεσα ντιζες,και το εχω κανει κρεμαστο :lmao: Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Λουκα φυσικα και δεν παρεξηγιεμαι Χαίρομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το θεμα θα το παω πολυυυυυυυυυυυυυυυ μακρια!!!! Aiolos good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Αν το ηξερα θα αγοραζα μονο τις ντιζες και θα μου εβγαινε κοτσανι η φαση αφου θα εμενα με τα μεταλλα.και αν τις αγοραζα μονος μου δεν θα εδινα 27 ευρω για 4 συρματα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το θεμα θα το παω πολυυυυυυυυυυυυυυυ μακρια!!!! Aiolos good job Δηλαδή Στράτο το βλέπεις σαν έναν σπαπ διαγωνισμό;;; Έφαγα καυτερή πιπεριά και με πείραξε στο έντερο… πάντως η ζοχάδες καλά κρατούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Παντως φωτιστικο χωρις ντιζες ρε παιδια πρωτη φορα το ακουω,ετσι για να σπαμαρω στο θεμα για τα σπαμ :hysterical: Εδω πριν κανα μηνα πηρα ενα πλυντηριο,και ειχε μεσα ντιζες,και το εχω κανει κρεμαστο :lmao: Βγάλε μια φώτο να δούμε ρε.... . Δεν έχω ξαναδεί κρεμαστό πλυντήριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #33 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το θεμα θα το παω πολυυυυυυυυυυυυυυυ μακρια!!!! Aiolos good job Για σένα το έκανα βρε !!!! μπας και γλυτώσουμε τα σπαμ στα άλλα θέματα..... (και για μένα εδώ που τα λέμε!!!) :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Βγάλε μια φώτο να δούμε ρε.... . Δεν έχω ξαναδεί κρεμαστό πλυντήριο! Ειναι πολυ ψηλα,δε θα φαινεται τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #35 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ξεχάσαμε και τον άλλον σπάμερ... τον Κλαζ.... άλλος και τούτος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Εγω σπαμερ ρε; Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Πιο ευκολο το παρκουρ ειναι για μενα απο το σπαμ. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 2 Ιανουαρίου 2013 #37 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν μιλάω γιατί θα θεωρηθεί σπαμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #38 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ειναι πολυ ψηλα,δε θα φαινεται τιποτα Ηθελες να μεγιστοποιήσεις την κάλυψη από κάτω; Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #39 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Κωστικας ο παρκουριστας ωχ Παναγια μου...αχχχαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #40 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Χαχαχαχα αχαχαχα αχαχαχχχχαα Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #41 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Εγω σπαμερ ρε; Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Πιο ευκολο το παρκουρ ειναι για μενα απο το σπαμ. Mobile klaz speaking... εσύ εσύ !!! και ειδικά τώρα τελευταία με το ημίγλυκο στο ένα χέρι του δίνεις και καταλαβαίνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #42 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Kατι σχετικο,αφιερωμενο σ'ενα φιλο μου,κι ελπιζω να καταλαβει πως καποιες φορες,πραγματικα αξιζει να την απολαμβανεις!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #43 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Το δοκιμασες....λογικο δεν ειναι να παραμιλαω; Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #44 Share 2 Ιανουαρίου 2013 μια χαρά ήταν !!! πότε θα ξανάρθω να σου ρυθμίσω τον Υπερίωνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #45 Share 2 Ιανουαρίου 2013 χικ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #46 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #47 Share 2 Ιανουαρίου 2013 δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ποιούμε πολύ... ήταν ώρα που έπρεπε και οι δυο να πάρουμε τα χάπια μας..... είναι η ηλικία τέτοια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #48 Share 2 Ιανουαρίου 2013 μια χαρά ήταν !!! πότε θα ξανάρθω να σου ρυθμίσω τον Υπερίωνα? παλιο μεντιουμ.......ανοιξα νεα ερωτηση μεσα στο φωτιστικο.....χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #49 Share 2 Ιανουαρίου 2013 δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ποιούμε πολύ... ήταν ώρα που έπρεπε και οι δυο να πάρουμε τα χάπια μας..... είναι η ηλικία τέτοια !!! Τα θελει ο κ$%@ς σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #50 Share 2 Ιανουαρίου 2013 παλιο μεντιουμ.......ανοιξα νεα ερωτηση μεσα στο φωτιστικο.....χεχε Διαγραψτε το σπαμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος