Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο μεγαλύτερος spammer στο ΑΖ? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Μετα απο σενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 εγώ δεν "πιάνομαι" !!! χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως είμαι ο λιγότερος… με περνούν με διαφορά εσύ ο Δίας ο geosid και άλλοι πολλοί…. χαχαχαχαχα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Spamer εγω;;;;; Μονο ετσι δεν εχω χαρακτηριστει μεχρι τωρα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Τον Δία δεν τον φτάνει κανένας... κακά τα ψέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ασχέτως με το ποιος θα πάρει τη πρωτιά είναι και πολύ κουραστικό κυρίως για κάποιον που μπαίνει για λίγο στο φόρουμ, και βλέπω ότι έχει ξεφύγει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Spamer εγω;;;;; Μονο ετσι δεν εχω χαρακτηριστει μεχρι τωρα!!!!!! Γιατί βρε... και αυτό τίτλος είναι !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) O Διας έχει 23 000 φέυγα δημοσιεύσεις!Είπαμε έχει εμπειρία αλλά........ Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ετσι ρε;;; Καλαααααα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) Spamer εγω;;;;; Μονο ετσι δεν εχω χαρακτηριστει μεχρι τωρα!!!!!! Δεν σε έχω για παρεξηγιάρη οπότε πιστεύω να μην παρξηγηθείς! Πάντως πρέπει να σου αναγνωρίσω ότι σπαμάρεις πετυχημένα και αν μπορεί να ειπωθεί, σχετικά με το θέμα κάθε φορά! Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #12 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ναι ... 18.000 φωτογραφίες βίντεο και τραγούδια και 3.000 σπαμ :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Γιατί βρε... και αυτό τίτλος είναι !!! χα χα χα Εχω αποδειξει περιτρανα οτι δεν ειμαι των τιτλων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ασχέτως με το ποιος θα πάρει τη πρωτιά είναι και πολύ κουραστικό κυρίως για κάποιον που μπαίνει για λίγο στο φόρουμ, και βλέπω ότι έχει ξεφύγει το θέμα. Δίκιο έχεις… έναν χαβαλέ πάμε να κάνουμε… μη το βλέπετε στραβά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν το βλέπω στραβά, σε τέτοια θέματα εννοείτε πως θα γίνεται χαβαλές εγώ λέω για τα ενυδρειακά. Αν τώρα ενοχλεί μόνο εμένα τότε ίσως έχω και άδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Στράτο αυτός ο τίτλος σου έλλειπε Ο Στράτος είναι φαινόμενων και βαδίζει εκτός των νόμων της λογικής Αίολε όταν ανοίξεις θέμα με τίτλο ‘’ το μέλος με τα λιγότερα σπαμ’’ ξέρεις ποιος θα βγει πρώτος;;; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Σε όλα χρειάζονται ένα μέτρο… και το spam σπάει τον πάγο… ας είμαστε σοβαροί εκεί που πρέπει και ας κάνουμε χαβαλέ όταν πρέπει… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 2 Ιανουαρίου 2013 …και για μένα προσωπικά το εορταστικό οράριο τελειώνει εδώ…. Καλή μας συνέχεια…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει ρε παιδιά! Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε χαλάσει κάποιο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Να μιλήσω για μένα μόνο Τώρα που άλλαξε η χρονια αλλάξανε και λιγάκι τα μυαλά μου Έχω μπει ήδη στη φάση όπου ελάττωνω αισθητά τα ποσταρισματος μου .... Οπότε ένας σπαμερ λιγότερος παίδες Ανοιχτε και ένα θεμα να μπορούμε να πούμε ποιος κανει περισσότερο διαφήμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 2 Ιανουαρίου 2013 …και για μένα προσωπικά το εορταστικό οράριο τελειώνει εδώ…. Καλή μας συνέχεια…. ειπε ο king spammer των εορτων και χαθηκε μεσα στην ομιχλη καλπαζοντας με το καταλευκο αλογο του...... :rasp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Λουκα φυσικα και δεν παρεξηγιεμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Παίδες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Ιανουαρίου 2013 #24 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ Αρκεί να κρατάμε το μέτρο και να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους αναγνώστες. Αν φύγουν τα σπαπ και το χιούμορ από το ΑΖ τότε θα γίνει μια στείρα γκρίζα εγκυκλοπαίδεια γνώσεων χωρίς χαρακτήρα, για εμένα μετά θα είναι νεκρές γραμμές γνώσεων κάτι που θα με κουράζει και θα με κάνει να χαθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιανουαρίου 2013 #25 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ωραια το εθεσες χρηστο!συμφωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος