thanashs 2 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά εύχομαι καλή χρόνια σε όλους σας και το νέο έτος να φέρει χαρά ευτυχεια και υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας..... Παιδιά τα λαμπιντο που εχω είναι ένα αρσενικό και 1 θυλικο...το ξέρω δεν είναι καλή αναλογία είχα 5-6 ψάρια στο σύνολο και μ βγήκε μόνο μια θυλικια...τέλος πάντων η ερώτηση μου είναι ότι τα ψάρια είναι κατακιτρινα χωρίς ίχνος μαύρου πάνω τους εκτός του αρσενικού που στα πτερύγια κάτω από το κεφάλι ίσα που μαυριζουν στις άκρες τους....και τα μικρα τους πάλι είναι έτσι κατακιτρινα....είναι ράτσα αυτή ή είναι υβρίδια??? Και αν είναι υβρίδια γίνεται να ζευγαρώνουν???? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..... Καλή χρόνια να έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ποια ακριβως labido εχεις φιλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 2 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω τα caereulus Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 2 Ιανουαρίου 2013 Author #4 Share 2 Ιανουαρίου 2013 http://www.google.gr/search?hl=el&tbo=d&site=webhp&tbm=isch&source=hp&q=labidochromis+with+not+black&oq=&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.41l3.0.0.0.6971.2.0.0.2.2.0.0.0..0.0...0.0...1ac.&biw=320&bih=455&sei=yDDkUOvwGYSZ0QXO0oGABQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι απαραιτητο να εχουν μαυρο! συνηθως τα αρσενικα θα εχουν πιο εντονες μαυρες γραμμες αλλα τιποτα δεν ειναι κανονας! ανεβασε και φωτο απο τα ψαρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 3 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 3 Ιανουαρίου 2013 σορρυ δεν εχω πως να τα βγαλω φωτο...το κινητο μου δεν βγαζει καθαρες φωτογραφιες.... αλλα ειναι σαν αυτα απο τη φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2013 δυστυχως τοτε Θαναση δεν μπορω να σου τιποτα αλλο περα απο το οτι τιποτα δεν ειναι κανονας στην αφρικη! μην περιμενεις οτι ψαρι βλεπεις βλεπεις στο ιντερνετ, να το δεις ακριβως ετσι και στο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος