dimitris76 1 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Τα angelfish δεν θεωρουντε και οι καλυτεροι συγκατοικοι σε reef...Παρ ολα αυτα ειναι πολυ ομορφα τα ατιμα...Θα ηθελα να ακουσω γνωμες και εμπειριες. θετικες ή αρνητικες με σκοπο να παρω μια αποφαση αν θα παρω καποιο... Επισης θα με βοηθουσε στην τελικη μου αποφαση να μου πειτε ποιο ειδος ειχατε, σε ποσα λιτρα και με τι κοραλια...Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2013 πανεμορφα ζωα,εκπληκτικη συμπεριφορα,αν δεν εχεις κοραλια μπορεις να πειραματιστεις με μερικα απο δαυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 1 Ιανουαρίου 2013 Author #3 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Εχω μερικα κοραλακια και σκοπευω να βαλω κι αλλα γιαυτο και θα ηθελα γνωμες η τυχον εμπειριες απο συνυπαρξη angelfish σε reef... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Στο Αμερικα βαζουν οτι αγγελοψαρο γουσταρεις στα reef ενυδρεια τους.Δεν ξερω γιατι το κανουν,αλλα κανουν ζημιες Aν αναφερεσαι στα dwarf αγγελοψαρα,και αυτα ειναι διαολου καλτσα,και σε λιγοτερο απο 150 λιτρα ενυδρειο με μπολικο βραχο,δεν μπαινουν ουτε αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 1 Ιανουαρίου 2013 Author #5 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Οποτε Στρατο λες να μην ρισκαρω στα 110 λιτρα μου ε? Εχει κανεις δοκιμασει καποιο ειδος σ αυτα τα λιτρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Οποτε Στρατο λες να μην ρισκαρω στα 110 λιτρα μου ε? Εχει κανεις δοκιμασει καποιο ειδος σ αυτα τα λιτρα??? Καλυτερα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 1 Ιανουαρίου 2013 συμφωνω και εγω.καλυτερα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 1 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 1 Ιανουαρίου 2013 coralbeauty σε 150 λιτρα νερο lps+sps reef... ολη μερα βοσκει. δεν εχςι φαει ουτεflakes, ουτε pelletsουτε κατεψυγμενη ουτε αρτεμια..15 μερες τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Coral beauty μετα απο 6 μηνες περιπου μου ξεπατωσε οτι ειχα και δεν ειχα.Απο ζωανθους μεχρι σαρκοφυτο Σαν να μην πηρα τοτε το μαθημα,το εβγαλα,και λιγο μετα εβαλα ενα Eibli.Ε....εκει εγινε το ελα να δεις.Του κουτρουλη ο γαμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 1 Ιανουαρίου 2013 εδω αλλοι ακομα και απο φλογες....την εχουν πατησει ασχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ενα flame angel που ειχα καποτε στα 130 λιτρα δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα οπως λεει ο ΔΙΑΣ το ρισκο παραμενει υψηλο και ποτε δεν ξερεις την αντιδρασει του ψαριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 2 Ιανουαρίου 2013 (edited) ωραια αγγελοψαρακια ειναι και oi melanospilos,ειδικα σαν ζευγαρι ειναι κουκλια και δεν πειραζουν απολυτος τιποτα ποτε! http://www.liveaquar...+341&pcatid=341 ομορφα ειναι και τα bellus και watanabei αλλα ειναι και πιο ακριβα και δεν τα βρισκεις και ευκολα εδω Έγινε επεξεργασία 2 Ιανουαρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 2 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Έχω ένα coral beauty στα 120. Δεν έχει εξοντώσει κανένα κοράλλι ως τώρα, απλά έχει ρίξει κάποιες δαγκωνιές και στην pavona και στα ζωα. Αλλά σε όποιο καινούργιο ψάρι μπήκε μετά από αυτόν, τα τρέλανε στο κυνηγητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grkts 9 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 9 Ιανουαρίου 2013 (edited) τα τελευταια 2 χρονια προσθεσα στο fish-only που ειχα μερικα κοραλια τα αγγελοψαρα που ειχα ηταν ενας Pomacanthus imperator το μεγαλητερο και ο αρχηγος στο ενυδρειο ενας Pomacanthus semicirculatus και ενα Centropyge bicolor οτι μ****α εβαζα (ζοανθους ,ξενια, σαρκοφυτο κλπ) παραδοξος δεν τα πειραζαν ενω σκηρα δεν τα αφηναν σε ησυχια μετα που εχασα τον Pomacanthus imperator δεν αφησαν οι αλλοι δυο τιποτα μονο μανιταρια και το Starburst Polyp δεν εχουν πειραξει ακομα ποτε δεν ξερεις ποτε και πως θα αντιδρασουν αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2013 - grkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 9 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Ρώσσικη ρουλέτα. Εγώ δεν θα ρίσκαρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 9 Ιανουαρίου 2013 Είχα ένα Centropyge eibli σε reef αρκετούς μήνες και δεν μου πείραζε απολύτως τίποτα, αναγκάστηκα να το δώσω γιατί κυνηγούσε ένα Moorish που είχα πάρει και μόλις μπήκε σε άλλο reef το ρήμαξε, μόλις το έμαθα έμεινα κόκκαλο, ένα flame που έχω εδώ και ένα χρόνο παναγία, τα Angelfish είναι όντως ρώσικη ρουλέτα όπως γράφει και ο φίλος μου ο Θωμάς, δεν θα σου πρότεινα ούτε εγώ να πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος