Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Τι έπαθες…κέρδισες το φλουρί στην βασιλόπιτα??? Πρωτη φορα στη ζωη μου μεχρι τωρα Και περασε κι αυτο το πιασιμο που ειχα απο την Τριτη επιτελους χαχαχχααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Απιστευτο..και εγω κερδισα για 2 η φορα στη ζωη μου το φλουρι εχθες!!! Καλα παμε.!!! :wootwoot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 1 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 1 Ιανουαρίου 2013 αν σας πω οτι το κερδισα και εγω θα με πιστεψετε?? :bigemo_harabe_net-111: στραταρε στο ειπα πως θα περασει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 Author #29 Share 1 Ιανουαρίου 2013 αν σας πω οτι το κερδισα και εγω θα με πιστεψετε?? :bigemo_harabe_net-111: στραταρε στο ειπα πως θα περασει...... Ναι φιλε.Τωρα μπορω να κοιμαμαι ανετα ΚΑΙ ανασκελα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος