idealtraxer 1 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Το ονομά μου είναι Γιώργος και έχω στην κατοχή μου ένα ενυδρείο 180 ltr το οποίο θα στηθεί με θαλασσινό νερό. Είχα δημιουργήσει λογαριασμό και πριν λίγο καιρό, με το ίδιο όνομα χρήστη αλλα ο λογαριασμός μου διαγράφηκε ξαφνικά. Μήπως θα μπορούσε κάποιος απο τους υπεύθυνους του forum, να με ενημερώσει για το λόγο που συναίβει κατι τέτοιο? Γνωρίζω οτι έχετε το δικαίωμα για διαγραφή χωρίς προειδοποίηση, απλά θα ήθελα να μάθω, αν σας είναι εύκολο, αν οφείλετε σε κάποιο λάθος δικό μου. ευχαριστώ.. Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2013 - idealtraxer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 1 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σου Γιώργο και καλωσόρισες στο Aquazone! Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς τι μπορεί να συνέβη και διεγράφη το προφίλ σου χωρίς προειδοποίηση και το ερευνούμε και εμείς σαν συντονιστική ομάδα. Συγνώμη για τις δυσκολίες σου αλλά ο θαλασσινός τομέας του ΑΖ είμαι σίγουρος οτι θα σε αποζημιώσει. Καλή χρονιά και καλή διαμονή στο απόλυτο ενυδρειακό πόρταλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Πρόκειται για λάθος και σε πήρα εγώ παραμάζωμα γιατί συνέπεσε η εγγραφή σου με διάφορους spammer. Και εσύ ρε παιδάκι μου είχες νομό Αιτωλοακαρνανίας όπως όλοι οι spammer !!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 1 Ιανουαρίου 2013 #4 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Κύριε Γενικέ είσαι πιο γρήγορος και από την σκιά σου.... Μόλις αναφέραμε το πρόβλημα είχες είδη απαντήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Κύριε Γενικέ είσαι πιο γρήγορος και από την σκιά σου.... Μόλις αναφέραμε το πρόβλημα είχες είδη απαντήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Στράτο είσαι μεγάλο τέρας !!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
idealtraxer 1 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Πάλι καλά δηλαδή που τώρα έβαλα νομό αττικής! ελπίζω τώρα να μην κινδυνέυω :death: :death: χαχαχα Το ξέρω alexpsycho. Ήδη μέσα απο το θέμα Απορίες Σχετικά Με Το Ξεκίνημα Θαλασσινόυ Ενυδρείου. που δημιούργησα, με βοηθήσανε πολύ όλα τα παιδιά, απαντώντας σε όλα μου τα ερωτήματα! το μόνο που χάνω, είναι το δικαίωμα ψήφου που είχα.. aiolos, ελπίζω να μην έχεις κάτι μαζί μου..peace αδερφέ !! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Όχι ρε συ τι είναι αυτά που λες... γιατί να έχω προσωπικά μαζί σου !!! .... εδώ δεν έχω με τον Δια που μου την "μπαίνει" συνέχεια !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Έλα σε επικοινωνία με τον διαχειριστή ΤΑΝ μήπως και είναι εφικτό να διορθωθεί η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Όχι ρε συ τι είναι αυτά που λες... γιατί να έχω προσωπικά μαζί σου !!! .... εδώ δεν έχω με τον Δια που μου την "μπαίνει" συνέχεια !!! χα χα χα Οnly for your own good.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Έλα σε επικοινωνία με τον διαχειριστή ΤΑΝ μήπως και είναι εφικτό να διορθωθεί η κατάσταση. Ωραίος ο Aiolos!! Κάνει πρώτα την πατάτα και μετά λέει ο ΤΑΝ να το διορθώσει! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 1 Ιανουαρίου 2013 χε χε τι να κάνεις... τέτοια "μαγειρέματα" δεν μπορω να τα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 1 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Καλώς όρισες “ξανά” στο aquazone παλιέ φίλε και καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramsis68 1 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Καλως ήλθες στην παρέα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Καλως ηρθες και καλη διαμονη! Καλη χρονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 2 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 2 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Καλώς όρισες Γιώργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 2 Ιανουαρίου 2013 καλώς ήρθες!! καλη χρονια και καλογεμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts