Jump to content

Νεα Χρονια Με Αλλαγη Ψαροσυνθεσης!

Recommended Posts

οκ οποτε πρωτος μου στοχος ειναι να δωσω τα 2 jack dempsey που εχω και τα αγγελοψαρα και μετα βαζω επι ταπητος το θεμα της διακοσμησης!

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν φύγουν τα ψάρια θα πεθάνει και η βιολογία και θα πρέπει να το ξαναστρωσεις-ξαναστρωσεις απο την αρχή, αυτό θα κανείς;

Βγάλε και μια γενική φωτό να το δούμε

δηλαδη καλυτερα λες να το διακοσμησω πρωτα,να βαλω τα firemouth μεσα και μετα να βγαλω τα υπολοιπα ψαρια?

καλο θα ηταν να μεινουν π.χ. τα αγγελοψαρα μεχρι να ερθουν οι καινουριοι κάτοικοι, αλλιως θα πρεπει να ταιζεις ενα αδειο ενυδρειο απλα για να διατηρηθεί η βιολογια!

επισης νομιζω οτι σε παιρνει να πας πιο πανω τις κοντρες απο εκει και να γεμισεις το ενυδρειο! τσαμπα μενει ανεκμετάλλευτος χωρος! ποιες οι διασταεις του ενυδριεου και τι παχος εχει το τζαμι σου?

οι διαστασεις ειναι 100*45*55 ολο ομως μεχρι πανω! ειναι λιγο δυσκολο να ξεκολλησουν οι κοντρες γιατι οπως θα δεις στις φωτογραφιες οι πισω κοντρες εχουν φτιαχτει ετσι ωστε να ειναι και η λαμπα μεσα,ξεκολλανε τωρα αυτα?

ολα γινονται φιλαρακι! μια φαλτσετα και μια ξυστρα και δεν θα φαινεται τιποτα!! αυτος ο τροπος για τις λαμπες ειναι ξεπερασμενος! προτεινω αφου θα πας για full φυτεμενο να αναβαθμίσεις το ενυδρειο σου! αδικα χανεις σημαντικα εκατοστα υψους!

και τωρα πως καθαριζουμε τα υπολειματα που αφησε η σιλικονη πανω στο τζαμι?

Με ξύδι και με ένα συρματάκι ή ένα σφουγγάρι (πίσω πλευρά) δοκίμασες ?

και τωρα πως καθαριζουμε τα υπολειματα που αφησε η σιλικονη πανω στο τζαμι?

με ξυστρα τζαμιων!

TLS.060023.jpg

λογω των αλλαγων που γινονται στο ενυδρειο μου δεν θα μπορεσω να λειτουργησω το φιλτρο μου για ενα βραδυ,θα εχω προβλημα?

μεγαλο. όλη η βιολογία θα πεθανει και ξανα από την αρχη , γιατι να μην λειτουργήσει?

γιατι οι σωληνες απο το φιλτρο μου περνουσαν μεσα απο τις κοντρες τις οποιες και ξεκολλησα για να τις κολλησω πιο ψηλα.αναγκαστηκα το φιλτρο σταματησε να δουλευει για περιπου 4 ωρες.τωρα εχει μπει παλι σε λειτουργια.

Ενίσχυσε με σκεύασμα έτοιμων βακτηρίων αν έχεις και πρόσεξε 2-3 ημέρες με το τάισμα. Δε νομίζω να έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα. Κάνε και καμιά μέτρηση μετά από αυτά και βλέπεις. :)

ειδη εχω ριξει κιολας! θα κανω μετρησεις το πρωι να δω που βρισκομαστε!

:thumbup: Προσοχή και με το τάισμα.

Αν κανείς οτι είπε ο Δημήτρης δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα .Αλλο 4 ώρες κι άλλο μια νύχτα.

καλησπερα! μολις εκανα μετρησεις και ειναι οι εξης:

Νο2-0

Νο3-25

Ph-8

Nh3/Nh4-0

gh-9

kh10

με την αλλαγη που εγινε στο ενυδρειο κερδισα 40 λιτρα νερου ακομα! οι κοντρες κολληθηκαν τερμα πανω για να γεμισω οσο γινεται περισσοτερο νερο!

η λαμπα βγηκε απο το πισω μερος του ενυδρειου οπου και βρισκοτανε και βιδωθηκε στο επιπλο ακριβως πανω απο το ενυδρειο.

πολυ καλυτερα! μπορει να σε παιρνει να σηκωσεις και αλλο το υψος νερου! τζαμπα τοσο καθαρισμα εριξες? :P

ok μπορει να συμπληρωσω λιγο νερο ακομα! απλα φοβαμαι λιγο και το βαρος γιατι οσο να'ναι εχουμε ανεβει και στα κιλα!

ok μπορει να συμπληρωσω λιγο νερο ακομα! απλα φοβαμαι λιγο και το βαρος γιατι οσο να'ναι εχουμε ανεβει και στα κιλα! :)

Ηθελα να στο γράψω μιας και το έπιπλο είναι φτιαγμένο για άλλη χρήση, αλλά ελπίζω πως θα έχεις κάνει ανάλογη εκτίμιση για το βάρος.

Πάντως η όλη ανακατασκευή δείχνει πολύ καλή. :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - SOTIRIS

το συγκεκριμενο επιπλο σιγουρα ειναι για αλλη χρηση αλλα οταν το πηρα το ηθελα συγκεκριμενα για το ενυδρειο μου! στην αρχη ειχε μονο τα μεσαια ποδαρικα και μολις εγινε η κατασκευη του ενυδρειου τοτε εγω τοποθετησα και ακριανα ποδαρικα μπροστα και πισω! αν καποιος εχει και καμια καλυτερη ιδεα για τη στηριξη του επιπλου,δεκτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...