Jump to content

Προβλημα Με Synodotis

Recommended Posts

καλησπερα εχω ενα ενυδρειο 200λ με αφρικανες malawi και μεσα εχω κ δυο synodotis αρκετα μικρα σε μεγεθος

λογο οτι λειπω για καποιες μερες εστειλα καποιο φιλο σπιτι μ να δει αν ειναι οκ το ενυδρειο κ μου ειπε οτι ο ενας synodotis ειναι ροζ χρωμα στα δυο πλευρες του λες κ του εχει φυγει το δερμα ... δεν μπορουσε ομως να καταλαβαει τι ακριβως γινεται εγω θα το δω τωρα μεθαυριο.... υπαρχει περιπτωση να του εχω επιτεθει τα αλλα ψαρια κ να του εβγαλα το δερμα? η μιπως αλαζει το δερμα η κατι αλλο ? καμια ιδεα κανεις?

Καλό είναι να μπει μια φωτογραφία του ψαριού όταν επιστρέψεις. Τι ψάρια ακριβός έχεις μέσα, μου φαίνετε λίγο δύσκολο να δέχτηκε επίθεση!

Μηπως προσφατα αλλαξες τον βυθο?Αυτα τα ψαρια ,ειναι πολυ ευεσθητα σε αστρωτους βυθους.

οχι δεν εχω πειραξει τπτ. αφρικανες εχω ladido κτλ και ενα μεγαλο πλακοστομο και δυο dynodotis ναι δεν πιστευω να πειραξανε τα αλλα ψαρια αλλα δεν τ οεχω δει κιολας μιπωε του φανικε του φιλου περιεργο γτ δεν τα ειχα ξαναδει ποτε..... τεσπα αυριο θα ξερω....

Ενημέρωσε μας.

παιδια τπτ δεν βρισκο το ψαρι ουτε ολοκληρο ουτε φαγωμενο τπτ..... εκτος κ αν εχει κρυφτει σε καμια τρυπα απο πετρες... τι να πω ειχα δυο τωρα εχω ενα

Θα είναι κριμένο, προσπάθησε να μετακομίσεις καμία πέτρα γιατί αν έχει ψοφήσει θα σου δημιουργήσει πρόβλημα!

Αν το βρείς και ζεί ............ αντιβίωση .

Παιδια τπτ μονο ο ενας κυκλοφορει.. το εχω ξαναπαθει με ενα ψαρακι που βρικα μισο σκελετο δεν υπιρχε τπτ αλλο κ ουτε μισος λιγοτερο ειχε μεινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...