footpo23 1 Ιανουαρίου 2013 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά και καλή χρονιά. Μια ερώτηση. Θέλω να μου πείτε μια καλή και ενδιαφέρουσα ψαροσύνθεση στα 100 λίτρα καθαρά. Έστω να μου προτείνετε κάποια ψάρια να βάλω. Και ασπόνδυλα. Απο κοράλια σκεύτομαι εύκολα πράγματα. Όχι δύσκολα πράγματα για αρχη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 3 Ιανουαρίου 2013 #2 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Αν για αρχή σου είναι εύκολο να ξεχάσεις τα tang , η επιλογές σε μικροψαρα είναι παααρα πολλές. Γνώμη μου. Κλοουνακια Χρομις Γκοπι πολλα συμβατά είδη μετάξι τους. Γαριδα Σαλιγκάρια Ερημιτες. Μια βόλτα στο liveaquaria θα δεις τι σου αρέσει και τι σε περνει για τα λίτρα σου. Ανέβασε και λινκ απο κάτι που σου αρέσει. Αν βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ρωτά πρώτα μην βρεθείς προεκπληξεως. Μην δούμε κανά καρχαρία σε νάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 11 Ιανουαρίου 2013 #3 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Μακρια απο damsei φιλαρακι γιατι μετα θα επιτιθονται στα νεοφερμενα ψαρια σου και θα υπαρχει αναστατωση στο ενυδρειοκοσμο σου. Εγω εχω 3 damsei ασπρομαυρα και σκεφτομαι να τα ξεφορτωθω σιγα - σιγα, ανταλαζοντας τους ή δωριζοντας τα. Προσωπικη γνωμη παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος