Jump to content

Dosing Fluids Κοντά Στο Skimmer

sfedonas

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. 7 του μήνα θα έχω επιτέλους το ati powercone 250is. Έχω το εξής πρόβλημα. Χρόνια δουλεύω χωρίς skimmer αλλά τώρα που μεγάλωσαν τα λίτρα και μπήκαν και sps είπα να το βάλω. Το θέμα μου είναι οτι στο samp με βολεύει να βάλω τα tubes απο τις δοσομετρικές στον ίδιο θάλαμο πού είναι και το skimmer. Θα έχω πρόβλημα? Μπορούν να μπούνε και σε άλλο θάλαμο αλλά θα είναι πάλι πριν το skimmer.

οτι και αν κανεις βαλτα μετα.τελευταια δηλαδη.μετα το σκιμμερ.δεν ειαι κατ το ιδιαιτερο απλως χρειαζεσαι λιγο μεγαλυτερα σωληνακια.

το μετά φαντάζομαι είναι σε άλλο θάλαμο γιατί μετά το σκίμερ στον ίδιο δεν νομίζω να κάνει διαφορά λογο της διάχυσης η μήπως κάνει ? Στο διαμέρισμα της επιστροφής έχω πρόβλημα χώρου γιατί στην πλάτη έχω την βάση απο τα floater που δεν μπορεί να αλλάξει θέση και να φέρω το tube-holder στο μπροστά τζάμι μου κάνει άσχημο πολύ (είμαι περίεργος σε αυτά ) . Λες στο διαμέρισμα του skimmer αλλά μετά απο αυτό να έχω θέμα?

αρκει να μην πεφτουν τα ζουμια πριν η μεσα στον θαλαμο του σκιμμερ.προσφατα και εγω το εμαθα το εμπεδωσα και το αλλαξα.πολλες ομορφιες στον χωρο του σαμπ δεν πολυκοιταμε μωρε.λειτουργικα και σωστα να ειναι και τιποτε αλλο.

αιντε και καλη χρονια να εχουμε.

Έγινε επεξεργασία - klaz

δυστυχώς επιβεβαιώνεις αυτό που πίστευα εξαρχής. Άντε να δούμε πως θα το πατεντάρουμε τώρα :P . Καλή χρονιά να έχεις και σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...