Rythor 30 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Έχω ένα μπουκωμενο ψάρι έχει κλείσει δυο βδομάδες που δεν τρωει..θα θελα να μάθω ποσό καιρο θα κρατήσει τα μικρά στο στόμα και αν χρειάζεται να προσεξω κάτι ιδιαίτερα? rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Υπομονή άλλη μια βδομάδα πάνω κάτω και α δεις μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 30 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Συνήθως τα κρατούν 25 με 28 ημέρες οπότε όπου να ‘ναι θα τα αφήσει. Απ ‘ότι έχω δει το ενυδρείο σου έχει αρκετές πέτρες για να κρυφτούν άρα πιστεύω ότι είσαι οκ και θα επιβιώσουν κάποια από τα μικρά. Τώρα αν θες να τα κρατήσεις όλα πρέπει να απομονώσεις τη θηλύκια σε ενυδρείο γεννηστρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 31 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Συνήθως τα κρατούν 25 με 28 ημέρες οπότε όπου να ‘ναι θα τα αφήσει. Απ ‘ότι έχω δει το ενυδρείο σου έχει αρκετές πέτρες για να κρυφτούν άρα πιστεύω ότι είσαι οκ και θα επιβιώσουν κάποια από τα μικρά. Τώρα αν θες να τα κρατήσεις όλα πρέπει να απομονώσεις τη θηλύκια σε ενυδρείο γεννηστρα . Υπομονή άλλη μια βδομάδα πάνω κάτω και α δεις μικρά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες! Απλα ρωταω επειδη ειναι απο τις πρωτες γεννες τους και δεν ειναι τοσο εμπειρα...από πέτρες είναι σχετικά αρκετές αν και το σημείο κλειδί νομίζω ότι είναι τα ανοίγματα στην πλάτη που δεν μπορούν να χωθουν τα μεγάλα. Τώρα για να πιάσω την θυληκια είναι λίγο απίθανο γιατί είναι και ντροπαλά τα σκασμενα, τον μόνο που βλέπω είναι ο μικρούλης που μου απέμεινε από την πρώτη πρώτη γεννα αλλα και αυτός άρχισε τις ντροπες τις τελευταίες μέρες.. >_> rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 31 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή είχες και άλλη γεννά και επέζησε μόνο ένα? Αυτό δεν είναι καλό. Εάν θέλεις προσωρινά τοποθέτησε λίγες πέτρες μικρότερου μεγέθους στο ενυδρείο ώστε να βρουν καλύτερο καταφύγιο τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 10 Ιανουαρίου 2013 Author #6 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Ήταν η πρώτη πρώτη γεννά της θυληκιας μου και μάλλον έφτυσε τα μικρά πολύ πιο νωρίς από ότι θα πρεπε γιατί ο λεβεντακος που έζησε ήταν σαν ψειρα. Τώρα σε αυτη την γεννα- γιατί γεννησαμε!!!!!!!!!!- έχω κοντά στα 15 μικρά να σουλατσαρουν (που είναι πολύ πιο μεγάλα σε σχέση με τον λεβεντακο μου όταν τον πρώτο είδα) και η μάνα τα προσεχει πολύ! Πάντα δίπλα τους στο μέρος που καθόταν όσο ήταν μπουκωμενη.:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Ιανουαρίου 2013 #7 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο! ριξε καμια φωτό ρε συ να τα δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 10 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Δώσε φώτο στο λαό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 11 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Τάισε μας φώτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 11 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά χθες τα χρειάστηκα μιλάμε.. πάω το βράδυ να τα καμαρωσω και ήταν εξαφανισμένα όλα! Μονο ένα βρήκα και λέω θα τα έφαγαν τα μεγάλα.. :( το πρωί που τα είδα ήταν καμία 8 μικρά και όλο ξεπεταγωνταν κι άλλα από τις πετρες,ηρεμησα! Φώτο θα σας έχω το συντομότερο παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Ιανουαρίου 2013 #11 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Στην αρχή έτσι θα είναι. Μόλις πλησιάζεις αυτά δεν θα τα βλέπεις. Μέχρι να σε συνηθίσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος