AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 πριν 5 μέρες έκανα δώρο έναν μονομάχο στον ξάδερφο μου για τα χριστούγεννα αλλά αυτές τις πέντε μέρες δεν εχεί φάει τίποτα στην αρχή δοκιμάσαμε με σκουλικάκια μετα αφόυ δεν τα έτρωγε έπρεπε να φάμε 2 ώρες οδήγηση για να φτάσουμε στο πετ σοπ η πωλήτρια μας έδωσε bloodworms πελλετ και flakes αλλα τίποτα! δεν κανουν αύτες οι τροφές? είναι λίγο δύσκολο να ξανα πάμε στο πετ. λέτε να ειναι άρρωστος???να μια φώτο πείτε μου αν φένεται ότι κάτι δεν πάει καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν μας δωσεις πληροφοριες του ενυδρειου δυστοιχος δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Όπως είπε ο ράστα χρειαζόμαστε πληροφορίες.Αυτό που βλέπω εγώ ως τώρα είναι: Ένα ταλαιπωρημένο ψάρι, που σίγουρα δεν είναι καλής αναπαραγωγής με λιγάκι κομμένη ουρά. Απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις για να βρούμε τι φταίει: 1 Το ενυδρείο είναι στρωμένο? 2 Έγινε σωστή προσαρμογή στο ψάρι? 3 Έχει κάποιο άλλο σημάδι ή γρήγορη αναπνοή? 4 Σε τι ενυδρείο είναι και με τι συγκατοίκους? 5 Υπάρχει πολύ μεγάλη ροή? 6 Συμπεριφέρεται/Κολυμπάει κανονικά? Αυτά τα ολίγα.... Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Και οπωσδηποτε μετρησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ειναι ενα 15λ με φιλτρο στρωμενο με siporax ενεργο ανθρακα και θερμοστατη και φυτεμενο συγκεκριμενα αυτο http://www.petco.com/product/10313/Aqueon-Mini-Bow-Desktop-Aquarium-Kit.aspx?CoreCat=certona-_-ProductListTopRated_Fish_2-_-Aqueon%20Mini%20Bow%20Desktop%20Aquarium%20Kit-10313 το νερο ειναι μισο απο τα σκαλαρια και φρεσκο επισης βαλαμε βακτηρια καναμε μετρισεις ολα οκ λιγο τα νιτρωδη ανεβασμενα και μετα απο μια μερα βαλαμε μεσα το ψαρι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα προσωπικα το οι μετρησεις ηταν οκ δεν μου λεει κατι αν δεν δω νουμερα..με τι τροπο στρωθικε το ενυδρειο?το οτι βαλατε μισο νερο απο αλλο ενυδρειο δεν σημαινει οτι στρωθικε κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Όπως είπε ο ράστα χρειαζόμαστε πληροφορίες.Αυτό που βλέπω εγώ ως τώρα είναι: Ένα ταλαιπωρημένο ψάρι, που σίγουρα δεν είναι καλής αναπαραγωγής με λιγάκι κομμένη ουρά. Απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις για να βρούμε τι φταίει: 1 Το ενυδρείο είναι στρωμένο? 2 Έγινε σωστή προσαρμογή στο ψάρι? 3 Έχει κάποιο άλλο σημάδι ή γρήγορη αναπνοή? 4 Σε τι ενυδρείο είναι και με τι συγκατοίκους? 5 Υπάρχει πολύ μεγάλη ροή? 6 Συμπεριφέρεται/Κολυμπάει κανονικά? Αυτά τα ολίγα.... Βασίλης το ενυδρειο ειναι στρωμενο καναμε μετρισεις πριν μπει το ψαρι ειναι σε ενα 15λ φυτεμενο μονος του η ροη του φιλτρου δεν θα ελεγα οτι ειναι μεγαλη αλλα ουτε και κανονικη δεν κολυμπαει και πολυ καθετε κριμενος πισω απο τα φυτα το σημαδι που με ανυσηχει ειναι ενα κοκκινο επανω στο κεφαλι αν μπορειτε να το διακρινεται απο την φωτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα προσωπικα το οι μετρησεις ηταν οκ δεν μου λεει κατι αν δεν δω νουμερα..με τι τροπο στρωθικε το ενυδρειο?το οτι βαλατε μισο νερο απο αλλο ενυδρειο δεν σημαινει οτι στρωθικε κιολας. οκ θα ξανακανουμε μετρισεις αν και ειναι λιγο δυσκολο λογο οτι το πετ ειναι μακρια αλλα μαλλον εχουμε σπιτι θα δω ! οχι μονο νερο αλλα και μπολι απο το αλλο ενυδρειο με τα σκαλαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ειναι ενα 15λ με φιλτρο στρωμενο με siporax ενεργο ανθρακα και θερμοστατη και φυτεμενο συγκεκριμενα αυτο http://www.petco.com...ium%20Kit-10313 το νερο ειναι μισο απο τα σκαλαρια και φρεσκο επισης βαλαμε βακτηρια καναμε μετρισεις ολα οκ λιγο τα νιτρωδη ανεβασμενα και μετα απο μια μερα βαλαμε μεσα το ψαρι ! Ειχατε ανεβασμενα νιτρωδη και βαλατε το ψαρι? Περιμενουμε μετρησεις για να δουμε που βρισκετε το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #10 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Ειχατε ανεβασμενα νιτρωδη και βαλατε το ψαρι? Περιμενουμε μετρησεις για να δουμε που βρισκετε το ενυδρειο. δν ηταν και εξωγφρενικα ανεβασμενα αλλα μαλλον καναμε βλακεια δεν θελαμε να τον αφησουμε στην μικρη πλαστικη γυαλα .! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Τα νιτρωδη ειναι και αυτα τοξικα σαν την αμμωνια.Η ενδειξη οτι ειχατε νιτρωδη σημαινει οτι το ενυδρειο ειναι αστρωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #12 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 η κομμενη ουρα πρεπει να προηλθε επειδη μερικα παιδια στο καταστημα "παιζουν" με τους μονομαχους τους βαζουν μαζι για να μαλωνουν ! εγω διαλεξα τον συγκεκριμενο επειδη βρισκοταν σε θολο νερο και ηθελα να τον σωσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Τα νιτρώδη νομίζω μπορούν να εξηγήσουν και την αλλοιωμένη ουρά... Από τις φωτο δεν μπορω να διακρινω κατι Ααα και αν στο πετσοπαδικο σου κανουν μετρησεις με χαρτακια μπορει να βγαζει πολυ αλλοιμωνε αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #14 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Τα νιτρωδη ειναι και αυτα τοξικα σαν την αμμωνια.Η ενδειξη οτι ειχατε νιτρωδη σημαινει οτι το ενυδρειο ειναι αστρωτο! γινετε να βαλουμε τον μονομαχο με τα σκαλαρια μεχρι να στρωση καλα το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 η κομμενη ουρα πρεπει να προηλθε επειδη μερικα παιδια στο καταστημα "παιζουν" με τους μονομαχους τους βαζουν μαζι για να μαλωνουν ! εγω διαλεξα τον συγκεκριμενο επειδη βρισκοταν σε θολο νερο και ηθελα να τον σωσω ! εγώ στην θεση σου δεν θα ξαναπατουσα σε εκεινο το καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 γινετε να βαλουμε τον μονομαχο με τα σκαλαρια μεχρι να στρωση καλα το ενυδρειο? Οχι δεν γινετε γιατι θα γινει χαμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #17 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Τα νιτρώδη νομίζω μπορούν να εξηγήσουν και την αλλοιωμένη ουρά... Από τις φωτο δεν μπορω να διακρινω κατι Ααα και αν στο πετσοπαδικο σου κανουν μετρησεις με χαρτακια μπορει να βγαζει πολυ αλλοιμωνε αποτελεσματα ετσι ηταν η ουρα του αλλοιωμενη οταν τον πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #18 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Οχι δεν γινετε γιατι θα γινει χαμος! μπορεις να μου πεις τι να κανω>? να βρω καποιον που εχει στρωμενο ενυδρειο με αναλογους συγκατοικους? να βαλω τον μονομαχο σε μια γυαλα μεχρι να στρωθει? εχω μετρησεις αλλα τις χαρτινες και απο τι μου ειπε ο φιλος πιο πανω ειναι οτι να ναι να ξανακανω μετρισεις με αυτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #19 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 εγώ στην θεση σου δεν θα ξαναπατουσα σε εκεινο το καταστημα το καταστημα ειναι αλυσιδα και ειναι τεραστιο σε πληροφορω φροντιζουν πολυ τα ψαρια τους εκτος απο τους μονομαχους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 30 Δεκεμβρίου 2012 #20 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 (edited) και μονο που ανεφερες οτι τα παιδια στο καταστημα βαζουν τους μονομαχους να μαλωνουν αυτο για μενα ειναι ο λογος να μην περασω το κατωφλι του μαγαζιου ποτε ξανα,το οτι ειναι αλυσιδα και μεγαλο δεν λεει τιποτα ισα ισα που απο αυτα τα μαγαζια ξεκινανε μυρια οσα! Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2012 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #21 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 και μονο που ανεφερες οτι τα παιδια στο καταστημα βαζουν τους μονομαχους να μαλωνουν αυτο για μενα ειναι ο λογος να μην περασω το κατωφλι του μαγαζιου ποτε ξανα,το οτι ειναι αλυσιδα και μεγαλο δεν λεει τιποτα ισα ισα που απο αυτα τα μαγαζια ξεκινανε μυρια οσα! δεν καταλαβες παιδια που επισκεπτονται το καταστημα οχι οι ιδιοι οι υπαλληλοι 2 φορες εχω παει ολο και ολο(δεν ειναι στην ελλαδα) αλλα ο ξαδερφος μου που πηγαινει συνεχεια του εχει τυχη να δει εφηβους να το κανουν αυτο για πλακα τους σταματησε αλλα αυτο γινεται συνεχει και οι υπαλληλοι δεν πολυ ενδιαφεροντε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 30 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ακομα χειροτερο αυτο με τους πελατες που αναφερεις!επαληθευεται αυτο που ειπα για τις αλυσιδες και δυστυχως και εδω στην ελλαδα μια απο τα ιδια!βασικα για το ψαρακι πρεπει να κανεις μετρησεις να δεις που βαδιζεις οτι ειπαν και τα παιδια πιο πανω,ειναι κριμα να παθει κατι ψυχη ειναι και αυτο.διαβαζω οτι μενεις θεσσαλονικη εχει αρκετα μαγαζια εκει νομιζω για να προμηθευτεις τα απαραιτητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #23 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ακομα χειροτερο αυτο με τους πελατες που αναφερεις!επαληθευεται αυτο που ειπα για τις αλυσιδες και δυστυχως και εδω στην ελλαδα μια απο τα ιδια!βασικα για το ψαρακι πρεπει να κανεις μετρησεις να δεις που βαδιζεις οτι ειπαν και τα παιδια πιο πανω,ειναι κριμα να παθει κατι ψυχη ειναι και αυτο.διαβαζω οτι μενεις θεσσαλονικη εχει αρκετα μαγαζια εκει νομιζω για να προμηθευτεις τα απαραιτητα! ναι τα ιδια χαλια ειναι οι μονομαχοι ειναι παντου καταδικασμενοι μην μιλησω για ενα σουπερ μαρκετ που πηγα εχθες και πουλουσαν ψαρια ολα νεκρα σε στιβες ακομα και πανακριβα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν που οι μονομαχοι ηταν ολοι νεκροι πηραμε τα ποτηρακια και τα πηγαμε στο ταμειο ρωτησαμε γιατι ειναι ολοι νεκροι αλλα φυσικα εκει ειναι συπερ μαρκετ και δεν εχουν ιδεα για την φροντιδα τον ψαριων οχι οτι η πετσοπαδες ξερουν πολλα αλλα !!! δυστηχος δεν ειμαι θεσσαλονικη βρισκομαι στο εξωτερικο για τις γιορτες ο ξαδερφος μου σιγουρα θα ξερει καλα ενα πιο κοντινο πετ σοπ δεν μπορει να μην υπαρχει γιατι αλλες 2 ωρες δεν θα τις φαμε για 2 3 πραγματα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που σου είπα είναι ότι πρέπει να κάνεις όπως και δήποτε μετρήσεις αλλα τα χαρτακια δεν ειναι αξιοπιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #25 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 (edited) μετρισεις !! nh4nh3 1 ph 7,2 gh 7 kh 6 no2 3 no3 19 μετραω σε χαρτινα οποτε δεν μπορει να ειναι και σωστες , θα παρω αλλες μετρισεις συντομα Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2012 - AngelinaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος