KLMT 1 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Βανζηνη στο αυτοκινητο του πατερα μ κα8ωσ εγω ειμαι 16.η φυση 8α μ προσφερει το καλητερο τοπιο αλλα δν 3ερω που πρεπει να ψαξω?λογικα σε ποταμια και ετσι αλλα στν αθηνα δν 3ερω κατα ποσο ειναι ευηκτο αυτο.επιδη ειμαι τελειοσ ασχετοσ το κεζαπ π ανεφερεσ τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Το κεζαπ ειναι καυστικο υγρο καθαρισμου και θελει προσοχη μην σε καψει.οπουδηποτε κοντα στη φυση.δεν χρειαζεται να κανεις πολλα χιλιομετρα για να βρεθεις σε ποταμια κλπ. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 1 Ιανουαρίου 2013 Author #28 Share 1 Ιανουαρίου 2013 διαβασα οτι μπορω να χρησιμοποιεισω και ξυδι.δλδ να ρι3ω ξθδι στην πετρα και αν αφρισει ειναι αζβεστολιφικη και αρα ακαταληλη για το ενυδρειο.ισχυει κτ τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Η μεθοδος με το ξυδι δεν ειναι πολυ αξιοπιστη.Το κεζαπ που λεει ο κλαζ ειναι το ακουαφορτε,το οποιο το ριχνεις πανω στην πετρα και αν αφρισει τοτε ειναι ασβεστολυθικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 1 Ιανουαρίου 2013 Author #30 Share 1 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ και απο 3υλα?διαβασα οτι δν ειναι και το καλητερο πραγμα και κριβρι κυνδινουσ.εσεισ τι λετε?πιων δεντρον ενδικνιεται η χρηση των κλαδιων του σε ενυδρειο?μπορω να τα κοψω απο το δεντρο και μετα να τα απο3ιρανο η πρεπει να ειναι οπο3υραμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν πολλα ποστ εδω μεσα που απαντουνε τις συγκεκριμενες ερωτησεις σου.κανε αναζητηση. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 1 Ιανουαρίου 2013 Author #32 Share 1 Ιανουαρίου 2013 ναι τα εχω διαβασει!το μονο για το οποιο δν ειμαι σιγουροσ ειναι τα καταληλα ειδη δεντρων γτ εχω διαβασει για πουρναρια για ηθλα απο καστανια,πλατανο αμπελη κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 1 Ιανουαρίου 2013 Επισης υπαρχουν ποστ που γραφουν για τα καταλληλα ξυλα.μην βιαζεσαι.βρες τα και διαβασε με υπομονη. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 1 Ιανουαρίου 2013 Author #34 Share 1 Ιανουαρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81857&hl=&fromsearch=1 ριξτε μια ματια εδω και βοη8ιστε αν μπορειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Χρηματα αλλα δεν χρειαζεται να ριξεις για το ακουασκειπινγκ.σου τα δινει απλοχερα η ελληνικη φυση.απο τη φυση επισης μπορεις να αντιγραψεις ιδεες για το στησιμο του ενυδρειου σου.θα χρειαστεις,βενζινη στο αυτοκινητο,σακουλες,κεζαπ για να τσεκαρεις σκληροτητες σε πετρες,βουρτσακι σκληρο για να καθαριζεις τις πετρες απο βρωμιες-λασπες πριν χρησιμοποιησεις το κεζαπ στις πετρες,φωτογραφικη για να θυμασαι το σετ απ που ειδες και σου αρεσε και φυσικα ορεξη να ασχοληθεις με ολα αυτα. Mobile klaz speaking... Και διάβασμα… Και υπομονή…. Και φαντασία…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 2 Ιανουαρίου 2013 Author #36 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω παιδια.σμρμαζεψα κτ ξυλα βεανιδιασ και εχω αρχισει την διαδικασια για να τα κανω καταληλα για ενυδρειο 8α τα βρασω αρκετεσ φορεσ 8α τα βαλω στν φουρνο και 8α τα 3εφουλισω και μετα 8α τα αφεισω για κανα μηνα στο νερο.μεσα στο νερο πρεπει να βαλω και αλατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambretta 7 Ιανουαρίου 2013 #37 Share 7 Ιανουαρίου 2013 ωραίο κι ενδιαφέρων θέμα (τουλάχιστον για εμάς τους αρχάριους) αλλά καλέ μου φίλε, λίγο προσοχή στην ορθογραφία... μας βγήκαν τα μάτια μια λύση ίσως θα ήταν το κείμενο να γράφεται στο word πρωτα με κάποιο λεξικό και μετα να γίνεται copy paste εδώ μέσα. λαθάκια όλοι κάνουμε. Άψογα μιλούν και γράφουν ελάχιστοι. Ας γράφουμε τουλάχιστον καλά... το φόρουμ λειτουργεί όχι μόνο σαν καθημερινό chat αλλά και σαν πηγή πληροφοριών για τους περισσότερους. Αρα δεν συμμετέχουν μονο τα άτομα που λαμβανουν μέρος στη συζήτηση την εκάστοτε χρονική στιγμή μα και οι μελλοντικοί αναγνώστες. Ας κρατήσουμε αυτα τα θεματα που όλα μαζί θα αποτελέσουν μια "εγκυκλοπαίδεια" για όλους, σε ένα επίπεδο ανάλογο της γενικότερης ποιότητας του φόρουμ Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Εξάλλου δεν έχω κάποια πρόθεση να θίξω προσωπικά κάποιον Συγχαρητήρια κατα τ άλλα για το πολύ όμορφο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 7 Ιανουαρίου 2013 Author #38 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μ καμια παρεξήγηςη γραφω ετςι καθως δεν δινω ςυμαςια ςτην ορθογραφια αλλα ςτο τι θελω να πω ουτως η αλος νομιζω καταλαβαινει ο καθενας τι θελω να πω! Παντα φιλικα Δημητρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2013 #39 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μ καμια παρεξήγηςη γραφω ετςι καθως δεν δινω ςυμαςια ςτην ορθογραφια αλλα ςτο τι θελω να πω ουτως η αλος νομιζω καταλαβαινει ο καθενας τι θελω να πω! Παντα φιλικα Δημητρης Εξακολουθω να μη καταλαβαινω για ποιο λογο γραφεις ετσι? Δεν μπορεις να γραψεις κανονικα?Γιατι χρεισημοποιεις αυτα τα ς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 7 Ιανουαρίου 2013 Author #40 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Απο ςυνυθεια φιλε μ ςυνηθως γραφω γκρικλης(παροτι ξερω οτι αλοιονει τν γλωσσα και μπλα μπλα) κ γιαυτο δν δινω ςυμαςια ςτν ορθογραφια κ γραφω ςυντομογραφιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Ιανουαρίου 2013 #41 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Συνονόματε , και εγώ δεν δίνω μεγάλη σημασία στην ορθογραφία αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να διαβάσω αυτά που γράφεις. Ειδικά αν χρειάζομαι μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω για να διαβάσω το ςυμαςια. (Το οποίο το αναγνωρίζει και ο ορθογραφικός έλεγχος του firefox ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambretta 7 Ιανουαρίου 2013 #42 Share 7 Ιανουαρίου 2013 (edited) Μα νομίζω πως το ελληνικό τελικό σίγμα βρίσκεται στο W στο πληκτρολόγιο Δεν ειναι ντροπή να μην ξέρει κάποιος καλή ορθογραφία, άλλωστε το πιο βασικό ειναι η παρέα με το κοινό μας χόμπι και οχι να έχουμε άτομα που έχουν πτυχίο ελληνικής φιλολογίας Αλλα κανε μια προσπάθεια απλά Αν κάποια λέξη δεν σου κάθεται καλα ξαναπροπαθησε Εμένα δεν μου φαίνεται για ελληνική μεταφορά των greeklish να για άτομο που προσπαθεί απο την άλλη να γράψει κάτι σωστό Πχ χρησιμοποιείς διφθογγους. Αλλα ειναι λάθος. Αυτο σημαίνει ότι προσπαθείς να βγει κάτι σωστό. Απλά πρέπει να το προσπαθήσεις πιο πολυ Νομίζω κάποιος μοτζιλα η εξπλόρερ έχει λεξικό ακομη κι αν γράφεις σε φόρουμ κλπ. Ξέρει κάποιος πως μπορεί να το ενεργοποιήσει ο φίλος μας; Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2013 - Lambretta Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 8 Ιανουαρίου 2013 Author #43 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Οκ παιδια θα δινω συμασια κ ςτην ορθογραφια παροτι ειναι ςαν να γραφω διαγωνισμα στην γλωσσα χωρα για το λεξικο χρισημοποιω το χρομ απο υπολογιστη κ συνηθωσ μπαινω απο κινητο:-P(τωρα δν μπορειτε να πειτε δεν εκανα κανενα λαθος!μπραβο μου!:-P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2013 #44 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα δεν μιλαω για ορθογραφικα λαθη και εγω ο ιδιος κανω αλλα ετσι οπως γραφεις προσωπικα δεν βγαζω ακρη και μου βγαινουν τα ματια.Σου εχω κανει παρατηρηση πολλες φορες για το ιδιο πραγμα,σε παρακαλω μη με αναγκασεις να αρχισω να σβηνω ποστ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 8 Ιανουαρίου 2013 Author #45 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα με τις απιλες δεν καταφερνεις τιποτα σβήστα ποσος με ενδιαφερει αν μιλας για το ς ειναι σαν το σ δν καταλαβαινω τι σε δυσκολεβει στο να διαβασεις κατα με σ ή ς μα οπως κ την ορθογραφια ειπα θα το προσεχω πιο πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2013 #46 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομιζω οτι ειμαι ο μονος που δεν μπορω να βγαλω ακρη και δεν απειλω κανεναν,ειναι στους κανονισμους του φορουμ να γραφουμε Ελληνικα και Ελληνικα με ς αντι για σ δεν υπαρχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLMT 8 Ιανουαρίου 2013 Author #47 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Και εγω δν μηλισα μονο για εσενα απλος ηταν η αφορμη τρ εγω ετσι εχω συνηθισει να γραφω κ εσυ κανε οτι σε φωτίσει με τα ποςΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος